{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Martine er reisespesialist i Oslo | KILROY

Martine er reisespesialist i Oslo

Det er ingenting som slår følelsen av å stå på flyplassen med passet i hånda, klar for et nytt eventyr. Det kribler i hele kroppen bare av å tenke på neste reise jeg skal på, og det er nettopp denne følelsen jeg ønsker å kunne gi andre, og derfor er jobben som reisespesialist helt perfekt. Å planlegge en reise er halvparten av moroa med å reise, og det å kunne hjelpe nettopp deg med å få den perfekte reise, er det jeg brenner for å gjøre.

Fra jeg var liten har jeg reist mye i Europa med familien, og kjente allerede da at reising var noe helt fantastisk som jeg bare måtte gjøre mer av, men det var min første reise til Sør-Afrika i 2017 som virkelig ga meg en opplevelse for livet. Jeg reiste på språkreise og bodde hos en vertsfamilie i Cape Town i 4 uker – de hadde et helt enkel hjem hvor hele familien bodde, både (voksne) barn med ektefeller og barnebarn. Jeg ble møtt med klemmer og kyss fra hele familien, og ferdigdekket bord med hjemmelagd sør-afrikansk mat. Allerede da visste jeg at dette ville bli en fantastisk reise. Cape Town ble fort en favoritt med fine strender, høye fjell, blått hav så langt øye kan se, safarier, strutsefarmer og alt annet man kan tenke seg. Det er ikke uten grunn at jeg har dratt tilbake tre ganger etterpå, og hver eneste gang får jeg oppleve noe nytt og spennede, bli enda bedre kjent med lokalbefolkningen og kulturen.

I 2019 dro jeg til Bali for å studere i fire (fantastiske) måneder. Bali er virkelig food heaven, og hvor enn man går, finner man flott, fancy og digg mat. Lokalbefolkningen er verdens koseligste mennesker, og jeg lærte så utrolig mye spennende om kulturen og historien av lokale guider. Alle stedene jeg besøkte er så forskjellige, men unike og fantastiske på hver sin måte. Uluwatu har de fineste strendene, Canggu har stilige beachclubs og Ubud med helt utrolige med risterrasser. Naboøyene er også absolutt verdt et besøk. Reggaebar på Gili Trawangan, Blue Lagoon på Nusa Ceningan og Benang Kelambu Waterfall på Lombok er bare noen av de fantastiske tingene jeg fikk oppleve mens jeg reiste rundt i Indonesia.

Hvor drømmer du om å reise?

Hvor jeg drømmer om å reise? Overalt. Det er så mange steder jeg vil oppleve at jeg nesten ikke klarer å bestemme meg, men min neste reise går til Peru. Jeg har lenge drømt om å se hva Sør-Amerika har å by på, og jeg kan nesten ikke vente til å oppleve Machu Picchu og Rainbow Mountain.

Har du en morsom eller overraskende reisehistorie?

Mens noen tar seg en spontantur til storbyen, tar jeg heller meg en spontan dagstur til London. En dag satt jeg å så på flybilletter for moro skyld, og fant noen veldig billige flybilletter til London som skulle gå neste dag, så uten å nøle bestilte jeg billetter til meg selv og ei venninne. Vi hadde da totalt 7 timer i London som gikk til shopping og mat, før turen gikk hjem igjen.

«The world is a book and those who do not travel read only one page”

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...