{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Terese

Terese er reisespesialist i Oslo

Jeg satt og nøt utsikten av de storslåtte fjellene rundt Machu Picchu en lillejulaften med lamaer gående fritt bak meg, og tenkte for meg selv «Terese, det er dette livet handler om. Aldri slutt med dette.». Og det har jeg heller ikke tenkt til.

Reisebasillen bet meg hardt og uventet i 2014 da jeg mistet passet mitt i Amazonas-elven under min første backpacking tur med folkehøgskolen. Jeg måtte forlate medstudentene mine og reise rundt i Peru alene for å fikse nytt pass. Uventede situasjoner skjedde, jeg opplevde plutselig nye sider av verden og meg selv som jeg ikke visste fantes. Jeg forelsket meg i tilfeldighetenes skjebne, og siden har jeg aldri latt ryggsekken ligge lenge før jeg har spart opp til neste eventyr.

På reise liker jeg å fordype meg i kulturen, snakke med mennesker med et helt annet tankesett og livsstil enn meg og alltid lære meg litt lokal dans. Nå kribler det i magen når jeg planlegger fremtidig reise til Afrika der jeg vil reise på min andre safari (fordi man kan jo ikke få nok av safari), og selvfølgelig lære meg noen afrikanske dansetrinn!

Hvilke destinasjoner banker hjertet ditt litt ekstra for?

Definitivt Latin-Amerika. Jeg lengter ofte tilbake til saltørkenen i Bolivia, dansing gatelangs i Colombia og snorkling med hai og sjøløver i Galapagos. Det er noe med kulturen, språket, det varierte landskapet og menneskene der nede som trekker meg til seg gang på gang. Costa Rica er et land jeg ikke kunne få nok av selv etter et halvt år der, living the Pura Vida. Selv om det er vanlig å se aper i trærne på veien til butikken så fascinerte det meg gang på gang, i tillegg til at hele landet er fylt med frodig, grønn skog/jungel som har gitt meg et helt nytt perspektiv på naturen.

Jeg har også 5 måneder bak meg i Sørøst-Asia, som jeg elsket hvert sekund av. Øyhopping i Filippinene, soloppgang på Angkor Wat i Kambodsja og motorsykkelkjøring langs havet fra by til by i Vietnam - blir det bedre enn det?

Som reisespesialist ønsker jeg å gi deg muligheten til å føle på magien verden har å by på. Jeg vil dele den deilige energien man får av å planlegge turen man har tenkt på lenge. Jeg vil at du skal oppleve hvordan det føles å plutselig være der: kjenne duften av ukjente lukter, møte mennesker som ser ut og snakker helt annerledes enn deg selv, smake på mat, frukt og krydder du aldri har hørt om. Jeg tror at å reise og oppleve verden med egne øyne gir oss mer forståelse og kan gjøre oss til bedre mennesker. 

"Wherever you go, go with all your heart"

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...