{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Mathilde

Mathilde er reisespesialist i Oslo

Når du bruker penger på reiser, så mener jeg at du investerer i uforglemmelig opplevelser, gode livserfaringer og minner for livet. For meg er det ikke bare selve reisen som er opplevelsen, men også planleggingen og alle forberedelsene. Det å finne ut hva man kan se, gjøre og hvor man kan bo. Det å bygge opp spenningen før selve reisen er noe jeg virkelig elsker.

I løpet av oppveksten min reiste jeg en del med familien: alt fra granca tur i vinterferien til å feire jul i Thailand og Brasil. Dette var absolutt med på å vekke reisebasillen i meg ganske tidlig. Da min eldre søster dro på backpacking jorden rundt, fikk jeg se alt hun opplevde og gjorde, og da ble jeg fast bestemt på at dette var noe jeg også skulle gjøre når den tid kom!

Mitt første stopp gikk til Zimbabwe, og her jobbet jeg frivillig med løver og barn: en helt fantastisk opplevelse. Å sitte rundt bålet på kvelden og høre løvene brøle som om de sitter rett ved siden av deg - selv om de er flere kilometer unna - er en helt vill opplevelse.

Videre herfra dro jeg til fargerike Peru og besøkte selvfølgelig Machu Picchu, noe som jeg føler nesten alle bør oppleve før de dør. Et helt utrolig sted, og bare tanken på hvordan de greide å bygge dette på den tiden er sykt å tenke på. Etter dette ble det en liten tur hjem før jeg fløy videre til Bali. Her var jeg på surfecamp og reiste deretter rundt på egenhånd. Siste stopp ble Australia og her var jeg i hele 2 måneder. Jeg kjørte hele ruta fra Melbourne og opp til Cairns, så en liten svipptur til Perth. Dette er et helt fantastisk land og her møter man på så mange andre backpackere, så du føler deg aldri alene. Det er så mye man kan se og gjøre siden landet er så stort og har så massive kontraster. Følte at nesten 2 måneder ikke var nok. Så tilbake hit vet jeg at jeg skal!

Hva er ditt beste reisetips?

Et reise tips fra meg er å ha en ish plan på de tingene du vil se. Det er også viktig å sette av tid til å oppleve noe uventet, så sett av tid til å gå deg litt bort. Så kan det hende du vil finne en «hidden gem».

«Travel is the best way to be lost and found at the same time.”

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...