{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frivillig arbeid i utlandet F.A.Q.

volunteering-child-woman-cover
volunteering-south-america-laughing-kids-sidebar

Ofte stilte spørsmål om frivillig arbeid i utlandet

Frivillighet kan være en utfordring både fysisk og mentalt, og skal du være frivillig må du være forberedt og interessert i å lære om en ny kultur. Mange spørsmål dukker opp og her har vi forsøkt å samle de vanligste spørsmålene når det gjelder frivillige prosjekter.

Hvorfor bør jeg vurdere frivillig arbeid?

Det første spørsmålet du bør stille deg selv når du ønsker å gå på et frivillighetsprosjekt er hvorfor du ønsker å gjøre dette. Det er viktig å innse at det ikke er en ferie, og du forventes å jobbe hver dag (vanligvis ikke i helgene) og være forpliktet til det du gjør.

Hvor lenge bør jeg være frivillig?

Våre prosjekter strekker seg fra 1 uke til ca. 30 uker. Hvert prosjekt har en spesifisert minimumsoppholdsvarighet, det er opp til deg hvor mye du kan forplikte deg hvis du vil bli lenger. Vår erfaring er at jo lenger du blir på et prosjekt, jo mer vil du få, ettersom din forståelse av prosjektet utvides, og du tar på deg mer ansvar.

Hvilke egenskaper bør jeg ha som frivillig?

Det viktigste er at du er åpen om nye kulturer og erfaringer, fleksibel, proaktiv og fast bestemt på å jobbe hardt – livet kan være mye tøffere enn hjemme. De fleste prosjekter drives av lokale "ikke-kommersielle" organisasjoner, og disse prosjektene kan være mer eller mindre organiserte – og ressursene er ofte svært knappe.

Det eneste språket du trenger for å delta i prosjektene våre er engelsk, både for kommunikasjon med dine medfrivillige og for å gi ikke-engelsktalende samfunn en sjanse til å øve på språkkunnskapene sine. På de fleste prosjekter i Sør- og Mellom-Amerika kreves grunnleggende spansk eller portugisisk, og leksjoner er tilgjengelige både før og under ditt frivillige arbeid.

Til slutt, husk at det du gjør er én brikke i et stort puslespill og alle brikkene er like viktige uansett hvor små eller store. Det kan noen ganger føles som et ubetydelig arbeid, selv om det kan være avgjørende for prosjektet!

Hvordan vil jeg egentlig gjøre en forskjell?

Våre frivillige gir sin tid og energi til å øke bevisstheten om miljøspørsmål på en lokal og global plattform, støtte utdanningstiltak, sørge for trygge miljøer for førskolebarn og gi sårt tiltrengt hjelp med de mange repeterende, men nødvendige oppgavene i den daglige driften av dyreredning. sentre. Den positive effekten før, under og etter frivillighet kan ikke undervurderes, med de rette forventningene og en åpen fleksibel holdning kan en frivillig hjelpe til med å avlaste overspente ressurser, inspirere, motivere og gi et positivt forbilde.

Hva er inkludert i frivillighetsprosjektene?

Overnatting er alltid inkludert. Det blir grunnleggende opphold på frivillighetsbolig eller herberge med køyesenger. Noen ganger kan du velge å bo hos en familie (homestay) eller dele tomannsrom med en annen frivillig. Noen ganger er det også mulig å betale ekstra for å bo på et privat rom.

Mat er vanligvis inkludert. Noen ganger inkluderer det all maten og noen ganger bare deler av måltidene. Det er enkel mat, så husk å si ifra på forhånd dersom du har behov for diabetes eller har noen allergier.

Transport mellom boligen din og prosjektet tilbys vanligvis (det kan være unntak). I de fleste tilfeller er også transport fra flyplassen til overnattingsstedet inkludert.

Siden prosjekter er svært forskjellige mellom land og regioner, er det viktig at du spør våre reiserådgivere om detaljene og inkluderingen av prosjektet ditt.

Må jeg ha en spesifikk utdanning eller arbeidserfaring for å være frivillig?

Nei, nesten alle kan være gode frivillige og gi en hjelpende hånd. Men det er alltid greit å fortelle oss hva du studerer eller jobber med, slik at vi kan prøve å finne en frivillig jobb som passer til dine ferdigheter og studier.

Bør jeg ta med penger eller gaver til prosjektet?

Unngå å gi kontanter i gave. Hvis du vil gi noe, er det bedre å ta med klær, blyanter eller bøker eller kjøpe forsyninger når du kommer og støtte den lokale økonomien. Mens du jobber med prosjektet, kan du diskutere med din lokale koordinator om du bør starte en innsamling til prosjektet eller hvordan det er mulig å bidra gjennom eksisterende sosiale strukturer.

Kan jeg ikke bare reise og finne et frivillighetsprosjekt lokalt?

Du kan gjøre det, men vi anbefaler det ikke. Du vet kanskje ikke om prosjektet du jobber for er legitimt, organisasjonen kan putte penger i egen lomme. Det er også svært vanskelig å finne ut om prosjektet har både kortsiktige og langsiktige mål og er utviklet som et svar på lokalsamfunnets behov eller som et svar på reisendes behov. Hvis du arrangerer frivillighetsprosjektet ditt gjennom KILROY, vil vi sikkerhetskopiere deg hvis noe går galt. Vi vil også tilby deg støtte før, under og etter oppholdet. Vi besøker og verifiserer alle prosjekter slik at vi kan stå bak å sende våre reisende ut dit.

Hvor kan jeg melde meg frivillig?

Vi har noen fantastiske frivillighets-, naturvern-, marine- og dyrelivsprosjekter over hele verden. Se alle våre frivillige prosjekter her.

Hvorfor frivillig arbeid med KILROY?

Sikkerhet

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.

Alltid tilgjengelig

Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.

Planlegg på forhånd

Selv om vi er tilhengere av å være spontane er det enkelte ting som er greit å ha planlagt på forhånd. Vi hjelper deg med planleggingen!

Hvor går neste drømmereise?

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...