{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Shanghai - Fra stor til STØRRE
Reiser til Shanghai - Fra stor til STØRRE

Reiser til Shanghai - Fra stor til STØRRE

Et besøk til Shanghai gir deg en kul opplevelse. Du ankommer kanskje en hypermoderne, futuristisk storby (og med storby mener vi STOR BY), men du finner likevel mange områder som oser av gammel, tradisjonell kinesisk atmosfære. Shanghai er en by med kontraster, en kul blanding av det moderne og det tradisjonelle. Av alle storbyer i Asia er Shanghai den med mest vestlig påvirkning - den blir ofte omtalt som Østens Paris!

Spør oss om reiser til Shanghai

Shanghai er den byen som har gått gjennom flest forandringer på kortest tid. Byen er delt inn i to hovedområder; Pudong og Puxi.

Pudong

I 1990 var Pudong fremdeles et ukultivert område, men nå kun 20 år senere er Pudong en pulserende metropol med gigantiske skyskrapere. En av verdens høyeste bygninger, Jin Mao Tower, Asiasstørste handelssenter, Next Age/Ba Bai Ban, det berømte trebeinte TV-tårnet og et enormt akvarium - alt dette kan du finne i Pudong. Det er en fantastisk opplevelse å stå på bakken og se opp på disse gigantiske bygningene, men det som virkelig tar pusten fra deg er når du står på toppen av de og ser ned...!

Puxi

Puxi har en større variasjon når det kommer til stil og arkitektur; se for deg hele spekteret fra kolonitid til det supermoderne. På elven, som forøvrig splitter Pudong og Puxi, ligger Bund/Waitan. Det er her det skjer - The Bund er en lang, bred boulevard fylt med eksklusive butikker, restauranter, barer og nattklubber så vel som internasjonale bygninger og banker. Arkitekturen er virkelig imponerende med sin enestående miks av barrokk, romantikk og gotisk stil. I Huangpuy Park rett ved The Bund kan du tidlig om morgenen få med deg de lokale trene Tai Chi og Qigong, og som en kontrast oppstår det om kvelden en fantastisk belysning. Wow! Det sies faktisk at har du ikke tatt turen til The Bund har du egentlig ikke vært i Shanghai - og det må vi si oss enig i! Andre ting du bør få med deg i Shanghai er en rusletur rundt The Peoples Park og Yu Garden/Yuyang; en nydelig 400 år gammel park med flere tradisjonelle hus og bygninger - en flott opplevelse. Gamlebyen er også et must, i tillegg til at det er her Yuyang ligger.

Shopping i Shanghai

Shanghais utvalg av butikker, kjøpesentre og markeder vil garantert ikke skuffe deg - sjansen er nok heller større for at selv de mest erfarne shopaholics går i stå! Det er så uendelig mye å velge blandt, og bruker du sunn fornuft vil du uten problem få fylt opp (de tomme) koffertene dine og kan komme hjem med et bredt smil om munnen. De mest populære shoppingområdene er Nanjiung Road og Huahi Road; her finner du masser av fine ting å handle til gode priser. French Concession med sine smågater er et bra alternativ med et godt utvalg av spennende varer. Taikan Road har også bra butikker. Shanghai har massevis av markeder, så ta på prutehatten - du får garantert bruk for den for å oppnå mang en super handel! Qpui Lu er et bra tips, det samme gjelder markedet bak Jin-an Temple. 

Shanghai - en by for matelskere!

Under ditt opphold i Shanghai vil du komme over all mulig slags mat. En favoritt er 1221 som ligger på Yanan Xi Lu 1221. Her serveres autentisk kinesisk mat fra Shanghai. Det er endel turister her, men det overskygges av den supre maten. Prisene er generelt rundt gjennomsnittet, men det finnes både dyre og rimelige retter på menyen. Husk å bestille bord på forhånd - det er mange som liker dette stedet! Vi anbefaler at du tar taxi hit da det kan være noe kronglete å finne frem på egenhånd.

En annen restaurant vi gjerne anbefaler er den noe rimeligere Hunan Xiangcun Fengwei. Denne ligger på Wulumugig Street (i French Concession) og har lokale retter fra Hunan. Finner du imidlertid ikke ledig bord her er det flere andre små, koselige restauranter i samme gate.  En fantastisk og litt mer luksuriøs restaurant (dog fremdeles rimelig etter norsk lommebok) er South Beauty med sine herlige Sichuan-retter og kule design. Ligger på Taojìan Lu Street.

Og for de festglade...

Nattelivet i Shanghai har et bredt spekter av utesteder å velge blandt så det burde være noe for enhver smak her. Rolige jazzbarer, brune puber og livlige nattklubber hvor du kan danse ut i de små timer, listen er lang. Hvis du vil feste på The Bund og danse til musikk mikset av internasjonale DJ'er er Attica og La Coast to bra alternativer. Supre utsikter over byen, live band og kule terrasser er noen av årsakene til at disse er verdt et besøk. En god KILROY-favoritt er Babarossa Lougne beliggende rett ved en koselig liten innsjø i The Peoples Park. Stedet er uten tvil et av de hotteste i byen både på grunn av kul design og en spennende atmosfære. Stilen er arabisk og får deg til å føle deg som en østlig prinsesse (eller prins) der du beveger deg mellom praktfulle sittegrupper, terrassen, dansegulvet og baren. Et must hvis du er klar for å smake på Shanghais natteliv!

Transport i Shanghai

Den beste måten å farte rundt Shanghai på er med undergrunnsbane. Det er rimlig, kjapt og effektivt. Til områder der undergrunnen ikke går kan du bruke buss eller taxi i stedet. Mellom Pudong og Puxi kan du komme deg enten ved å gå via en tunnell eller bruke buss og båt. Et spennende alternativ til vanlig transport er MagLev - et superraskt tog som frakter deg utrolig kjapt frem, imidlertid har det få stasjoner. En tur til Shanghai er en reise til en futuristisk verdensmetropol. Byen har så utrolig mye å tilby, både for den tradisjonelle og den moderne turist!

Vil du reise til Shanghai?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Shanghai og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESGIN DIN EGEN REISE TIL KINA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...