{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
bestig kilimajaro
bestig toppen av kilimanjaro

Tur til Kilimanjaro - Trekking på Afrikas høyeste fjell

Er du av den eventyrlystne typen som elsker utfordringer? Dersom du setter kurs mot østlige Afrika må du sørge for at du ikke går glipp av en tur til Kilimanjaro. All svette og tårer du må igjennom på vei opp byttes ut med en ekstrem tilfredsstillelse idet du når toppen! Å klatre Kilimanjaro er en ubeskrivelig opplevelse som vanskelig kan sammenlignes med noe annet. Hos oss finner du store opplevelser og billige turer til Kilimanjaro!

Spør oss om reiser til Kilimanjaro

På Swahili kalles denne døde vulkanen "det glitrende fjell". Å bestige 5895 meter høye Kilimanjaro kan ta fra 5 dager til 2 uker, avhengig av hva du har tid, råd og lyst til. Du avgjør selv lengde, vanskelighetsgrad og hvilken rute du vil gå. Ha i bakhodet at dette ikke er noen lett søndagstur - en tur til Kilimanjaro krever nøye planlegging og forberedelser. Er du klar for den mest eventyrlige fotturen du noensinne vil oppleve?

Kilimanjaro nasjonalpark

På vei mot toppen går turen gjennom åpne savanner og tropiske skoger hvor du overraskes av spennende dyrearter du aldri før har sett. På rundt 2000 meters høyde trer du inn i Kilimanjaro nasjonalpark, hvor du herfra beveger deg inn i et helt unikt landskap. Ta deg god tid til å nyte omgivelsene og la de synke inn. Det er nok ikke vanskelig å si seg enig i at dette stedet fortjener sin plass på UNESCOs liste over verdensarv!  

Ruter til Kilimanjaro

De seks forskjellige rutene som brukes til å gå Kilimanjaro har ulike vanskelighetsgrader. Marangu-ruten, som også er den enkleste, kan gjennomføres på 5 dager. Et godt alternativ som både er vanskeligere og mindre nedtråkket er Machame Route. Offisielt tar denne ruten én dag mer, men tro oss - du vil neppe angre på å legge til en dag eller to. Slik blir du mer komfortabel med høyden og den anstrengende løypen. Er du av den mer avanserte typen bør du vurdere Lemosho Route. Kanskje blir du en av de få heldige som får tatt fantastiske bilder på nesten 6000 meters høyde og får sett krateret på Uhuru Peak? Les mer om de forskjellige rutene til Kilimanjaro her.

Høydesyke på Kilimanjaro

Vær obs på risikoen for høydesyke. Oksygenmangel oppe i høyden kan føre til tung hodepine og svimmelhet, samt enkelte ganger kraftig oppkast. I slike tilfeller er den beste (og ofte den eneste) kuren å starte nedstigningen. Det er umulig å kontrollere utviklingen av høydesyke eller forutsi hvorvidt du vil rammes. Det finnes imidlertid måter å minske sjansene for å bli syk. Det viktigste er å beregne tilstrekkelig med tid til akklimatisering, så ta vårt råd og forbered deg godt! 

Forberedelser før din tur til Kilimanjaro

Det er en god idé å gjøre unna en kortere fottur på Mt. Kenya eller Mt. Meru for å tilvenne deg de enorme høydene. På denne måten blir du også belønnet med fantastiske utsikter over et vakkert landskap med majestetiske Kilimanjaro i det fjerne. Spør deg rundt for å få informasjon om korrekt utstyr for en slik ekskursjon, og glem ikke å ta med gode fjellsko samt en stabil helse. Det er ikke bare enkelt å bestige nesten 6000 høydemeter! 

Rundt Kilimanjaro: Amboseli

På den kenyanske siden av Kilimanjaro ligger Amboseli nasjonalpark. Etter din tur til Kilimanjaro er det her du får knipset de fantastiske bildene av dyreflokker med mektige Kilimanjaro i bakgrunnen. Nyt en herlig fest etter fjellturen på et av nasjonalparkens campingsteder og innta et bedre måltid mens du lar tankene fly mot dine ferske opplevelser fra toppen av Kilimanjaro, som du fortsatt kan skimte i horisonten.

Vil du reise til Kilimanjaro?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Kilimanjaro og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL TANZANIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...