{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Usbekistan

Reiser til Usbekistan - Spennende backpacking!
Reiser til Usbekistan - Spennende backpacking!

Reiser til Usbekistan - Spennende backpacking!

Reis til Usbekistan og vandre gjennom Samarkands historiske gater, eller handle din vei gjennom de mange basarene i hovedstaden Tasjkent. Utforsk de flotte naturparkene og fyll dagen med kule opplevelser i storbyene! Ta deg god tid til å smake på de ulike lokale delikatesser, som f. eks nasjonalretten plov - laget av ris. Til middagen kan du nyte en av Usbekistans mange og gode viner, hvor av flere eksporteres verden rundt.

Spør oss om reiser til Usbekistan

Turer i Usbekistan

Den enkleste og tryggeste måten å bli kjent med Usbekistan på er gjennom turoperatøren Dragoman. Turene arrangeres i små grupper og passer glimrende for de som søker ekte eventyr! I et land hvor det kan være svært krevende å reise rundt på egen hånd anbefaler vi å delta på en slik tur via en seriøs operatør, slik at du enkelt kommer deg rundt og kan bruke all tid på opplevelser. Ta kontakt med oss i KILROY for mer informasjon om de ulike reisene du kan velge blant, samt for tips og råd rundt nettopp DIN reise!

Tasjkent og omegn

Selv om førsteinntrykket av Tasjkent ikke nødvendigvis er det aller beste, vil du etter hvert oppdage at byen faktisk er ganske spennende. Sovjetiske bygninger og moderne arkitektur dominerer bybildet, og den livlige atmosfæren og et bredt utvalg gode restanter gjør at du enkelt vil trives. Tasjkent ligger ved den eldgamle Silkeveien som strekker seg helt fra Kina til Europa. Byen byr på spennende museer med masse historie og lærdom, og fornøyelsesparken Tashkentland er morsomt tidsfordriv selv om den ikke har de mest vågale attraksjonene. Fra TV-tårnet får du både flott utsikt og hyggelige restauranter, og herfra kan du bevege deg videre til byens vannpark med flere ulike bassenger - f. eks. et hvor det lages kunstige bølger! Husk å ta med håndkle. Metro fungerer bra som transportmiddel, men merk deg at fotografering på stasjonen ikke er tillatt. Alternativt kommer du deg lettvint rundt i byen med offentlige taxier, husk bare å avtale pris på forhånd med sjåføren. Haiking er også mulig, og de lokale er stort sett bare glade for å gi deg skyss mot en liten pengesum. Ugam-Chatkal Nasjonalpark ligger rundt en halvtimes kjøring fra sentrum, og er et sted hvor du kan teste ut aktiviteter som rafting, trekking eller skisport.

Samarkand

Samarkand er uten tvil en av Usbekistans aller beste steder, og ligger på UNESCOs verdensarvliste. Denne 4000 år gamle byen ligger en fire timers kjøretur fra Tasjkent, og byr på flere fantastiske moskeer og gamle historiske bygninger. I den antikke bykjernen Registan kan du beundre den imponerende moskeen Bibi-Khonym, en av verdens vakreste!

Transport i Usbekistan

Et fåtall internasjonale flyselskaper har flytninger til Tasjkent, og med tog kan du kun reise inn til Usbekistan fra Kasakhstan. I sistnevnte land er det forbindelser videre til Russland og Ukraina.

Klima og værforhold i Usbekistan

Usbekistan er et land med ekstreme værforhold! Om vinteren synker temperaturene så lavt som til over 20 minusgrader, mens det om sommeren når ekstreme 40 varmegrader! Den beste tiden å reise hit på er om våren og høsten.

Våre reisetips til Usbekistan

Turister kan med glede oppdage at elektroniske forbindelser er bra i Usbekistan. Mobiltelefoner virker omtrent overalt, og internettkafeer finnes i de fleste byene. Unngå å bevege deg ute etter solnedgang, samt gå aldri alene uansett tid på døgnet. Avvis lokale som vil ta deg med ut på kvelden og vise deg nattelivet, og bring alltid med fargekopi av pass og visum ettersom du når som helst kan bli stoppet av politi som krever at du fremviser dette.

Vil du reise til Usbekistan?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Usbekistan og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USBEKISTAN

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...