{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frivillig arbeid i Asia

Fantastisk flott natur i Thailand
Barn som leker med vann

Frivillig arbeid i Asia – Opplev en annen kultur!

Hvis du leter etter et uforglemmelig eventyr som kombinerer kulturell fordypning og positiv innvirkning, kan frivillig arbeid i Asia være akkurat det du leter etter. Dette enorme og mangfoldige kontinentet tilbyr et hav av muligheter for å bli involvert i naturvern, dyrevern, marin bevaring og samfunnsutvikling.

Enten du brenner for å bevare naturlige habitater, beskytte truede arter, fremme bærekraftig utvikling eller bevare marine økosystemer, er det mange alternativer for å gjøre en forskjell i Asia. Du kan jobbe med prosjekter for å rydde opp i både land og vann, hjelpe til med forskning eller hjelpe til med bevaringsutdanning og oppsøkende innsats.

Hvis samfunnsutvikling er raskere for deg, har vi samarbeid med lokale ideelle organisasjoner for å forbedre utdanning, helsetjenester og bygging av boliger og offentlige bygninger. Du kan jobbe med initiativer for å forbedre tilgangen til rent vann, støtte skolebyggingsprosjekter, eller hjelpe til med utdanningsprogrammer i underbetjente områder.

Uansett hvilken type frivillighet du velger, vil du ha sjansen til å fordype deg i en ny kultur, knytte varige forbindelser med lokalbefolkningen og andre frivillige, og få nye ferdigheter og perspektiver på verden.

Hvis du vil vite mer om frivillighet eller noen av våre prosjekter, ta kontakt med oss via knappen nedenfor.

Spør oss om frivillig arbeid i Asia

Hvorfor frivillig arbeid i Asia?

Sikkerhet
Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.
Alltid tilgjengelig
Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.
Planlegg på forhånd
Selv om vi er tilhengere av å være spontane er det enkelte ting som er greit å ha planlagt på forhånd. Vi hjelper deg med planleggingen!

Hva står høyest på bucketlisten?

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Les mer om frivillig arbeid i Asia

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...