{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frivillig arbeid i Portugal

Frivillig arbeid i Portugal
Frivillig arbeid i Portugal

Har du lyst til å jobbe som frivillig i Portugal?

Hvorfor ikke kombinere en reise i Portugal med litt frivillighet underveis? Det er noen forskjellige prosjekter å velge mellom og hvor lenge du ønsker å delta er helt opp til deg. Men husk at minimum varighet er 1 uke.

Hvilke prosjekter kan jeg delta på i Portugal?

For tiden samarbeider vi med 3 forskjellige frivillige prosjekter i Portugal. De er veldig forskjellige fra hverandre, så her er det virkelig noe for alle.

Ett prosjekt av prosjektene er et veldig populært ulveverns-prosjekt, der man hjelper ulver med å bli ført tilbake til naturen. Her får du en utrolig mulighet til å bo og jobbe på Iberian Wolf Recovery Center, jobbe for bevaring og beskyttelse av denne truede arten i vakre omgivelser. Dette prosjektet ligger like utenfor Lisboa og du bor i sentrum av byen.

Et annet av prosjektene er et matredningsprosjekt i Lisboa. Det har kanskje aldri vært mer relevant enn nå? Det er 22 millioner mennesker som har lastet ned den danske appen "To Good To Go" i 14 europeiske land siden 2016. Som frivillig på dette prosjektet samler du inn mat som ellers ville blitt kastet av de lokale restaurantene og kafeene og blir omfordelt til de på lave inntekter.

Marine Conservation er også et alternativ! På dette prosjektet lærer du om marine miljøspørsmål og samtidig hjelper du til med å rydde opp i havet.

Why not combine an adventure in Portugal with some volunteering along the way? There are a few different projects to choose between, and for how long is up to you. But beware that minimum duration is 1 week. 

Trykk på knappen nedenfor og snakk med oss om de forskjellige mulighetene for frivillig arbeid i Europa! Sammen finner vi det riktige prosjektet for deg!

Jeg vil vite mer

Hvorfor jobbe som frivillig i Portugal med KILROY?

Føl deg trygg
Vi samarbeider med erfarne partnere som er grundig sjekket og kvalitets-kontrollert. Uansett hvor du reiser så kan du være trygg på at ting er i orden og at du er i gode hender.
Alltid tilgjengelige
Vi er der med deg hele veien. Skjer det noe uforutsett, så kan du stole på at vi hjelper deg.
Planlegg i forveien
Vi liker å «freestyle», men det kan være lurt å planlegge noen av de praktiske tingene før du reiser. Det sparer deg for mye dyrbar tid på reisen!

Hva har du lyst til?

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...