{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frivillig arbeid innen dyrevern

volunteering-asia-thailand-elephant-mom-and-baby-cover
Frivillig arbeider i Costa Rica mater et lite dyr

Frivillig arbeid innen dyrevern

Er du lidenskapelig opptatt av dyreliv og ønsker å gjøre en forskjell i livene til dyr i nød? Vi tilbyr unike og oppriktige frivillighetsmuligheter rundt om i verden og jobber med prosjekter og mennesker som er dedikerte til å forbedre dyrevelferden i sitt lokalsamfunn og rundt om i verden. Enten det er redning av dyr, bevaring, utsetting eller rehabilitering, så har du mulighet for å tilby din hjelp der det trengs mest.

Jobb som frivillig med dyr på dyrevernsprosjekter

Våre prosjekter handler om å gi et viktig bidrag til truede arter. Ved å bli med på et av våre samarbeidsprosjekter ​​får du praktisk erfaring og en sjanse til å gå bak kulissene og samtidig bidra til å beskytte noe av verdens mest dyrebare dyreliv. En etisk behandling av dyr er veldig viktig for oss og vi ville ikke følt oss komfortable med å sende våre reisende til prosjekter som vi ikke støtter 100 %. Derfor har vi vært nøye i prosessen med å velge ut våre dyrevernsprosjekter og vi samarbeider med noen av de mest dedikerte menneskene du noen gang vil møte – på denne måten kan du være sikker på at innsatsen din vil gjøre en reell forskjell.

Vi mener at alle dyr skal ha lik sjanse i livet og ved å være frivillig på et av våre prosjekter ​​vil du gjøre ditt for å få dette til. Du kan være frivillig i 1-6 uker og hjelpe dyr som elefanter, afrikanske «big cats», skilpadder, pingviner og orangutanger. Alternativt så kan du hjelpe til med å behandle husdyr i fattige nabolag der folk flest ikke har råd til veterinærregninger. Uansett hva dine ferdigheter er, har vi et prosjekt som kan dra nytte av din ekspertise.

Bli med oss ​​og bidra til å gjøre en reell forskjell i livene til dyr i nød. Les mer om våre prosjekter nedenfor og finn ut hvordan du kan bli en del av prosjektene!

Spør oss om frivillig arbeid med dyr

Hvorfor frivillig arbeid med KILROY?

Sikkerhet

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.

Alltid tilgjengelig

Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.

Planlegg på forhånd

Spontanitet er topp, men enkelte ting er det best å planlegge på forhånd for å unngå å sløse dyrebar tid på å løse praktiske ting.

Hva kan du tenke deg å gjøre?

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Bli inspirert!

Se andre artikler

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...