{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
paris-france-europe-bridge
paris-france-europe-eiffel-tower

Reiser til Paris - Bli forelsket!

Paris er en by av kontraster. Små brosteinsallèer og kilometerlange avenyer, små nisjebutikker og store kjøpesentre, høflige parisere som åpner dørene for deg og i neste øyeblikk slenger dem i ansiktet ditt. La Paris føre deg hen - byen som tilhører ethvert menneske som elsker den! Hos KILROY finner du billige reiser til Paris!

Spør oss om reiser til Paris

Reise rundt i Paris

Lokal transport innad i Paris fungerer svært godt. Metroen (Le Mètro) er en av de største og mest brukervennlige i hele verden, og du finner en nedgang til metroen på omtrent hvert eneste gatehjørne. Legg merke til at sentrum er inndelt i 20 forskjellige distrikter, kalt arrondissement - også forkortet til arr. De 20 distriktene er formet som en spiral med klokken, og starter med det 1. i bykjernen på den nordlige elvebredden av Seinen.

Shopping, shopping, shopping

Det er utenkelig å gjennomføre et besøk til Paris uten å legge inn tid til shopping - verdens absolutte knutepunkt for moteindustrien! Her finner du shopping for alle budsjetter, men legg for all del de komfortable klærne igjen hjemme. I Paris handler det om stil! Dersom du vil passe inn er det bare å smette på et par obligatoriske ballerinasko og knyte et tørkle rundt halsen (neckerchief). En visitt hos Louis Vuittons varehus er et must uavhengig om du har råd til å handle noe eller ikke. Varehuset omfatter hele 7 etasjer på 101 Avenue Des Champs-Èlysèes, og konkurrerer med selveste Eiffeltårnet om antall besøkende! Utvalget består av alt fra bluser til reiselitteratur. For deg med en litt fetere lommebok er et besøk til Triangle d'Or et must, et område kjent for haute couture fra de velkjente franske motedesignere. De største motehusene her er Dior, Hermès, Prada og YSL, alle beliggende på Avenue Montaigne og Rue du Fauborg Saint-Honorè. Boulevard Haussmann er stedet hvor du finner de velkjente shopping-mekkaene Galeries Lafayette og Printemps. Her får du tak i absolutt alt du måtte ønske deg! For litt mer økonomisk shopping bør du sette kurs mot Rue des Francs-Bourgeous (4:e arr 9), hvor du finner butikker som Bensimon, Muji og Tati (Frankrikes svar på H&M).

Ting du ikke må gå glipp av

Når du først har kommet deg til Paris er det et par opplevelser du simpelthen ikke kan gå glipp av. Eiffeltårnet er en nummer èn severdighet på alle turisters liste, men vi lover deg likevel en uforglemmelig tur opp i dette fantastiske byggverket. Har du derimot ikke tid eller tålmodighet til lange køer med fotograferende japanere - ta ganske enkelt heisen til topps i "Tour Mont Parnasse", en gigantisk kontorbygning med slående utsikter over Paris sentrum. Har du som de fleste andre lest Da Vinci Koden må du selvfølgelig ta turen innom Louvre-musèet. Forvent imidlertid ikke å få eksklusiv tilgang til Mona Lisa - har du enda ikke truffet på flokker med japanere gjør du det definitivt her!

Andre must er Arc De Triumph ved Place Charles du Gaulle, Notre Dame på 6 Place du Parvis Notre-Dame og Sacrè Coeur ved Parvais du Sacrè Coeur (betyr  "hellige hjerte"). Vi anbefaler også å ta turen innom Latiner-kvarteret (Métro Cluny La Sorbonne) med sine fantastiske bygninger, restauranter og småbutikker.   Er du lei av alle folkemassene i sentrum - hva med å leie bil så du i ro og mak kan sive ut på landeveiene i eget tempo? Vær dog advart mot franske bilister, de kjører som de verste biltyver, og du finner neppe noen fransk bil uten bulker. Grip sjansen til å få en rundtur på en av de mange nydelige vingårdene, og nyt atmosfæren over en deilig lunch på en av bistroene langs veien. Du vil garantert elske det!

Sulten?

Hvis været er bra - kjøp deg en fersk baguett, en bit Brie og en liten flaske god rødvin og nyt lunsjen din i en av Paris' vakre parker. KILROY's favoritter er parkene rundt Sacrè Ceour. Det er ikke vanskelig å finne bra mat i Paris, byen er velkjent som et gastronomisk paradis. Franskmennene har et lidenskapelig forhold til mat, og uansett om du nyter måltidet ditt på en 5-stjernes restaurant eller på en lokal familiedrevet bistro vil kvalitet gå igjen. For en kjapp lunsj anbefaler vi Cojean på 6 rue de Séze, 9:e arr. Stedet er perfekt for folk på farten, og du får servert deilige salater og velfylte smørbrød. Bistrot Des Dames på Dames, 17:e arr er et skikkelig lokalt spisested med en koselig terrasse og bakgård. Midt i turistområdet ved Arc de Triumph ligger La Brasserie du Drugstore, en aldri så liten kulinarisk perle, med alt fra hamburgere til fancy måltider på menyen. Restauranten på 133 Avenue de Champs-Élysées 8:e arr er perfekt for de som foretrekker sene måltider - kjøkkenet har åpent helt til kl. 02.00 om natten hver eneste dag. 

Er dere en vennegjeng som skal reise på tur sammen?

Er dere en vennegjeng på 9 personer eller flere som skal reise på tur til Paris sammen? Da kan dere ta kontakt med vår gruppeavdeling som kan hjelpe dere med grupperabatter og bestilling av alt fra flybilletter til opplevelser og overnatting.

Vil du reise til Paris?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Paris og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...