{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
laos-temple-statues-luang-prabang-cover
laos-river-boats-mountain-sidebar

Reiser til Laos – En bortgjemt perle!

Vakker og uberørt natur, majestetiske fossefall, fjell, små landsbygder og en enestående gjestfrihet. Laos er en bortgjemt perle som har mye å by på. En reise til Laos gir deg muligheten til å oppleve Luang Prabang, Vang Vieng og Don Det, elvecruise langs Mekong og hovedstaden Vientiane - for å nevne noen av våre mange reisetips. Landet oppleves for mange som rolig og ekte, og med sine ekstremt lave priser er Laos ekstra attraktivt for backpackere. 
Spør oss om reiser til Laos

Laos flotte natur

Landets natur er vakker og uberørt, mens hovedstaden Vientiane slår ut i full blomst. Vientiane ligger i vest og er landets største by. Den relativt rolige hovedstaden ligger rett ved den 5000 km lange Mekong-elven, landets hovedåre for transport. Mange tilreisende blir overrasket over landets vennlige og tilbakelente atmosfære, noe som definitivt ikke avtar når man videre blir presentert for landets fantastiske natur. Laos er perfekt for trekking på en av landets mange spennende løyper som går gjennom tøffe terreng og frodige regnskoger. Du kan også slenge deg på sykkelen og tråkke din vei gjennom landsbyer for å oppleve det ekte Laos. Er du en vannentusiast så finnes det massevis av aktiviteter som for eksempel padling i kajakk, kano og tubing.

Båtturer i Laos

Mange backpackere starter sitt eventyr i Laos med et rolig, to dagers båtcruise på Mekong-elven. En hyggelig overraskelse er at du treffer andre backpackere som sannsynligvis er på vei i samme retning som deg, i Laos er det nemlig aldri vanskelig å finne reisefølge, det garanterer vi. Etter å ha tatt båt fra Thailand til Laos langs Mekong-elven kan du hoppe på en ny båt så fort du har passert grenseovergangen. Mens du rolig seiler langs elven kan du nyte synet av vakre omgivelser fylt med grønne skoger, mektige fjell og idylliske fiskelandsbygder. Om du ikke allerede har blitt imponert over Laos, så blir du det garantert nå!

Luang Prabang

Denne historiske byen ligger der elvene Mekong og Nam Khan møtes, og er overfylt med spennende kultur og templer. Det tar rundt to dager å reise hit med elvebåt fra Huay Xai (på grensen mot Thailand). Luang Prabang betyr "lille Frankrike", og her finner du massevis av små franske restauranter, croissants, osten Vache Qui Ride og fransktalende lokale. Backpackere som har vært her tidligere sier at byens varierende mattilbud er svært spennende, med alt fra wienerschnitzel og cordon blue til french fries med majones - selvsagt i tillegg til lokale spesialiteter som nudler og ris. Sykler kan man leie overalt.

Vang Vieng

Vang Vieng er en legendarisk by for backpackere i Sørøst-Asia. Vang Vieng har gjennom mange år bygget seg opp et relativt spenstig rykte som et heftig partysted med tubing, øl og overberusa ungdom, men tidene har endret seg og i dag fremstår Vang Vieng som et langt mer rolig og laidback sted. Og med en fantastisk beliggenhet! Du kan fortsatt hente deg en badering og seile nedover elven, men alt er mye mer regulert enn tidligere. Hvilket er utelukkende positivt.

Våre reisetips til Laos

I midten av april feirer Laos befolkning Pi Mai (Songkran i Thailand) som er Laos' svar på nyttårsaften. I dag består feiringen i praksis av å dynke hverandre i vann, spesielt turister, akkurat som i Thailand. Prøv deg gjerne på det samme, dersom du tør! I november starter den store That Luang-festivalen som avholdes i hovedstaden Vientiane og varer i flere uker.

Regntid i Laos

Laos har regntid fra juni til oktober, men selv når det regner er været alltid behagelig. For noen kanskje til og med for varmt ettersom landet har tropisk klima. Under regntiden er landet på sitt vakreste med grønne og frodige daler. Klimaet deles inn i tre sesonger hvorav den kaldeste er fra november til februar med gjennomsnittstemperaturer på 25-29 grader. Med andre ord: ingen grunn til å bekymre seg for varmen!

Vil du reise til Laos?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Laos og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Laos

Opplev vakker natur, majestetiske fossefall, sjarmerende landsbyer og en gjestfrihet utenom det vanlige i Laos. Landet bugner av høydepunkter som Luang Prabang, Vang Vieng og Don Det. Hva venter du på?

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL LAOS

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...