{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
hong-kong-china-victoria-peak-bay-city-cover
hong-kong-kowloon-street-full-of-signs-cover

Hong Kong - Overveldene storby!

Hong Kong har alt. Det er enkelt å bevege seg omkring byen med ferge, taxi eller metro og det er mange attraksjoner å få med: fra panorama-utsikter og opplevelsesrike fotturer til rolige sandstrender og et bredt utvalg av musèer. Det varierte (østlige) kjøkkenet gjør denne byen til det ideelle sted å tilpasse seg asiatisk livsstil! Hos oss finner du billige reiser til Hong Kong!

Spør oss om reiser til Hong Kong

Hong Kong har noe for enhver reisende. Vestlig luksus dominerer overalt, men hvis du leter litt ekstra finner du gjerne latterlig billige hostels. Liker du skikkelig byliv er dette absolutt rette stedet å være! Setter du i tillegg pris på aktiviteter utendørs finner du mengder av flotte steder for opplevelsesrike fotturer rundt selve sentrum.

Main Island

Main Island er det området av Hong Kong du husker fra bilder og tv, og opp av denne urbane bydelen reiser det seg skyskrapere du gjerne kjenner igjen, som f.eks World Trade Centre og Bank of China. På turen opp til Victoria Peak (enten til fots eller med trikk) blir du belønnet med enestående utsikter du garantert ikke har sett før. Opplevelsen er om mulig enda bedre på kveldstid når byen pulserer med sin livlige atmosfære foran deg.

Kowloon

Kowloon er den delen av byen som ligger på fastlandet. Shopaholikere kan fort konstantere at de har kommet til himmelen. I tillegg til et bredt utvalg barer, restauranter, hoteller, nattklubber og butikker finner du et par bra markeder som er verdt å få med. Dette er stedet å få deg skreddersydde klær til latterlige priser! Ved siden av alt dette finner du også flere musèer og historiske severdigheter som gjør bydelen interessant for kulturelle opplevelser.

Fotturer i Hong Kong

De fleste forventer neppe å kunne velge blant spennende fotturer i Hong Kong, men rett utenfor sentrum finnes det mange flotte turløyper hvor den lengste strekker seg hele 100 km! Turen tar deg med gjennom skoger, steder for fugletitting og idylliske, hvite sandstrender. Lei gjerne et surfebrett og kast deg ut i bølgene!

Macao

Litt øst for byen finner du et sant Middelhavs-Asia! Gamblingmetropolen Macao kan nås med båt og tar en times tid fra Hong Kong. Et kult alternativ til storbyen med sin landlige stil og atmosfære. Denne tidligere portugisiske kolonien kan friste med behagelige omgivelser og flere bra vedlikeholdte eller gjenreiste historiske monumenter.

Vil du reise til Hong Kong?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Hong Kong og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESGIN DIN EGEN REISE TIL KINA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...