{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
cebu-island-aerial-beach-philippines-cover
cebu-island-dock-philippines-sidebar

Reise til Cebu - Dykking, servering og drinks!

Øya Cebu er et tropisk paradis i Filippinene, og du går ikke tom for ting å gjøre i Cebu. Her finner du alt fra en travel storby til strender du bare kan drømme om. Strendene er helt utrolige og byr på spektakulære dykkeforhold utenfor nordspissen av øya og langs kysten i sørvest. Den tettest befolkede øya i Filippinene har en rik historie, vakre regnskoger og utrolig landskap. Bestill din reise til Cebu med KILROY!

Spør oss om reiser til Cebu

Cebu City

Cebu City er den største byen på Cebu, og den nest største på Filippinene. Cebu City kalles "Queen City of the South" og minner om en mindre versjon av Manila. Byen er energisk, spennende og fartsfylt eller bråkete, skitten og hensynsløs, avhengig av ditt perspektiv. Cebu City er et populært reisemål for turister og har mange historiske landemerker som er verdt et besøk. Blant disse er Taoisttempelet, hvor du kan få et unikt innblikk i øyas kinesiske arv. Også i dag utgjør kinesere en betydelig del av befolkningen, og de fleste har full eller delvis kinesisk herkomst. Overraskende for en så stor metropol er det mange hvite sandstrendene som omgir byen. Noen er ganske fullpakket, mens andre er nesten helt urørte.

Ting å gjøre på Cebu

Lei en sykkel og sykle til toppen av Mount Busay der du får servert en utrolig utsikt over Cebu City. Du kan også ta taxi, men det er ganske dyrt. Sørg for å oppleve det spennende utelivet i Cebu. Det er mange barer, puber og komedieklubber å velge mellom. I de gamle kvartalene langs gaten Carlock kan du ta en tur med en Tartanilla - en hest med vogn. Det er en veldig spesiell og unik opplevelse.

Moalboal

Servering, drikke og dykking er på toppen av listen over aktiviteter å gjøre i Cebu og Moalboal. Moalboal ligger på sørvestsiden av Cebu, ca. 90 km fra Cebu City, og er et ettertraktet reisemål for den eventyrlystne backpacker. Her finnes det en rekke fantastiske muligheter for dykking og snorkling. På den vakre hvite stranden like nord for Moalboal kan du svømme ut til korallrev som ligger bare 30 meter ut i havet. Hvis du reiser ca. 20 km sør for Moalboal kommer du til Kawasan Falls, et utrolig fossefall i en frodig regnskog. Her bør du komme tidlig for å unngå de største folkemengdene!

Malapascua Island

Det er ingen tvil om at dykking i verdensklasse er det som tiltrekker flest besøkende til Malapascua, en idyllisk øy nord for Cebu. Her finner du flotte strender og en herlig befolkning. Å dykke med thresher-haier når de samles i det grunne vannet er høydepunktet på turen hit, og en mulighet du ikke får noe annet sted i verden. Du kan seile til Malapascua fra Maya, og du trenger ikke å forlate øya samme dag. Det er noen få hoteller og feriesteder på øya - bare husk å bestille på forhånd.

Vil du reise til Cebu?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Cebu og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL FILIPPINENE

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...