{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
opplev det kulturen og det ekte kenya på en reise med KILROY
dra på safari på en reise til kenya

Reiser til Kenya - Safariens hjemland!

Kenya er en av de mest populære backpackerdestinasjonene i Afrika, og ikke uten grunn. Her er det forholdsvis enkelt å reise rundt, folkene er vennlige og det finnes et bredt spekter av kule aktiviteter og spennende steder som er verdt å besøke. I Kenya kan du både slappe av på stranden under vaiende kokospalmer, henge med masaier og se løver jakte på Masai Maras savanner. Landet er satt sammen av ulike regioner, som alle har sine helt egne unike karakteristikker. En reise til Kenya byr på så mangt!

 

Spør oss om reiser til Kenya

 

Backpacking i Kenya

Inkluderer du Kenya i din reiserute vil du kunne få med deg mange høydepunkter: kom tett på ville dyr på safari, gå på trekking til toppen av Mount Kenya, snorkle blant fargerike koraller, se den fantastiske utsikten over Rift Valley, reise rundt med lokale transportmidler og møte Kenyas mange smilende ansikter!

 

Safari i Kenya

For mange er Kenya synonymt med safari, og hvis det er safariopplevelser du er ute etter, så anbefaler vi en tur til Masai Mara. Området er kjent for sitt rike og varierte dyreliv, og du vil derfor kunne se alle de velkjente afrikanske dyreartene. Er du her på rett tid av året (rundt september) kan du dessuten få med deg den enorme årlige dyrevandringen (The Great Migration) der 3 millioner dyr forflytter seg på leting etter nye beitemarker. Dette er en klassisk begivenhet på enhver backpackers 'bucketliste' som virkelig er verdt å få med seg.

Strandliv og ferie i Kenya

Kenyas vakre kyst er ikke bare et strandparadis, det er også et kulinarisk paradis for de som er glad i sjømat! Vil du nyte noen dager på stranden er øya Lamu i høy grad verdt et besøk. Her står tiden stille og biler er ikke-eksisterende. Isteden brukes esler som fremkomstmiddel gjennom de smale gatene, noe som bidrar til å skape en koselig og unik atmosfære. Sjekk inn på et lokalt hostel og sett kurs ned til havnen på jakt etter en kaptein som er villig til å ta deg med ut på sin "dhow" (seilbåt), så du kan du få gleden av å fiske din egen lunsj!

Nairobi

De fleste som reiser til Kenya starter oppholdet sitt i storbyen Nairobi. Byens plassering nesten 2000 meter over havet gjør at det ikke er så varmt her, og derfor en behagelig start på oppholdet. Nairobis moderne bysentrum er ikke så attraktivt for turister, men områdene rundt byen har til gjengjeld mye å by på.

 

Dra på safari i nærliggende Nairobi National Park! Parken begynner der byen slutter, og her kan du se spennende dyr som nesehorn, løver, flodhester, sebraer, leoparder, bøfler og giraffer. For de som er glad i å prøve lokale spesialiteter, er retten "Nyama Choma" et must. Retten består av grillet geit og nytes best sammen med en kald Tusker på den lokale puben.

 

Utforsk naturskjønne Rift Valley

Forbered deg på en naturopplevelse utenom det vanlige og bli bergtatt av Rift Valleys blendende utsikter! For de mer hardbarka backpackerne bør en reise gjennom Rift Valley inkludere en tur innom Point Lenana, en av toppene på Mt. Kenya. Her, nesten 5000 meter over havet vil du nemlig kunne oppleve en av verdens vakreste soloppganger. En "matatu" (minibuss) kan ta deg fra Nairobi til foten av Mt. Kenya på ca. 4-5 timer, og herfra starter du på en reise gjennom et fantastisk og variert landskap.

Vil du reise til Kenya?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Kenya og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Kenya

Kenya har mye å by på. De fleste kjenner landet for sine fantastiske strandhotel eller storartede safarier, men landet er så mye mer enn dette! Det er en grunn til at Kenya er en av Afrikas mest populære backpackerdestinasjoner. Det er ekstremt billig og enkelt å reise rundt, flust av vennlige mennesker og fullt av kule ting å gjøre. Besøk storbyen Nairobi, utforsk Rift Valley og nyt nye, spennende smaker og inntrykk. Hva venter du på?

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL KENYA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...