{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
nice-beachfront-france-cover
nice-streets-france-sidebar

Reiser til Nice - Glamour på Côte d'Azur!

Uansett om du søker glitter og glamour eller de dype kulturelle opplevelsene kan Nice by på noe for deg! Byens fantastiske utvalg av alt fra severdigheter, konserter og gallerier til butikker, markeder og parker gjør at du aldri vil kjede deg under et opphold i denne skjønne middelhavsbyen. Hos KILROY finner du billige reiser til Nice!

Spør oss om reiser til Nice

Nice er selve perlen av rivieraens rekke med glitrende edelstener; en livlig og stolt storby som kan by på deilige middelhavsfristelser i form av mat, kultur, shopping og underholdning. Her samles de rike på overdådige luksushoteller, spiller bort tusenvis av euro på casinoer og diskuterer mote eller politikk over en lunsj fylt med kaviar og champagne - mens backpackere sjekker inn på prisvennlige hosteller, rusler rundt på det populære blomstermarkedet som bugner over av spennende souvenirer og nyter medbragt piknik på stranden, gjerne med en flaske billig fransk vin og ferske baguetter fra bakeren. Fellesnevneren? At Nice er like innholdsrik og spennende uansett hvem du er!

Sightseeing

Utvalget av severdigheter, kulturopplevelser og underholdning er enormt - sørg for å skaffe deg en god guidebok for Nice slik at du kan filtrere ut hva som passer for nettopp deg. Det er likevel noen attraksjoner som uansett er verdt å få med seg. Colline du Chateau er et gammelt slott som ligger på 90 meters høyde med fantastisk utsikt over strandpromenaden og byen. Selv om det ikke gjenstår så mye av selve byggverket er utsikten og de grønne omgivelsene så flott at du ikke bør gå glipp av dette. Nice Observatorium er designet av Charles Garnier (som også tegnet Eiffeltårnet) og stod ferdig i 1885. Domen på 24 meter i diameter er Europas største, og du kan herfra kikke på stjerner gjennom teleskop. Blomstermarkedet I gamlebyen er et must på dagtid/ettermiddag før restaurantene tar over. Utvalget av souvenirer er kjempebra, og skal du handle noe lokalprodusert så bør du gjøre det her. Ellers kan byen by på flere historiske kirker og katedraler, mange fra 1700-tallet, som f. eks Cathèdrale de Sainte Rèparate og Monastère Notre Dame de Cimiez. De fleste ser likevel for seg kun en ting etter ankomst til Nice: en spasertur langs Promenade des Anglais!

Mat & drikke

Nice vil utvilsomt vært et gastronomisk høydepunkt for tilreisende med nese og gane for god mat! Frankrikei seg selv er kjent for elegante retter med grunnlag i gode, klassiske råvarer - men hver region tilbereder mat på ulike måter, og i Nice vil du se at olivenolje, urter og grønnsaker regjerer. Et godt tips fra oss er å gjøre det selv en gang eller to! Det vil si, gå til en lokal baker, ferskvaredisk og/eller slakter hvor du får tak i ferske baguetter, deilige franske oster, lokalprodusert kjøttmat og andre lekkerbiskener - utvalget er enormt! Rask med deg en flaske bordeaux-vin, pakk alt sammen i en piknikkurv og sett kurs mot nærmeste park eller, enda bedre, stranden (vær obs på at den består av småstein). Enkelt og billig, samtidig som det på langt nær går utover kvaliteten! Når det er sagt, Nice's restauranter kan by på utsøkte fransk retter - spesielt får man i en kystby som dette mye god og dryppende fersk sjømat. Man finner restauranter stort sett overalt, men i enkelte områder kan menyen og maten bære sterkt preg av turisme, spesielt langs strandpromenaden. På blomstermarkedet i gamlebyen ligger restaurantene på rad og rekke, og kvaliteten her er ofte god. Mange byr på en såkalt "set menu", dvs at du betaler 10-20 Euro for en to/tre-retters middag, men styr unna disse. Dette er masseprodusert mat og porsjonene er små. Du får mye bedre resultat ved å velge rett fra à-la-carte menyen. Vinen er som regel god, og det er ofte trygt å velge husets variant dersom du er usikker.

Overnatting & transport

I Nice finner du alt fra rimelige hostels til rådyre luksushoteller, samt at pris ofte avhenger av beliggenhet. Langs strandpromenaden er nivået høyt både når det gjelder standard og antall euro per natt, mens rimeligere hoteller og hostels ligger lengre inn i byen, evt. noen km utenfor (da får du gjerne bedre standard for pengene). Vær oppmerksom på at standarden er middels, men du får det du betaler for. I en by som Nice vil de fleste heller bruke pengene sine på shopping, god mat eller opplevelser enn et luksuriøst hotellrom. Du trenger imidlertid ikke bevege deg lengre unna enn rundt hovedtogstasjonen og gamlebyen for å finne rimelig, OK overnatting fra 300-400 kr per person i dobbeltrom - og du har fremdeles gåavstand til det meste. Man kan fint bevege seg til fots i store deler av sentrumsområdet, ellers går det trikk og buss. Taxi er kostbart og anbefales kun om natten eller i nødstilfelle. Fra flyplassen går det transport fortløpende til sentrum, noe som er både rimelig og effektivt. Spør i informasjondisken ved ankomst dersom du trenger hjelp til dette.

Sesong

Med sin beliggenhet langs kysten av Middelhavet har Nice et mildt og behagelig klima året rundt. Juli og august er de desidert varmeste månedene hvor turismen også er på det travleste, så dersom du vil unngå å svette i endeløse køer og menneskemylder anbefaler vi å reise på våren eller høsten.

KILROYs reisetips for Nice

Nice er omringet av flere koslige, små landsbyer som er vel verdt et besøk ila oppholdet ditt i Nice. Dra til Eze Village, en bitteliten romantisk fjelllandsby en halvtimes-times tur fra Nice. Dersom du vil ha en deilig dag på stranda, med ordentlig sand (I Nice er det kun steiner) så ta toget en liten halvtime østover til Villefranche-sur-Mer. Koslig liten by med trange smug og gater, små butikker, god mat og fin strand.

Er dere en vennegjeng som skal reise på tur sammen?

Er dere en gruppe på 9 personer eller flere som skal reise på tur til Nice sammen? Da kan dere ta kontakt med vår gruppeavdeling som kan hjelpe dere med grupperabatter og bestilling av alt fra flybilletter til opplevelser og overnatting.

Vil du reise til Nice?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Nice og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...