{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Kruger National Park - The Big Five
Reiser til Kruger National Park - The Big Five

Reiser til Krugerparken - The Big Five

Selv det mest hardbarka bymennesket vil finne naturelskeren i seg selv under en safari i Afrika. Synet av vakre dyr som elefanter, sjiraffer og flodhester i sine naturlige omgivelser er en opplevelse du sent glemmer! Om natten hører jeg lyden av brølende løver, og det virker som de befinner seg rett utenfor teltet. Sannheten er at den faktisk har ruslet opptil en kilometer fra campen, forteller guiden neste morgen. Savannenes lyder er en opplevelse du aldri glemmer. Rasling, knurring og kvitring fortsetter gjennom natten helt til de første solstrålene titter frem.

Spør oss om reiser til Krügerparken

Safari i Krügerparken

I Krügerparken i Sør-Afrika kan du få øye på ville dyr helt fra du entrer området. Hold utkikk etter impala, sebra, sjiraff, elefant... listen er lang! Minnekortet på kameraet fylles opp i rekordfart og kameralinsen fokuserer maksimalt idet vi passerer en gjespende flodhest i en gjørmedam. Selv det mest hardbarka bymennesket finner naturelskeren i seg selv når guiden forteller at for å finne ut om sjiraffen er en han eller hun må man titte inn i øret på de. Og om hvordan elefantenes avføring forteller oss alt om hva de har spist.

Spenning om natten

Ettermiddagens hete trekker dyrene mot et lite vann for drikke. Apekatter og villsvin henger rundt vannet og gir bare vei for en elefant som kommer og vifter med ørene. Når mørket senker seg forandres parken til et actionfylt område og nattsafarien som alle har ventet på starter nå. Guiden som sitter foran på jeepens panser lyser opp savannen med en stor lommelykt, og vi får øye på glødende øyer fra ulike dyrearter. Var det en leopard som lå på greinen oppe i treet der?

Krügerparken med leiebil eller forhåndsbestilt safaritur

Du har to valg for hvordan du vil arrangere din safari i Krügerparken. Dersom du har tid og ork på forhånd til skikkelig planlegging, i tillegg til en dose eventyrlyst, så kan du fint leie bil og ta turen på egenhånd. Fra Johannesburg tar det ca 4 timer å kjøre hit, så ikke regn med dagsturer! Det finnes campingområder med telt eller hytter som du kan overnatte i innenfor selve parken, samt at det finnes masse overnattingssteder på utsiden. Vær obs på at legger du ut på safari uten guide får du kanskje ikke øye på de dyrene du ønsker. Derfor anbefaler vi på det sterkest at du bestiller en forhåndsarrangert safari, ettersom guidene på de ulike turene har lang erfaring og kommuniserer med hverandre gjennom dagen for å finne ut hvor dyrene er. En profesjonell turleder vil også fortelle deg masse om selve dyrene og deres adferd.

Kjøretøyene som benyttes er trygge, i tillegg til at mat og overnatting er inkludert slik at du slipper å kaste bort tid til dette. Alt du trenger å ta med er deg selv og et bra kamera! For begynnere anbefaler vi Drifters' enkle men supre safari som heter 5 Day Kruger Park. Denne passer også bra for de på bryllupsreise ettersom det benyttes hotell (enkel standard) til overnatting. De fleksible hop-on-hop-off busspassene Flexi 1 eller Flexi 2 til selskapet Baz Bus inkluderer en 4 dagers safari til Krügerparken.

Vil du reise til Krügerparken?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Krügerparken og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL SØR-AFRIKA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...