{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
boracay-island-kite-surfer-philippines-cover
boracay-island-sunset-beach-philippines-sidebar

Reis til Boracay – Et lite tropisk paradis!

Den lille øya Boracay ligger ca. 315 km sør for Manila, og er en perfekt destinasjon for avslapping og spektakulære opplevelser. Øya har alt du drømmer om; hvite sandstrender, krystallklart vann, deilige mango smoothies, surfing, dykking og et yrende uteliv. Boracay med sine vakre strender har mottatt en rekke priser fra reisetidsskrifter, og vi forstår godt hvorfor. Selv om Boracay bare er 7 km lang og 1 km bred på det smaleste, er dette et supert reisemål for en morsom og spennende ferie. Bestill din reise til Boracay med KILROY!
Spør oss om reiser til Boracay

Strender på Boracay

Fire kilometer lange White Beach er den mest attraktive stranden for turister. Dens kritthvite sand, turkise vann og svaiende palmer gjør at White Beach ofte regnes for å være en av Asias flotteste strender. White Beach er sammensatt av tre områder: På det nordligste området holder de dyreste hotellene til. Det andre området er mer livlig, og hit kommer folk for å spise og handle. Det tredje området i sør er derimot mye roligere. På den østlige siden av øya finner du Bulabog Beach. Denne stranden er et hotspot for windsurfing og kiteboarding på grunn av dens store bølger og sterke vind hele året. Bulabog Beach anses som en av Asias beste destinasjoner for kiting.

Opplevelser på Boracay

Det er mye å gjøre på Boracay hvis du ønsker å finne på noe annet enn å sole deg. Det er rundt 25 dykkesteder her, som passer alle nivåer. Hvis du foretrekker tilværelsen over vann kan du blant annet teste ut parasailing , vannski eller kitesurfing. Stuping fra klipper er også en svært populær aktivitet på øya.
Etter en lang dag med moro på vannet, er det tid for en avslappende massasje etterfulgt av et godt måltid. Nattelivet på Boracay er også fantastisk!

Backpacking på Boracay

Den eneste måten å komme seg til Boracay på er med seilbåt eller ferge. Dette er kun en 5 minutters tur fra Caticlan på Panay Island, som praktisk nok har en egen flyplass. Siden Boracay er så liten er det lett å ta seg rundt på øya til fots. Ellers er de søte sykkeldrosjene meget lettvinte og fine fremkomstmidler.
Det er mange og massevis av hoteller på Boracay. Sammenlignet med amerikanske eller europeiske standarder, er selv de fine hotellene ganske billige. Så dette er stedet for å behandle deg selv og bo på et fint hotell. Hvis du ønsker å spare litt penger, er det også nok av hosteller og vandrehjem å velge mellom.

Vil du reise til Boracay?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Boracay og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning


 
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL FILIPPINENE

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...