{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Johannesburg - store forskjeller!
Reiser til Johannesburg - store forskjeller!

Reiser til Johannesburg - store forskjeller!

Johannesburg er en enorm by, og Afrikas sentrum for gull- og diamanthandel. Den kommer med på listen over verdens 40 største byer. Som ved mange andre storbyer vil man også her oppleve at sammensetningen av stabile nabolag, moderne arkitektur, de rikeste av rike og de fattigste av de fattige tilsammen former Johannesburg til en interessant og kulturell by med kontraster. 

Spør oss om reiser til Johannesburg

For en førstegangsturist kan nok Johannesburg virke overveldende, men du glir fint inn i det om du vet hva du bør se etter. De fleste reisende holder seg til de nordlige delene av byen, hvor hver bydel er som en særegen liten landsby. For reisende som søker kulturelle opplevelser er Market Theatre-komplekset et populært alternativ. Sjekk også ut det brede utvalget av klubber og kunstgallerier som Johannesburg har å tilby.

Reise til Soweto

Du kan ta en dagstur til Sowetos townships - noe som virkelig vil åpne øyene dine allerede i det du beveger deg fra de rike områdene og inn i fattigdommens verden. Underveis vil du lære alt om Sowetos livsstil og kultur. Det sies faktisk at for virkelig å forstå Sør-Afrikas tøffe historie, som enda gjenspeiles i nåtiden, må man avlegge Soweto en visitt. Har du lyst til å forstå mer av hvordan det er å leve i Sør-Afrikas townships, kan du delta på frivillig arbeid og samtidig gjøre en forskjell. Museumet som er bygget i Nelson Mandelas tidligere hjem er selvfølgelig et must, så vel som Apartheid-museet og Museet Afrika i Johannesburg. The Cradel of Humankind, et verdensarvlistet område beliggende ca. 50 km fra sentrum av Johannesburg, er også verdt et besøk. Her får du fascinerende fakta fra historien og menneskehetens utvikling. Fra Johannesburg er det gode forbindelser til Lesotho, Pretoria og Swaziland.

Naturopplevelser nær Johannesburg

Lion Park nær Johannesburg er et populært sted for dagsturer, spesielt for de med stramt tidsskjema og som ikke rekker lengre safarier. Turene kan arrangeres fra flere steder i Johannesburg. Her får du oppleve på nært hold hvite løver og sjiraffer blant andre av Afrikas unike dyrearter. Dyreungene vet hvordan de skal sjarmere turister! Fra Johannesburg kan du velge mellom safarier av ulik varighet alt etter hva du ønsker og har tid til, og den mest populære naturparken av de alle er Krügerparken. Kjøreturen dit er nokså lang - men absolutt verdt reisen. Et tips for best mulig safari er å legge den utenom regntiden.

Aktiviteter i Johannesburg

I Johannesburg finner man svært gode golfbaner. En sightseeing tur rundt sentrum er også inspirerende, eller for ytterligere kulturelle opplevelser book en dagstur til Lesedi.

Ankomstpakke i Johannesburg

Få en behagelig og enkel start på din ferie i Johannesburg med vår ankomstpakke. Pakken inkluderer transport fra flyplassen, overnatting og frokost. I mange tilfeller vil pakken også inkludere spennende aktiviteter som guidet turer eller andre gruppeaktiviteter. Spør oss om ankomstpakke!

Transport i Johannesburg

Den tryggeste måten å bli kjent med byen på er ved å booke arrangerte turer med guide. Ta forholdsregler når det gjelder sikkerhet da Johannesburg sliter med høy kriminalitet. Gå ikke alene og bruk taxier for lengre distanser og på kveldstid; Safecab og Rose Taxi er selskaper med gode rykter. Det finnes minibusser som de lokale benytter seg av, men for turister er taxi både mer behagelig og langt tryggere. Hovedbuss-sentralen ligger i Ghandi Square. For reise til Pretoria eller Soweto er tog en mulighet, eventuelt kan man reises på en arrangert tur.

Vil du reise til Johannesburg?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Johannesburg og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL SØR-AFRIKA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...