{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Vietnam

reise til vietnam | KILROY
reise til vietnam | KILROY

Reise til Vietnam - Landet som har alt!

En reise til Vietnam kommer til å bli uforglemmelig. Reis rundt i landet et rolig tempo for å oppleve en enestående variasjon av mennesker, landskap og mat i et av Asias fremste utviklingsland. Vietnam har alt: fantastiske strender, spennende kultur og enestående natur. Landets spektakulære fjellandskap er perfekt for trekking, så dersom du er glad i å gå på tur kan vi virkelig anbefale å reise til Vietnam. La deg forbause på safari, lær om landets historie og nyt det franskinspirerte asiatiske kjøkken!
Spør oss om reiser til Vietnam

Backpacking i Vietnam

Vietnam er et populært reisemål for backpackere. Landet er langstrakt, så om du vil få med deg mest mulig anbefaler vi deg til å fly inn til Hanoi og ut fra Ho Chi Minh City (tidligere Saigon), eller omvendt. Offentlig transport er omfattende og gjør det er enkelt å komme seg rundt stort sett overalt.

Motorsykler er et populært framkomstmiddel for de som backpacker i Vietnam, men er kun for erfarne sjåfører, da trafikken kan være en utfordring. Vil du likevel ta sjansen, er det mulig å leie utenlandske motorsykler/offroad sykler både i Hanoi og i Ho Chi Minh City. Er du mer glad i havet enn landeveien bør du legge ut på båttur i Halong Bay, det er et absolutt must!

Matopplevelser på reisen i Vietnam

Et ord som beskriver vietnamesisk matlagning? Himmelsk! Det vietnamesiske kjøkkenet blander det beste fra Østens matlaging sammen med et hint av fransk matlagning og resultatet er helt fantastisk. Her kommer du til og med til å kunne smake forskjell på risen - vietnameserne er rett og slett eksperter på mat! Den mest kjente retten i Vietnam er Phe Bo, en nudelsuppe med biff, som er spesielt populær som frokost og som serveres fra små boder overalt i Vietnam. Det er både godt og billig! Vær obs på at de spiser alt i Vietnam, så her er det nok av muligheter til å utfordre deg selv på matfronten.

Menneskene i Vietnam

På din reise i Vietnam vil du bli bergtatt av landets enestående variasjon av mennesker. Her får du muligheten til å bli kjent med alt fra Flower Hmong-minoriteten i nord, som lever slik de gjorde for flere hundre år siden, til travle velutdannede forretningskvinner i Ho Chi Minh. På din ferd gjennom Vietnam vil du oppdage at de lokale innbyggerne forandrer seg hvor hver by du besøker, både når det kommer til mat, klær, utseende, bekledning og uttrykk.

Når bør du reise til Vietnam?

Vietnam har et tropisk klima med to hovedsesonger: tørrsesongen (november til april) og regntiden (mai til oktober). I den tørre årstiden varierer temperaturen fra 22-28°C med lav luftfuktighet og mye sol. I regntiden varierer temperaturene fra 28-32°C med høy luftfuktighet og sporadiske regnbyger. Nedbøren kan derimot gi landskapet i Vietnam et levende, frodig grønt utseende, noe som gjør det til en vakker tid for å utforske landets naturlige skjønnhet.

Vil du reise til Vietnam?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Vietnam og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på reisen til Vietnam

Opplev en enestående variasjon av mennesker, landskap og mat i det som er en av Asias fremste utviklingsland. Vietnam har alt: fantastiske strender, spennende kultur og enestående natur. 

Reiseinspirasjon for Vietnam

Se flere inspirasjonsartikler
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL VIETNAM

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...