{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frivillig arbeid i Kroatia

Volunteering Split Technologies
diving-coral-close-up-beige-colors-sidebar

Har du lyst til å jobbe som frivillig i Kroatia?

Hvorfor ikke kombinere en reise i Kroatia med litt frivillighet underveis? Vi samarbeider med noen forskjellige prosjekter som du kan velge mellom. Hvor lenge du ønsker å delta er helt opp til deg, men husk at minimum varighet er 1 uke.

Hvorfor jobbe som frivillig i Kroatia?

I Kroatia kan du delta i 2 forskjellige frivillige prosjekter for øyeblikket. Begge to er veldig kule og vil både utfordre deg og gi deg god innsikt i det lokale livet. Som en bonus vil du mest sannsynlig få venner i livet ditt under oppholdet her, fordi du kommer til å jobbe sammen med andre lidenskapelige unge mennesker fra hele verden.

Hvilke prosjekter kan jeg delta på som frivillig i Kroatia?

Som sagt, så har vi for øyeblikket to prosjekter som du kan bli med på. Det ene er et marine bevaringsprosjekt hvor du vil lære om det marine livet og hjelpe til med å rydde opp i havet. Det er jo en kul måte å hjelpe nærmiljøet mot en renere fremtid.

Det andre frivillighetsprosjekter er innen kreative teknologi i Split. Her hjelper du til med bilder og videoproduksjon, redigering og webdesign. De organisasjonene som krever denne typen støtte, liker vanligvis å dra nytte av engelskferdighetene til den internasjonale frivillige for å kunne kommunisere bedre på engelsk og også for å inkludere engelsk i sine kommunikasjonskanaler. Har du engelsk som morsmål er et stort pluss!

Trykk på knappen nedenfor, så hjelper vi deg med å finne det rette prosjektet for deg!

Snakk med oss

Hvorfor jobbe frivillig i Kroatia med KILROY?

Føl deg trygg
Vi samarbeider med erfarne partnere som er grundig sjekket og kvalitets-kontrollert. Uansett hvor du reiser så kan du være trygg på at ting er i orden og at du er i gode hender.
Alltid tilgjengelige
Vi er der med deg hele veien. Skjer det noe uforutsett, så kan du stole på at vi hjelper deg.
Planlegg i forveien
Vi liker å «freestyle», men det kan være lurt å planlegge noen av de praktiske tingene før du reiser. Det sparer deg for mye dyrbar tid på reisen!

Hva drømmer du om?

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...