{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Marokko

oppdag marrakech på en reise til marokko
hils på kamelene på en reise til marokko

Reiser til Marokko - Kontrastenes land!

Marokko er et land fullt av kontraster. Langstrakte strender, tørre ørkener, frodige oaser og dramatiske fjellkjeder er bare noe av hva som venter deg her, og du vil oppleve at landet er mye mer enn bare turistparadiset Agadir. I Marokko finner du alt fra pulserende storbymetropoler til sjarmerende, uberørte landsbyer hvor det virker som om ingen turist tidligere har satt sine ben. Marrakech er en vakker og fargerik by som myldrer av mennesker og med en atmosfære som fort suger deg inn i sitt travle tempo.

 

Spør oss om reiser til Marokko

 

Reisemål i Marokko - Marrakech, Essouira, Agadir og Casablanca

 

  • Marrakech: Et must i Marrakech å besøke Djema el Fna, et sentrum for byens hovedmarked, og like livlig på dagtid som om kvelden.
  • Essouira: Hopper du på bussen fra Marrakech og reiser et par timer langs kysten ankommer du den billedskjønne landsbyen Essaouria, et sted som garantert vil sjarmere deg med sin herlige og avslappede atmosfære.
  • Agadir: Ønsker du en enkel og tilbakelent badeferie er Agadirs milelange strandlinje et glimrende valg.
  • Casablanca: Mot nord finner du Casablanca, en fascinerende by med gode surfemuligheter.

  

Rabat og trekking i Atlasfjellene

Hovedstaden Rabat bærer et tydelig europeisk preg; både vakker å beskue og interessant å utforske. Et tips som neppe skuffer er å leie bil og legge ut på kjøretur til de vakre Atlasfjellene. Her finnes det fantastiske muligheter for trekking, omgitt av et dramatisk landskap med stupbratte klipper, dype daler, små glitrende innsjøer og frodige oaser.

 

Marokkos ørken

I vest tar ørkenen over, massiv og endeløs -  i hvert fall føles det slik. En ridetur på kamel over den brennvarme ørkensanden er en dødskul opplevelse og absolutt verdt å få med seg. Videre byr landet på massevis av koselige små landsbyer, både i nord og sør. Et par virkelige perler er Ait Benhaddou, Skoura og Todra Gorge, som byr på en avslappende atmosfære og en stor dose spennende historie.  

 

Mattips i Marokko

Noe du verken vil eller bør gå glipp av er den typiske lokalretten Tagine; et tradisjonelt måltid tilberedt i en leiregryte og består av kjøtt, som regel lam, kylling eller fisk og massevis av grønnsaker. Vi overdriver ikke når vi sier at retten finnes på hver eneste meny på hvert eneste spisested over hele Marokko! En annen typisk rett er couscous blandet med ulike typer kjøtt og grønnsaker - umulig å gå lei av. Tørket frukt som f. eks dadler, aprikoser og plommer er vanlig snacks.

 

Når er det best å reise til Marokko?

Marokko er et land som kan besøkes året rundt, men de fleste nordmenn reiser imidlertid om våren og høsten ettersom sommermånedene kan bli ubehagelig varme. Været kan også variere mellom de ulike landsdelene, så det er lurt å sjekke ut lokal værmelding for akkurat de områdene du ferdes i.

 

Våre beste reisetips til Marokko

Prut! Begynn lavt, og gjerne maks halvparten av det prisen viser, for at dere skal avslutte på en pris som både du og selgeren er fornøyd med. Er det noe det finnes mye av i Marokko så er det markeder. De finnes overalt og selger varer som klær, håndverk, frukt og krydder. Du må også sjekke om det pågår festivaler under oppholdet ditt i Marokko. Årlig holdes det en rekke festivaler over hele landet, både i storbyene så vel som de mindre landsbyer og bygder. Slike festivaler er en fantastisk kulturell opplevelse, og vi anbefaler deg å ikke gå glipp av det hvis muligheten byr seg.

Vil du reise til Marokko?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Marokko og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

 

Steder å se i Marokko

Hvis du gjerne vil ut av de større byene i Marokko som Agadir, Casablanca og Marrakech, anbefaler vi at du leier en bil og kjører langs kysten. Du kan også ta turen til Atlasfjellene som kan by på både trekking, hyggelige små landsbyer og beduinleirer.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MAROKKO

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...