{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Snorkling i Lake Malawi
Reis til Malawi i sørlige Afrika

Reiser til Malawi - Afrikas varme hjerte

Malawi blir ofte oversett i konkurranse med sine mer berømte naboer, helt uten berettiget grunn. Malawi er nemlig en forfriskende perle som kan by på spennende opplevelser både med tanke på natur og safari, men også herlige smil, flotte omgivelser og noen fantastiske strender og landsbyer rundt Afrikas tredje største innsjø, Lake Malawi. Hos KILROY finner du billige reiser til Malawi!

Spør oss om reiser til Malawi

Malawi ligger i Sørøst-Afrika og grenser til MosambikTanzania og Zambia. Landet er lett å overse, men la deg ikke lure. Opplevelsene som venter deg i Malawi er både unike og er absolutt på nivå med andre afrikanske høydepunkter. Reiser du til Malawi vil du også treffe en varm og vennlig lokalbefolkning, og det er ikke tilfeldig at landet har fått tilnavnet "Warm Heart of Africa".

Lilongwe - Malawis hovedstad

Lilongwe er en utrolig grønn by. Så grønn at du faktisk kan begynne å lure om hovedstaden har et sentrum i det hele tatt. Byen er delt opp i to hoveddeler, Old Town og New Yown og midt i mellom finner du Lilongwe Nature Sanctuary. Velger du å fly inn til Malawi er det kjapt her du havner, og Lilongwe er et godt utgangspunkt for videre reise rundt i landet. Er du på reise gjennom Malawi er også Lilongwe et naturlig stoppested en dag eller to. Det er ikke fryktelig mye å finne på her, men Lilongwe har flere spennende prosjekter der du kan jobbe som frivillig.

Lake Malawi

En reise til Malawi er ikke fullkommen uten noen dager ved Lake Malawi. Afrikas tredje største innsjø venter på deg med lokkende, krystallklart vann som i tillegg kryr av fargerike ciklider (fisker). Enten du vil dykke, snorkle, padle kajakk, chille på beachen eller spille strandvolleyball med de lokale kommer du til å ha noen deilige dager ved innsjøen. Kande Beach, Nkhata Bay og Monkey Bay er noen av de beste stedene rundt Lake Malawi og verdt å sjekke ut. Nkhata Bay har faktisk noe karibisk over seg. Se ikke bort fra at du vil være her lenger enn planlagt.

Aktiviteter i Malawi

For å være et relativt lite land har Malawi overraskende mange spennende aktiviteter å gi seg ut på. Foruten å nyte livet ved innsjøen kan du besøke en av landets åtte nasjonalparker å dra på safari. Liwonde National Park har flodhester, krokodiller, løver, elefanter og angivelig også leoparder.

Landets varierte landskap legger til rette for flotte naturopplevelser med trekking, mountainbiking og hesteridning. Hva med å bestige Mt. Mulanje eller kjøre opp Zomba-platået? Er du ute etter kulturelle opplevelser kryr det av koselige og vennlige landsbyer som alle vil ønske deg velkommen med åpne armer. Malawis innbyggere ser aldri ut til å stoppe og smile!

Klima i Malawi

Malawi har varme sommere med mye og tungt regnfall mellom november og april. Det betyr ikke at du ikke kan reise i disse månedene, men den beste perioden å oppleve landet på er mellom mai og oktober. Da venter Lake Malawi på deg med perfekt strandvær og behagelige temperaturer.

Reise rundt i Malawi

Malawi er et naturlig stopp på mange overlandsturer og opplevelsesreiser gjennom Afrika. Reiser du hit på egenhånd er Malawi kjent som en relativt trygg destinasjon og det lurer ikke mange farer for turister og backpackere. I motsetning til sine naboer har Malawi overraskende gode veier, men bensin kan være vanskelig å få tak i. For reise rundt i landet er busser tilgjengelige, men varierer stort i kvalitet og komfort. Det enkleste er å hyre en sjåfør eller hoppe på en arrangert tur.

Vil du reise til Malawi?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Malawi og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Malawi

Malawi er et utrolig spennende land, og blir for mange et høydepunkt som del av en lengre reise gjennom sørlige Afrika. Landet er en trygg destinasjon for backpackere og selv om det er overraskene enkelt å ta seg rundt anbefaler vi å slenge seg med på en opplevelsesreise. Lake Malawi er et naturlig høydepunkt, og snorklingen her er spektakulær. Er du ikke en strandløve, tilbyr også Malawi muligheter for safari, trekking, eller frivillig arbeid.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MALAWI

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...