{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Staff Osl Maal

Martin er reisespesialist i Oslo

Jeg liker stort sett alle former for reiseopplevelser, og har for det meste bare hatt positive opplevelser i de ca. 130 landene jeg har besøkt. Men jeg kan fortelle litt om noen favorittopplevelser, som også sier noe om hvem jeg er og hva jeg liker.

Highlights fra en 14 måneders backpacking i Asia og Australia:

 • 2 måneder på en Thailandsk strand der jeg egentlig ikke gjorde mye annet enn å bade, snorkle, spille beachvolley ball, lese bøker, flørtet og festet på stranden.
 • Fottur i Nepal: Jeg gikk 2 uker i fjellene opp mot grensen mot Tibet og fikk oppleve fantastisk natur og spennende kultur.
 • Båttur på Gangeselven ved Varanasi i India var en "surrealistisk" blanding av hellige, halvnakne mennesker som ber i det hellige vannet, templer, delfiner og brennende lik. 
 • Tempeltur i Burma (Myanmar): Nord i landet finnes det et område med flere hundre templer som heter Bagan, det er veldig lite trafikk og turister så atmosfæren er stille og rolig. På kveldene klatret vi opp på taket på et av templene og så på fantastiske solnedganger.
 • Vulkantur på Lombok (Indonesia): Etter en 2 dagers fottur så slo vi opp teltet i kratret på vulkanen Rinjani. Vi spiste grillet fisk fra den asurblå vulkansjøen og badet i varme kilder.
 • I Australia var den mest spesielle opplevelsen å ferdes gjennom ørkenen, og solnedgangene over det røde landskapet var fantastiske. Etter 6 dager med beinhard og dårlig betalt jobbing i jungelen fikk jeg nok og campet en uke på en vakker øde strand i Cape Tribulation. På veien hjem så reiste jeg med tog hele veien fra Ho Chi Minh city til Europa, en av verdens lengste togreiser. Dette høres muligens litt kjedelig ut, men tog er et veldig bra sted å bli kjent med nye mennesker samtidig som man kan se ut over spennende landskaper.

Highlights fra 5 måneders backpacking i Latin-Amerika og Karibia:

 • Latin-Amerika er fantastisk. Det er så utrolig mye spennende å se, vanskelig å si hva som er best, men de landene som fasinerte meg mest er nok de som har mye igjen av den opprinnelig kulturen.
 • Guatemala har fantastisk natur med vulkaner og jungel, men kanskje også det landet hvor mayakulturen fortsatt er mest levende. Her bærer de fleste stolt sine lokale fargerike klær og markedene er fylt av lokale varer.
 • Cuba er som et levende museum, på godt og vondt, men det føles som tiden har stått stille i 60år. Gatene fylles av gamle amerikanske biler og salsamusikken strømmer ut fra hvert smug.
 • Ecuador har nesten alt i et relativt lite land: Amazonas jungel, vulkaner, kolonibyer, surfestrender, Inka-indianere  og Galapagosøyene med et fantastisk dyreliv.  

Noen Afrikanske favoritter!

 • Verdens største sanddyner i Namibia.
 • Afrikas største fossefall på grensen mellom Zimbabwe og Zambia.
 • Den enorme variasjonen mellom fattig og rik i Sør-Afrika, men også spennende å se hvordan Europeisk og Afrikansk kultur møtes i musikk, mat og vin.
 • Verdens beste kontinent for safari og et fantastisk dyreliv.
 • Zanzibar med krydder og fantastiske strender.
 • Madagaskar med en spennende blanding av Asia, Afrika og Frankrike.

Din største tabbe eller tabber på reise?

 1. Jeg undervurderte utfordringene med å reise alene på høylandet i Sør-Amerika: Språket, kriminaliteten, kulden og avstandene. Jeg gikk glipp av saltørkenen i Bolivia, så dit må jeg reise tilbake.
 2. Billig dagssafari i Øst-Afrika er ikke å anbefale. Her burde jeg har gjort det ordentlig med overnatting i bushen og dyktige guider.
 3. Brukte litt for mye penger på øl i Australia.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...