{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
reiser til surfeparadiset Durban
reiser til durban

Durban - Sør-Afrikas surfeparadis!

Med 230 solskinnsdager i året er det liten sjanse for at været vil ødelegge din ferie hvis du reiser til Durban. Her er det turistsesong mesteparten av året, og dette har uten tvil en god innflytelse på denne travle havnebyen som tiltrekker seg besøkende med sine verdenskjente strender og gode surfemuligheter.

Spør oss om reiser til Durban

Opplevelser og aktiviteter i Durban

Durban ligger rett ved Det indiske hav, med en lang og solrik kystpromenade fra der skyskraperne og hotellene strekker seg opp mot den blå himmelen. Hvis man spaserer en runde i Durban vil man komme over mange imponerende hus bygget i kolonial stil. Merk allikevel at Durban er kjent for kriminalitet, og det er noen strøk i byen man burde holde seg unna på kveld og nattestid. På grunn av dette, ønsker mange turister å bo i forstedene og områder rett utenfor sentrum av byen der det er mange hoteller, handlesteder og moderne barer. Ikke gå glipp av Shaka Marine World - et av verdens største akvariumer - som helt klart er en av de største attraksjonene man kan oppleve i Durban.

Dagsturer i Sør-Afrika fra Durban

Hvis du ønsker å komme deg bort fra det pulserende bylivet kan du kombinere Durban med en tur til en av nasjonalparkene i nærheten, for eksempel Drakensberg eller Zululand. Langs kysten nær Mosambik ligger også flere nydelige strandområder så man kan oppleve både spennende natur og kultur på en reise til Durban og nærliggende områder.

Historiske og kulturelle Durban

Durban sin historie og befolkning Durban ble grunnlagt i 1824 som Port Natal og fikk navnet etter den engelske guvernøren Benjamin D`Urban 30 år senere. Spesielt i 1980 årene gjennomgikk byen stor vekst da den ble modernisert til å øke handel med resten av Afrika, noe som gjør Durban til en viktig industriell by i dag. Den største befolkningsgruppen i Durban er av indisk herkomst, som sent på 1800 tallet ble ansatt som arbeidere i sukkerplantasjene i området. Dette gjenspeiles også i maten her, hvis du liker sterk mat og curry-inspirerende retter er Durban stedet for deg, spesielt i de store indiske områdene som ligger hovedsakelig i den vestlige delen av byen.

Vil du reise til Durban?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Durban og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Høydepunkter i Durban

Shaka Marine World- et av verdens største akvarium. Her kan man se show med delfiner, snorkle med fargerike fisker eller padle rundt i et av de mange av bassengene uten å risikere et altfor nært møte med en hai eller to! 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...