{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Mosambik

Reiser til Mosambik - smilets land!
Reiser til Mosambik - smilets land!

Reiser til Mosambik - smilets land!

For både reisende i Sør-Afrika og lokale innbyggere er Mosambik det absolutte tropiske paradis. Fra Johannesburg tar det kun 6 timer med buss eller 1 time med fly til hovedstaden Maputo, og herfra er det krystallklare Indiske Hav bare et steinkast unna. Å reise rundt i Mosambik er kanskje ikke like enkelt og komfortabelt som i Sør-Afrika, men bussene fungerer greit og er det beste transportmidlet for å nå din endelige destinasjon. Bussene har daglige forbindelser mellom alle de store byene, mens minibusser (såkalte chapas) fikser resten. Forbered deg på å reise i ekte afrikansk stil!

Spør oss om reiser til Mosambik

Maputo

Før du dypper tærne i det Indiske Hav anbefaler vi at du tar deg tid til å utforske Maputo - en gammel portugisisk koloni hvor det bak krigsherjede historier skjuler seg en ny og spennende by. Vandre gjennom fargerike markeder, nyt ferske scampi til lunsj og lytt til kul livemusikk. Travle Maputo vil definitivt dempe appetitten til backpackere som er ute etter noe annerledes...!

Reise rundt i Mosambik

Det som i aller høyeste grad trekker folk til Mosambik er landets imponerende 2000 km lange kystlinje med fantastiske strender og en rekke muligheter for spennende aktiviteter i vannet. Ved siden av seiling, kajakking og sportsfiske kan du gli under havoverflaten for å utforske et av verdens beste dykkeområder! Ikke la deg stoppe selv om du er en uerfaren dykker, det finnes mange bra dykkeskoler hvor du kan få rimelige kurs.

Tofo Bay

Reis nordøsttover fra Maputo for å nå Inhambane-provinsen, stedet med noen av verdens absolutt beste strender hvor du kan slappe av og la Mosambik herlige varme synke inn. Etter noen late dager på beachen er det klart for litt aktiviteter, så sleng deg på en av sjøsafariene som arrangeres herfra. Sjansen er stor for at du får snorkle med verdens største fisk, hvalhaien! Dette enorme - dog harmløse - sjødyret kan bli opptil 12 meter lang og er for mange det absolutte høydepunkt ved en reise til Mosambik.

Bazaruto Archipelago

Har du litt ekstra valuta tilgode er den idylliske øygruppen Bazaruto Archipelago absolutt verdt investeringen. Beliggende 400 km nord for Tofo er dette en beskyttet nasjonalpark uten noen som helst form for veier, butikker eller turistattraksjoner - rett og slett et paradis med fantastisk vakker natur! Men vær obs på at med sin unike og fjerne beliggenhet er pris pr overnatting på en av de fem øyene atskillig høyere sammenlignet med Tofo. Er du på jakt etter det virkelige Afrika som enda har tilgode å bli rent ned av turister, elsker latmannsliv på uberørte strender og samtidig har sans for litt action er Mosambik din neste destinasjon!

Vil du reise til Mosambik?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Mosambik og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MOSAMBIK

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...