{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Sør-Korea

south-korea-seoul-girls-traditional-dresses-cover
south-korea-food-bibimbap-sidebar

Reiser til Sør-Korea - En "uoppdaget" del av Asia!

Opplev Sør-Koreas varierte landskap og fascinerende kultur, med vakre templer og fargerike tradisjoner og den heftige k-pop kulturen! Ta et par dager i hovedstaden Seoul, besøk grensen mellom Nord- og Sør-Korea og slapp av på de deilige strender på øyene Cheongsando og Udo. På vinterstid kan du stikke til fjells for å teste skiferdighetene dine eller for å slappe av i de varme kildene. Sør-Korea kan by på noe for enhver smak. Besøk for eksempel "Tripitaka Koreana", gå på fottur i de vakre nasjonalparkene, dra på fisketur i Sogwip'o, besøk den demilitariserte sonen eller sjekk ut Sør-Koreas verdenskjente kampsport - Taekwondo.

SPØR OSS OM REISER TIL SØR-KOREA

K-POP

Korea og da spesifikt Sør-Korea har blitt utrolig populær de siste årene. På noen få år har resten av verden blitt servert flere filmer, tv-serier og koreansk popmusikk - K-POP! De fleste har fått med seg Tv-serien Squid Game, filmene Train to Busan og Oldboy og kanskje også hørt litt på BTS eller Blacpink? Sør-korea er virkelig en destinasjon som er på vei opp, ikke bare innen film og musikk - men som et episk reismeål for unge backpackere som vil ha en herlig kombinasjon av kultur, natur, mat og opplevelser!

Backpacking i Sør-Korea

Backpacking i Sør-Korea er enkelt. Transportsystemet i Sør-Korea er ekstremt velutviklet og fungerer vanvittig effektivt. Kunne du tenkt deg å reise mellom de store byene, så gjør du det enkelt med fly, tog eller buss. Er du i Seoul, så er det absolutt enklest og raskest å reise rundt med byens t-banesystem, (som faktisk ble kåret til et av verdens beste undergrunnsystem av CNN).

Nasjonalparker som bør sees

En stor del av Koreas fastland består av fjell og daler som er fylt med vakre nasjonalparker. Langs kysten finner du et endeløst antall vakre øyer, men sørg for at du ikke går glipp av den vakreste av dem alle - den vulkanske øya Jejudo, hvor du kan vandre gjennom Manjanggul, verdens lengste lavatunnel!

Nasjonalparken Songnisan er også utmerket for fotturer, og her kan du i tillegg oppleve Popchusa - et av Sør-Koreas største og mest fascinerende tempelområder. På østkysten ligger nasjonalparken Soraksan som er dekket av dype skoger, høye fossefall, fjell, elvestryk, hvite strender og forhistoriske templer - wow!

Sør-Koreas vakre strender og varme kilder

Strendene rundt Samch'ok på nordkysten er ekstremt vakre og varierte - noen består av fantastiske klippeformasjoner, mens andre kun er dekket av ren, hvit sand. Rundt Tongnae og strandområdet Haeundae, kan man bade i noen av Sør-Koreas naturlige varme kilder, noe som sies å skal ha helsebringende effekter.

Dra på matsafari mens du er i Sør-Korea

Sørkoreanere er kjent for å være gode på kjøkkenet. Du har kanskje hørt om den den koreanske spesialiteten kimchi, som består av fermenterte grønnsaker (ofte kål) blandet med chili, hvitløk og ingefær? Det er ikke tilfeldig at denne herlige retten har blitt kjent verden over! Det sørkoreanske kjøkken kan også by på en rekke andre spennende og eksotiske spesialiteter, enkelte med tradisjoner som stammer flere hundre år tilbake i tid!

Hovedstaden Seoul

Sør-Koreas hovedstad, Seoul, er en av verdens største byer og kan by på en kontrastfylt blanding av hypermoderne arkitektur og tradisjonelle templer. Her finner du i tillegg en endeløs liste av ulike sub-kulturer, K-pop pumpende nattklubber og arkadehaller fulle av sørkoreanernes favoritthobby: dataspill!

Hvordan er klimaet i Sør-Korea?

Sør-Korea har både et mildt kontinentalt klima og et fuktig subtropisk klima. Sommeren er varm med temperaturer opp mot 40 varmegrader, mens vinteren er lang og kald. Den perfekte tiden på året å besøke Sør-Korea er mellom september og november (da er det vår). April og mai er også bra med tanke på klima, men da må du være forberedt på å reise sammen med horder av japanske turister, noe som kan gjøre det vanskelig å finne overnatting. Bestill i så fall i god tid!

Kunne du tenkt deg en tur til Sør-Korea?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Sør-Korea og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book et lite møte med oss

Steder du bør oppleve i Sør-Korea

I Sør-Korea kan du forvente varierte landskap, fascinerende kultur, vakre templer og fargerike tradisjoner. Besøk hovedstaden Seoul, fantastiske nasjonalparker, varme kilder og smak på spennende koreanske matretter på matsafari!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL SØR-KOREA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...