{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
beijing-china-great-wall-cover
beijing-china-opera-actress-costume-sidebar

Beijing - Drømmenes by!

Beijing er et ideelt utgangspunkt for reise i Kina, og gir den perfekte introduksjonen til det enorme landet. Den antikke arkitekturen i Bejing kombinert med sin kultur og alltid vibrerende gateliv gjør dette til en av Asias aller beste destinasjoner! Hos oss finner du billige reiser til Beijing.

Spør oss om reiser til Beijing

I Beijing finner du mange av Kinas mest kjente attraksjoner. Her kan du se og utforske verdenskjente steder som Den kinesiske mur, Den himmelske freds plass, Den forbudte by og Sommerpalasset. Videre finner du utallige andre kulturelle severdigheter og aktiviteter som gjør byen til den spennende destinasjonen den er. Dessuten er Beijings kjøkken bokstavelig talt er til å spise opp og byens gamle boligområder, hutongene, gir deg et godt innblikk i det tradisjonelle Kina. 

Tiananmen Square

Under ditt opphold i Beijing kan du vanskelig unngå å få øye på verdens største torg med sine 500 x 800 meter. Her kan du nyte synet av kinesere slappe av, folk som prøver seg på en Tai Chi-time og drageløpende barn på et sted som dekker svært mye av Kinas historie. Det var på Tiananmen Square at Mao Zedong bygde sitt mausoleum, og hvor du faktisk kan se hans balsamerte legeme. Her kan du også oppleve Great Hall of the People, operaen og selvfølgelig Den forbudte by. Tips til morgenfugler: rett før daggry kan du få med deg seremonien med flaggreising - en imponerende akt!

Den forbudte by og Den himmelske freds plass

På innsiden av veggene rundt Den forbudte by møter du et overvelmende syn av enorme åpne områder akkompagnert av gamle bygninger med røde vegger og delikat utformede gulltak. Vi anbefaler at du kommer deg hit tidlig på morgenen slik at du slipper unna de store turistmassene, og kanskje får oppleve atmosfæren slik den var da området kun var åpent for keiseren og hans følge. Litt lengre sørover finner du en stor park hvor Den himmelske freds plass ligger. Etter å ha opplevd alt dette vil et tempel aldri igjen bli det samme!

Sommerpalasset

Vi anbefaler at du gjør besøket til Sommerpalasset om til en dagstur, ettersom dette er mer en enorm park enn et enkelt palass. Fra toppen kan du beskue den vakre tilhørende innsjøen samt få et lite glimt av det moderne og vekslende Beijing i bakgrunnen. Har du god tid er dette stedet å slappe av på!

Den kinesiske muren

Du kommer deg ikke utenom en tur til Den kinesiske mur! For den aktivt reisende er turen fra Simatài til Jinshanling et bra forslag. Turen varer rundt 4 timer og tar deg til de mindre gjenopprettede delene av muren. Turistmassene unngås!

Oppdag sidegatene i Beijing

Siden det er så mye å se og oppleve i Beijing er det lett å bruke all tid på å farte mellom de ulike attraksjonene. Sørg for å sette av tilstrekkelig tid utenom hovedattraksjonene også. Når du kommer hjem igjen og ser tilbake på reisen din gjennom Kina vil du oppdage at det er dagliglivet i gatene som har gitt deg de dypeste inntrykkene!

Vær kreativ og lei en sykkel slik at du i ro og mak kan tråkke gjennom hutongene (gamle boligområder med trange allèer). Stopp og nyt smaken av ferske baozi - du vil elske disse dampede deigbollene fylt med kjøtt eller grønnsaker. Og mens du er inne på det kinesiske kjøkken må du prøve retten Beijing Duck på en av de koselige, små serveringsstedene. Husk at jo flere lokale inne på en cafe eller restaurant, jo bedre er maten! Ettersom kokkens engelskkunnskaper sannsynligvis er noe fraværende er det bare å peke i vei på hvilke ingredienser du vil ha. Eventuelt rusle rundt og pek ut ferdige retter - du blir garantert ikke skuffet (selv om du kanskje aldri finner ut hva du egentlig har spist)!

Kultur i Beijing

Etter at måltidet er inntatt vurderer du kanskje en kinesisk opera - ta imidlertid vårt ord på at disse ikke er spesielt interessante. Da bør du heller satse på et actionfylt Kung Fu-show eller alternative, kulturelle opptredener på en av de store teatrene. For å oppleve kinesisk samtidskultur bør du tilbringe en kveld på karaokebar, hvor du kan synge til kjente hits med Beatles eller Venga Boys.

Nevner du order "karaoke" til en hvilken som helst kineser på gata vil han garantert lede deg rett til nærmeste karaokebar. Og får du med deg et par kinesiske venner blir kvelden definitivt uslåelig! Du vet at de gjerne tar seg et glass eller ti? Bare husk at ordet campei betyr bånnski...!

Vil du reise til Beijing?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Beijing og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESGIN DIN EGEN REISE TIL KINA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Beijing?

Vi samarbeider med flere universiteter i Kina, og vi tilbyr gratis studieveiledning. 

Se alle våre samarbeidsuniversiteter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...