{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reis til Ghana - et av de vennligste stedene i verden
Reis til Ghana - et av de vennligste stedene i verden

Reis til Ghana - et av de vennligste stedene i verden

Ghana byr på spennende safariturer, en avslappet atmosfære på landets strender, og et eksotisk og annerledes byliv - Ghana har alt for deg som er nysgjerrig og eventyrlysten. Ghana ligger i Vest-Afrika og grenser til Elfenbenskysten, Burkina Faso og Togo. Lokalbefolkningen i Ghana er kjent for å være svært vennlige og hjelpsomme når det gjelder turister. Ghana er rikt på naturressurser, har en stor jordbrukssektor, og opplever i disse dager en økning i antallet turister som besøker landet.

Spør oss om reiser til Ghana

Accra

Hovedstaden i Ghana er Accra, et av Vest-Afrikas mest attraktive reisemål. Accra har blant annet to store markeder som begge er verdt et besøk. På Kaneshie markedet selges det mat og krydder, inkludert et stort utvalg av fantastiske retter som bør prøves. Det mer sentrale Makola markedet byr på suvenirer som perler, batikk og utskjæringer.

I Accra kan du også oppleve et spennende natteliv og et stort utvalg av barer og nattklubber. Atmosfæren her er unik - med en blanding av vestlig musikk og afrikansk dans og musikk. Ikke langt fra Accra kan du besøke flere strender. Coco beach er lettest tilgjengelig.

Maten i Ghana

Maten i Ghana er fantastisk, og hvis du liker fisk og sjømat vil du være i himmelen. Ghana er kjent for retten "fufu", en slags elastisk grøt som kan være laget av enten mais, bananer eller rotgrønnsaker som maniok eller søtpotet. Fufu er en unik og viktig del av det ghanesiske kjøkkenet.

Hva bør du oppleve i Ghana?

Bortsett fra å besøke de mange vakre strendene i Ghana, kan du oppleve tropisk jungel, landsbyer bygget på påler, og en fantastisk dyrepark som heter "Monkey Forest Resort" . Det anbefales å besøke kongens slott "Ashanti", som ligger 6 timers kjøring fra Accra. Kongen har ingen politisk makt, men regjeringen søker hans råd når det kommer til større beslutninger. Å se palasset er et must!

Hvis du er ute etter mer action, tilbyr Ghana ulike typer terreng som passer for trekking. Du kan bestige Ghanas høyeste fjell, Mount Afadjato, og få en uforglemmelig utsikt over Ghana ovenfra. Mount Afadjato ligger på grensen til Togo. Frivillig arbeid er også en mulighet i Ghana.

Overnatting i Accra og Ghana

I Accra kan du finne noen hoteller med internasjonal standard, men i resten av Ghana er ikke luksus et alternativ. Det finnes hosteller og pensjonater rundt omkring i landet, men i hovedsak på større steder. Hvis du ønsker å tilbringe en natt på stranden, er strandhytter tilgjengelige for leie ved ulike resorts. Ghana Tourism Board har et karaktersystem for overnattingsmuligheter, og kan kontaktes for mer informasjon om ulike hoteller i landet.

Transport i Ghana

Det offentlige transportsystemet i Ghana fungerer godt. Ghana STC er den mest komfortable og pålitelige formen for transport, men du kan ikke alltid stole på timeplanene deres. For raskere transport kan du ta en bush taxi eller bush minibuss. Disse er ofte lette å finne og kan brukes mer regelmessig.

Klimaet i Ghana

I Ghana er det mye sol året rundt, og temperaturen ligger vanligvis på rundt 30 grader. Vær obs på regntiden som er i juni. 

Vil du reise til Ghana?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Ghana og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL GHANA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...