{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Mari | Reisespesialist i KILROY

Mari er reisespesialist i Oslo

Å være et sted langt hjemmefra, et sted som lukter, ser og kjennes totalt annerledes ut, er for meg det beste med å reise. Følelsen av å befinne seg på et ukjent sted på den andre siden av kloden, med muligheter for nye oppdagelser og eventyr er i seg selv et rush. Bare i løpet av det siste året har jeg svømt i turkist hav med havskilpadder og stått på toppen av en vulkan, mens nabovulkanen sprutet lava. Opplevelser som dette er for meg hva reising handler om, og som reisespesialist i KILROY ønsker jeg å hjelpe deg med å finne slike ‘opplevelses-skatter’, og med det skape minner for livet. 

Som 11-åring dro jeg for første gang sammen med familien min til Kenya. I løpet av tiden i Kenya fikk jeg være vitne til en løve som jaktet på en flokk med sebraer, i tillegg til et unikt møte med en ung masai-gutt som fortalte at for å bli mann, måtte han drepe en løve med et spyd. Dette gjorde sterke inntrykk på meg som 11-åring. Da jeg ble gammel nok til å kunne reise på en lignende tur alene, grep jeg muligheten. Etter mitt andre besøk til Kenya, fikk jeg øynene opp for at hvis et lite land i Afrika kan gi meg så mye, hva venter jeg på?

Mine tidligere reiser

I 2013 kombinerte jeg backpacking i Australia med frivillig arbeid på Fiji. Høydepunktet mitt var seilturen til Whitsunday Islands, jeg har enda ikke sett en vakrere strand enn Whitehaven beach. Etter å ha hoppet i fallskjerm over Great Barrier Reef, kjørt firehjulstrekker på Fraser Island, og utrolig mye annet gøy, gikk turen videre til Fiji. Her skulle vi bli kjent med en helt annen livsstil enn det vi var vant til fra Norge og backpackingen i Australia. Å jobbe frivillig på et barnehjem, i tillegg til at vi bodde hos en vertsfamilie, ga meg en unik mulighet til å komme inn under huden på den gjestfrie lokalkulturen. Fiji er så mye mer enn et tropisk paradis med krystallklart vann og hvite strender, det må oppleves!

I 2015 var jeg på roadtrip i California. Det er ikke uten grunn at jeg dro tilbake til Monterey og Big Sur året etter. Highway 1 byr på en utsikt som gjør at du vil stoppe bilen etter hver eneste sving for å knipse nok et bilde. Dersom du besøker Monterey på våren, sørg for å få med deg fenomenet “Magic Purple Carpet” - kystlinjen er på denne tiden av året dekket med et teppe av lilla blomster! I tillegg kommer man ikke utenom storbyer som San Francisco, Los Angeles og Las Vegas. Alle er på hver sin måte unike, i tillegg til av avstanden slett ikke gjør det umulig å inkludere alle byene i en mangfoldig og innholdsrik roadtrip.

Min forrige reise

Min forrige reise gikk til Cuba, Mexico, Mellom-Amerika og Colombia. På disse stedene er det billig å leve, så her har du penger du kan legge i fete opplevelser! Både Guatemala og Colombia er destinasjoner for eventyrere og adrenalin-junkies. Mitt aller beste minne fra denne reisen er fra da vi besteg vulkanen Acatenango i Guatemala. Å våkne opp på camp i mørket klokka 3 på natta, for så å bestige de siste høydemetrene til toppen å se soloppgangen fra 4000 meter over havet, er noe jeg aldri vil glemme. Hvis du ønsker noe som gir deg litt lavere puls, ville ikke reisen vært den samme uten seilturen via San Blas fra Panama til Colombia – en magisk seiltur som skapte minner og vennskap jeg fortsatt nyter godt av. Om du bestemmer deg for at Mellom-Amerika er noe for deg, vil jeg anbefale å ta et spanskkurs da dette var helt avgjørende for mitt utbytte av oppholdet. Jeg hadde kun en uke, og det gav meg nok kunnskap til å kunne kommunisere med lokalbefolkningen - en erfaring som jeg i dag verdsetter høyt.

Min neste reise

Å investere i reiser og opplevelser er den beste investeringen jeg har gjort - og jeg angrer ikke et sekund. Min neste reiseinvestering går til Sør-Amerika. Der drømmer jeg om å gå spektakulære fotturer, samtidig som Galápagosøyene er et must. Dette dyreparadiset bør man besøke før det er for sent!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...