{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Sri Lanka

Reise til Sri Lanka med KILROY
Reise til Sri Lanka med KILROY

Reiser til Sri Lanka - En fantastisk opplevelse!

Reis til Sri Lanka, det utsøkte øyriket som ligger i sørlige Asia som byr på alt du trenger for en fantastisk ferie. Landets smaragdgrønne tropiske skoger, fantastiske strender, spennende kultur og rike historie har i en årrekke tiltrukket seg tilreisende fra hele verden. Sri Lanka har vært et sentrum for buddhisme siden antikken, noe som kommer tydelig frem i landets unike arkitektur. De vakre, fargerike tegnene og symbolene som utgjør det singalesiske alfabetet preger bybildet, og er også fantastisk flott! Vi kan hjelpe deg med gode reisetips dersom du planlegger en reise til Sri Lanka.

Spør oss om reiser til Sri Lanka

Ferie på Sri Lanka

En reise til Sri Lanka byr på et bredt utvalg av spennende opplevelser. Her kan du se ville elefanter, besøke vakre templer, dra på fjelltur, lære deg å surfe eller bli med på et frivillighetsprosjekt! Etter lange dager med aktiviteter bør du også vurdere å ta turen innom et av Sri Lankas mange luksuriøse velværesentre for å slappe av.

Sri Lanka har et variert landskap og for å få et ordentlig, helhetlig inntrykk av landet bør du besøke alle de forskjellige landskapene som befinner seg her: kritthvite strender, frodige skoger og grønne fjell dekket med teplantasjer. Blant det nydelige landskapet finner du også imponerende buddhistiske monumenter, koselige landsbyer og et rikt dyreliv. Det er heldigvis relativt enkelt å reise rundt omkring på Sri Lanka, takket være det velutbygde jernbanenettverk som knytter de fleste store byene sammen.

Ting å se

På Sri Lanka finner du den høyeste konsentrasjonen av ville elefanter i Asia, og besøker du Yala nasjonalpark er du nesten garantert å se en elefantflokk. Her kan du dessuten få øye på andre ville dyr som leoparder, dådyr og påfugler. Etter en safari i Yala nasjonalpark, kan du ta turen gjennom det kuperte innlandet med sine grønne teplantasjer. Om du søker litt mer action kan du teste surfing i Arugam Bay. Sett av god tid, for surfingen er fantastisk og man blir lett forhekset av de behagelige stemningen som råder i denne koselige strandlandsbyen.

Hvor bør du reise?

Å reise til Sri Lanka byr på masse forskjellige opplevelser, og spennende steder å besøke! De antikke byene Anuradhapura og Polonnaruwa er med sine flotte stupaer og imponerende buddhistiske kunstverk vel verdt et besøk. Sørg for å ha plass på minnebrikken for du kommer garantert til å ta hundrevis av bilder! Når du er på Sri Lanka bør også ta turen innom handelsbyen Galle, som med sin nederlandske kolonistil har gjort seg fortjent til en plass på UNESCOs verdensarvliste. Byen er også kjent for sitt livlige kunstnermiljø, med tilhørende kunstbutikker og koselige små kafeer. 

Reisetips til Sri Lanka

Reiser du til Sri Lanka når det er festivaltid får du en enda mer ut av oppholdet, spesielt dersom du er her under Sinhala & Tamil Nyttårsfestivalen 14. april. Da er stemningen på topp og gatene fylles med dansende, festglade mennesker. Festivalen Esala Peraha er også morsom å oppleve, med sine imponerende lokale kostymer, utsmykkede elefanter og kulturelle danser. Festivalen går av stabelen hvert år i juli eller august i byen Kandy, og hovedattraksjonen er en lyssatt elefant som stolt bærer en viktig buddhistisk relikvie, nemlig Buddhas tann.

Når er det best å reise til Sri Lanka?

På Sri Lanka kan du nyte et tropisk og varmt klima året rundt, med gjennomsnittstemperaturer på 28-31 grader. Regnsesongene varer fra april til juni og fra oktober til november. Den beste tiden på året å besøke Sri Lanka er mellom november og april.

Vil du reise til Sri Lanka?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Sri Lanka og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på reisen til Sri Lanka

Sri Lankas smaragdgrønne tropiske skoger, fantastiske strender, spennende kultur og rike historie har i en årrekke tiltrukket seg turister fra hele verden. På Sri Lanka finner du den høyeste konsentrasjonen av ville elefanter i Asia, og de vakre, fargerike tegnene og krusedullene som utgjør det singalesiske alfabetet preger bybildet her. Sri Lanka er definitivt verdt et besøk!

Lyst på mer inspirasjon?

Se flere artikler her
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL SRI LANKA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...