{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Seychellene

nyt de kritthvite strendene på seychellene
kos deg med late dager på verdens eldste øyparadis

Reiser til Seychellene - Verdens eldste øyparadis

Selv om Seychellene i utgangspunktet ikke forbindes med backpacking på budsjett, trenger du ikke å ta opp lån eller pantsette leiligheten for å reise hit. De perlehvite strendene, det turkise vannet og den varme temperaturen er helt gratis, og høres late dager på stranden ut som et mareritt står spennende aktiviteter i kø både over og under vann. De 115 øyene nordøst for Madagaskar er verdens eldste, og huser mange unike arter, naturreservat og nasjonalparker; Seychellene er et naturlig paradis, både for dyr og mennesker.

Spør oss om reiser til Seychellene

Reisetips til Seychellene

Fly til Mahé og utforsk Seychellenes hovedstad, Victoria. Den sjarmerende byen oppleves best til fots, og en tur innom lokale kunstgallerier og håndverksmarkeder er et must. Mahé er en av Seychellenes 45 granitt-øyer, så utenfor hovedstaden venter unike naturopplevelser for den eventyrlystne. Ta deg gjennom fjellrike regnskoger med høye topper i granitt, de eneste av sitt slag. Hvis du er interessert i strandliv og avslapning anbefaler vi Beau Vallon som ligger ca. 15 minutters kjøretur vest for Victoria.

Øyer på Seychellene

I tillegg til Mahé må du heller ikke gå glipp av de mange andre flotte øyene på Seychellene. Praslin og La Digue to av de mest populære øyene på Seychellene, hvor La Digue er den minste av de to. Praslin har en flyplass, La Digue har det ikke. Det går derimot ferger mellom øyene daglig.

Strender på Seychellene

Strendene på Seychellene er flere ganger kåret til noen av verdens beste. Anse Lazio og Anse Georgette på Praslin, samt Anse Source d’Argent på La Digue vil ta pusten fra deg! Dessuten, på Seychellene finnes det ingen privateide strender, noe som betyr at du har rett til å benytte deg av alle sammen selv om de ligger rett foran et hotell eller resort.

Natur og dyreliv på Seychellene

Praslin og den lille naboøya Curieuse er de eneste stedene i verden hvor verdens tyngste palme Coco de Mer vokser naturlig. Et bra sted å se Coco de Mer er i nasjonalparken Vallee de Mai, som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Noe annet som også bare finnes på Seychellene er kjempeskilpadden Aldabra, som er en av verdens aller største skilpaddetyper – de største veier i gjennomsnitt 250 kg! Kjempeskilpaddene går fritt rundt på øyene Cousin og Curieuse, mens de befinner seg i trygge innhegninger på mer trafikkerte øyer som Praslin, La Digue og Mahe.

Aktiviteter på Seychellene

Det fine med Seychellene er at du får en fantastisk opplevelse uansett hvilket tempo du velger. Et par late dager på stranda er obligatorisk, og blir du lei av én strand er det ikke langt til neste. Etter et par dager i horisontal stilling kan det friste med litt bevegelse. I tillegg til å oppleve nye og særegne arter på land, byr Det indiske hav på et bredt utvalg av våte aktiviteter. Kjenn vinden i håret på seiltur, la adrenalinet pumpe på vindsurfing, eller dykk ned i det turkise vannet for å se noen av de 1000 artene som lever blant de fargerike korallene der nede. 

Spar penger på reisen til Seychellene

En tur til Seychellene blir aller best med litt planlegging i forkant. Siden mye av landet består av beskyttet naturreservat er telting problematisk her, men det finnes absolutt billige alternativer til ekstravagante luksus-hotell. Skal du reise mellom øyene er ferge en god løsning. Fly koster mer, og med venting på flyplassen kan dette også ende opp med å bli det tregeste alternativet. På øyene kan du bevege deg rundt til fots eller på sykkel. Du kan også leie bil om du skal over lengre strekninger. 

Klima på Seychellene

Med et stabilt klima året rundt og temperaturer mellom 24 og 32 grader er Seychellene alltid et perfekt reisemål.

Vil du reise til Seychellene?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Seychellene og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL SEYCHELLENE

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...