{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Samfunnsarbeid

Frivillige og barn som maler på et frivilighetsprosjekt på Cuba
Barn som spiller fotball på et frivillighetsprosjekt i Argentina

Viktigheten av samfunnsarbeid

Å jobbe som frivillig med barn og unge er en meningsfull måte å gjøre en forskjell i noen andres liv på. Gjennom prosjektene til våre samarbeidspartnere får du brukt ferdighetene dine og delt lidenskapen din med barn og unge på skolen og via initiativ som skal holde barn vekk fra gatene og borte fra kriminalitet. Men frivillig arbeid handler ikke bare om å hjelpe andre; det er også en kulturell utveksling som resultere i at du lærer mye om deg selv og verden rundt deg.

Gjør en forskjell i lokale samfunn

Å jobbe som frivillig på sosiale prosjekter betyr å hjelpe de lokale til å hjelpe seg selv og dermed gi dem en bedre sjanse til å skape seg en bedre fremtid på egenhånd. Fra å være lærer på en skole til bygningsarbeider, så er det er mange måter å gjøre en forskjell på. Vi stiller svært høye krav til våre partnere og de blir nøye vurdert før vi inngår noe som helst samarbeid. Reiser du med oss kan du være trygg på at prosjektet du skal jobbe på har langsiktige mål og kommer de lokale til gode.

Hvor kan du jobbe, og hva bør du forvente?

Vi kan tilby flere forskjellige frivillighetsreiser rundt om i verden til de prosjektene vi har valgt å samarbeide med. Du kan jobbe med samfunnsarbeid i land som Ecuador, Argentina, Sør-Afrika, og Filippinene.

Uansett om du er mest interessert i å gjøre en forskjell i barn- og unges liv eller om du vil jobbe med matsvinn gjennom et "food rescue program", så er vi her for å hjelpe deg med å finne det riktige prosjektet for deg. Våre reisespesialister har verdifull erfaring og kunnskap om frivillig arbeid og kan svare på de spørsmålene og bekymringene du har. 

Les mer om prosjektene nedenfor og lær mer om hvordan dine ferdigheter og entusiasme kan gjøre en forskjell! 

Skriv til oss

 

Hvorfor jobbe som frivillig med KILROY?

Sikkerhet
Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.
Alltid tilgjengelig
Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe
Planlegg på forhånd
Selv om vi er tilhengere av å være spontane er det enkelte ting som er greit å ha planlagt på forhånd. Vi hjelper deg med planleggingen!

Hva kan du tenke deg å gjøre?

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...