{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kambodsja

Reise til Kambodsja med KILROY
Reise til Kambodsja med KILROY

Reise til Kambodsja - En historisk opplevelse

Kambodsja er et unikt og fredfylt reisemål, spesielt om du allerede har reist en del i Sørøst-Asia. Landet har en mørk forhistorie, men dette vises knapt i øynene på dagens harmoniske innbyggere. På en reise til Kambodsja får du oppleve rik kultur, endeløse sandstrender, nydelig natur og selvfølgelig - det unike Angkor Wat. Du kan også besøke den pulserende hovedstaden Phnom Penh, eller oppleve Killing Fields for å lære mer om landets voldelige forhistore. Kambodsja har så mye spennende å by på! Hos KILROY finner du gode reisetips og billige reiser til Kambodsja.

Spør oss om reiser til Kambodsja

Opplevelser på din reise til Kambodsja: Fra templer til Røde Khmer

Killing Fields i Choeung Ek er et av monumentene som viser et sterkt bilde av hva Kambodsja har gått igjennom. Det er bygget for å minnes alle som ble drept i 70-årene av Røde Khmer. Du kan også besøke de mange andre templene (wat) i byen; Ounalom, Wat Phnom og Wat Moha Montrei, for å nevne noen. Få også med deg Silver Pagoda, et annet pompøst symbol på khmer-tiden, bygget av rent sølv, diamanter og krystaller. Langs Mekong-elven finner du flere koselige Paris-inspirerte kafeer, perfekt for en liten pause på formiddagen. Krysser du innsjøen Tom Le Sap Lake kan du nå byen Siem Reap, hvor det er muligheter for å delta på frivillig arbeid.

Angkor Wat templene

En reise til Kambodsja er definitivt ikke komplett uten å ha opplevd det fantastiske Angkor Wat templene! Templene ligger nære Siem Reap så vi anbefaler at du overnatter her mens du tar daglige utflukter til Angkor Wat. Den voldelige atmosfæren fra forhistorien er til å ta og føle på mens du rusler rundt blant disse vakre templene. De ble bygget så tidlig som på 1100-tallet og var da ment til å fungere som landets hovedstad.

Våre reisetips til Kambodsja: Sihanoukville

Strandløver bør reise til kysten og besøke Sihanoukville. Det går busser fra Phnom Penh. De beste sandstrendene ligger utenfor selve sentrum og kan enkelt nås ved å leie moped. For den ultimate isolasjon, velg Bamboo Island rundt en times båttur unna Sihanoukville (kontakt lokale fiskemenn for pris og transport). Øya har totalt omkring 15 bungalower som er enkelt utstyrt med vegger, myggnetting og en hengekøye på balkongen med utsikt rett mot havet. Her finnes ingen biler, elektrisitet, butikker eller barer - og heller ingen innpåslitne selgere. Fra den største bungalowen får du kjøpt mat og kalde pils som kan nytes på stranden mens du beskuer den vakre solnedgangen gli over til en skinnende stjernehimmel.

Sihanoukville kan også nås fra øya Koh Chang i Thailand.

Backpacking i Kambodsja

Den internasjonale flyplassen ligger utenfor Phnom Penh. Har du kort tid kan du fly videre til Siem Reap med lokalfly for å oppleve Angkor Wat templene, ellers anbefaler vi at du benytter busser som er langt rimeligere - vær dog oppmerksom på at det kan være noe tidskrevende ettersom landets veier er av dårlig standard. Fra Phnom Penh går det i tillegg tog til Sihanoukville og Sisophon. Bruk buss, motorsykler eller rickshaw for å komme deg rundt på destinasjonen.


Phnom Penh kan enkelt nås fra Ho Chi Minh City eller Bangkok, men regn gjerne med mer enn èn reisedag dersom du ikke benytter deg av fly.

Er du interessert i en reise til Kambodsja?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om reiser til Kambodsja? Book et møte med oss! Våre reisespesialister har lang erfaring med reiser til og i Kambodsja og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om reiser til Kambodsja og vi kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiseveiledning

Steder du bør oppleve i Kambodsja

Ingen reise til Kambodsja er komplett før du har besøkt Angkor Wat, og burde være et opplagt stopp på reisen din til Kambodsja. Utover dette kan vi anbefale Phom Penh, Sihanoukville og Siem Riep. 

Trenger du mer overtalelse?

Se flere artikler her
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL KAMBODSJA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...