{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Madagaskar

Reiser til Madagaskar
Reiser til Madagaskar

Reiser til Madagaskar - Lemurer, lemurer, lemurer!

Lemurer, lemurer, lemurer! Trenger vi si noe mer? Madagaskar er akkurat slik du har sett på naturprogrammer på TV, med et yrende og unikt dyreliv og frodig vegetasjon. En reise til Madagaskar byr på store opplevelser med mangfoldig natur og karakteristiske baobabtrær, så vel som spennende kultur og lokalbefolkning. 
Spør oss om reiser til Madagaskar
Madagaskar har en unik beliggenhet på en øy med samme navn i det indiske hav, utenfor østkysten av Afrika, og består av seks provinser: Antananarivo, Antsiranana, Fianarantsoa, Mahajanga, Toamasina, og Toliara. Førstnevnte er også hovedstad og øyens største by, så her finner du alt av ordinære tjenester som bank, butikker og postkontor. Det bor i underkant av 25 millioner mennesker på Madagaskar, som også er verdens fjerde største øy.
Den lokale kulturen er svært fascinerende da den er et resultat av at flere ulike kulturer har smeltet sammen, og mange vil si at den heller mer mot asiatisk enn afrikansk. På landsbygda har lokalbefolkningen vedlikeholdt den tradisjonelle livsstilen, inkludert dansestilen - som definitivt er verdt å få med seg! Plante- og dyrelivet på øya er også helt unikt. De fleste tilreisende drar mot den sørlige delen av øya hvor det ligger flere vakre og tørre områder, mens du på østsiden finner de tropiske og mer fuktige regnskogene.

Ferie på Madagaskar

Lyst til å se hvaler på sin trekkferd mens du snorkler eller dykker i de samme farvannene? Da bør du sette kurs mot Ifaty rundt månedene juli og august når hvalene trekker gjennom Mosambikkanalen. Sjansen for å se hai er også tilstede. Anakao er kjent for glimrende dykkeforhold, mens strandløvene bør reise mot nordlige Ifaty. Parc National de l'Isalo kan by på spennende og utfordrende trekkingturer. Her kan du titte på fossefall så vakre og juv så dype at de overgår dine villeste fantasier. Start fotturen fra landsbyen Ranohira. Det er verdt å legge turen litt utenfor de mest populære løypene for å få opplevd parkens aller beste områder. Få også med deg øko-museet La Maison d'Isalo (barn ønskes gjerne velkommen). Her kan du lære alt om øyas interessante kultur og natur. Park National d'Andohahela og Parc National D'Ankarafantsika er også verdt å få med seg for naturelskere. Området rundt Locaro Peninsula er dekket av regnskog og fylt med herlige strender, så dersom du drømmer om camping og overnatting under åpen himmel er dette stedet for deg! Vi tilbyr flere forskjellige opplevelsesreiser på Madagaskar.

Reise rundt på Madagaskar

Du ankommer øya enklest med fly. Flere flyselskaper har ruter hit fra Europa og Afrika, gjennom f. eks. Nairobi eller Johannesburg. Fra Toamasina på Mauritius' østkyst kan du ta båt. Etter ankomst kan du benytte tog for å komme deg rundt, samt at det også finnes noen bussruter - bl.a. mellom Toliara og Ifaty. Det enkleste er likevel å hoppe på en organisert tur, eller å hyre en sjåfør. Dersom du vil reise til mer fjerntliggende strøk bør du forberede deg på at det kan være problematisk å finne transport. Madagaskar er ikke verdens enkleste destinasjon å utføre krevende ekspedisjoner på, men dersom du gjennomfører det blir du til gjengjeld belønnet med enestående natur og opplevelser.

Klima på Madagaskar

Madagaskar har et varierende klima, mye takket være sin enorme størrelse. Generelt er nord på øya varmt og fuktig, østkysten våtere med mye regn, mens vest og sørkysten har sitt beste klima om sommeren. Reiser du mellom april og november kan du være trygg på at du får en flott tur.

Våre reisetips til Madagaskar

Det eksisterer en rekke ulike lokale skikker på øya som turister bør respektere, så ta en sjekk med våre reisespesialister før du reiser slik at du er obs på disse. Ettersom skoghogst er et stort og voksende problem bør du tenke deg om to ganger før du handler suvenirer laget av treverk. Det samme gjelder koraller.

Vil du reise til Madagaskar?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Madagaskar og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på Madagaskar

Madagaskars natur kan ikke sammenliknes med noe annet. Her kan du oppleve et fantastisk dyreliv og frodig vegetasjon i deilige omgivelser. Hva med et besøk innom provinsen Antananarivo? Madagaskar er perfekt for både dykking og snorkling, og har i tillegg mange vakre fossefall og juv verdt å få med seg. Hiv deg med på ulike trekkingturer og opplevelsesreiser, eller nyt en avslappende ferie på en av de mange paradisstrendene som finnes her!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MADAGASKAR

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...