{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Silje Staff Tra

Silje er reisespesialist i Oslo

Gjennom oppveksten min har jeg hatt ulike venner fra forskjellige land i hele verden som har inspirert og motivert meg til å utforske nye smaker, musikk, språk og kultur. Min første tur utenfor Europa var i Thailand når jeg var 11 år med familien min og familievenner som var fra Thailand. Her fikk jeg oppleve hvite strender så langt øye kunne se, kakerlakker på pinner og skreddersydde prinsessekjoler. Et par år senere tok familien min med til Amerika for å kjøre rundt i hele Florida. Alt fra krokodille safari i Everglades, til de største fornøyelsesparkene som Universal og Disney i Orlando. Rundturen inneholdte også nydelige strender i Miami og det sørligste punktet i USA, Key West. Disse to reisene har vært grunnsteinen for reisegleden min senere i livet.

I voksen alder begynte jeg på en bachelor i antropologi for å forstå andres kulturer innenfra og min egen utenfra. Jeg brenner for å oppleve det uforutsigbare, lære det ukjente og forstå forskjeller. Som fulltidsstudent har jeg brukt alle lønningene mine for å reise, sånn som i 2022 da jeg var innom 8 forskjellige land. Noen av opplevelsene var Colosseumet i Roma, strender i Zanzibar, festivalfølelsen på Roskilde, og museums hopping i Paris det første halv året. På høsten dro jeg på utveksling til fargerige Nepal, hvor jeg fikk oppleve den fantastiske lokalbefolkningen, gigantiske fjell og rafte ned 72 km langs en elv i 2 dager. Etter 10 gode uker i Nepal dro jeg videre til Vietnam for å utforske Ha Long Bay, hot pot og gatelivet i Hanoi. Videre dro jeg til Sør-Korea for å smake på koreansk bbq, tempel besøk og danse gangnam style på en karaokebar med tre tilfeldige koreanere vi møtte på en bbq restaurant. Til slutt var siste besøket Japan. Her fikk jeg gleden av å oppleve kirsebærblomstringen, robotrestaurant og verdens raskeste tog. 

Hvor drømmer du om å reise?

Overalt! Jeg har alltid hatt en stor interesse for Asia og kommer til å dra tilbake til tildigere land jeg har vært i, men også nye destinasjoner som Kina, India og Bhutan. To av mine drømme destinasjoner er Guatemala og Peru. I Guatemala har jeg lyst til å trekke på en aktiv vulkan, besøke tikal nasjonal park og oppelve de fargerike festivalene i landet. I Peru er drømmen å se en av de sju verdens underverk, Machu Picchu, og rainbow mountain.

Ditt beste reisetips til andre?

Nyt hver eneste øyeblikk man får oppleve i løpet av en reise, for akkurat disse øyeblikkene kan være minner man alltid vil huske. Og bruk solkrem i ansiktet når du er på fjelltur i Nepal!

Har du en morsom reisehistorie å dele?

Det må nok bli min første tur til Japan. Det var en av de første dagene i Tokyo hvor jeg og en kompis skulle utforske byen på kveldstid. Vi bestemte oss for å ta en subway til et random sted i byen og utforske den bydelen. Lite viste vi at kollektivtransporten i Tokyo stenger klokka 23 og vi hadde ikke tilgang på nett. Vi fant dermed en karaokebar og sang for full hals hele kvelden. Karaokebaren og taxi turen hjem var ekstremt dyr, i tillegg mistet jeg telefonen min samme kveld. Dette var kanskje en av de morsomste kveldene i mitt liv, men konsekvensen var at jeg ble mobilfri resten av turen og ble litt dyrt.

"Jobs fill your pocket. Adventures fill your soul".

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...