{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
havana-cuba-street-view-cover
havana-cuba-shabby-house-sidebar

Reiser til Havana

Mens hele verden gikk sin gang i utvikling og modernisering ble Cuba igjen på 50-tallet, og Havana er selve symbolet på dette. Hos KILROY finner du billige reiser til Havana!

Spør oss om reiser til Havana

Bygningene er uendret fra da de ble reist, i gatene ruller gamle amerikanere og omgivelsene oser av retro. For en turist fra den vestlige verden kan byen virke slitt og gammeldags, men de fleste som reiser hit kommer nettopp på grunn av dette - og ønsker å oppleve verdens eneste retro-nasjon før den blir fanget i armene til det 21. århundre. La Havanas sjarm og varme ta deg med inn i en verden du ikke trodde lenger eksisterte. Nyt nasjonaldrinken Mojito slik den opprinnelig skal lages - i et høyglass med en skvett rom og en mintkvast, og er du heldig får du kanskje en isbit og litt brunsukker. Rusle rundt i gatene og smil til sigarrøykende damer på trappeoppsatsene. Cubanerne er generelt hyggelige mennesker med en sann livsglede og godt humør, og klarer du lire av deg noen spanske gloser kan de fort finne på å invitere deg til en eller annen lokal salsafest!

Transport i Havana

Ved ankomst kan det være lurt å bestille transfer på forhånd til ditt overnattingssted, ettersom offentlige busser ikke er særlig utbredt på denne strekningen. Taxier er et alternativ, men prøver gjerne å svindle turistene ved å ta høyere pris. Turen tar 30 min og bør koste mellom 15-25 CUC. Innad i Havana fungerer også taxi greit, vær dog obs på at det skilles mellom taxi for turister og lokale. Turist-taxiene er komfortable og pålitelige, og kan praies enten på gata eller utenfor hoteller. Prisene er på rundt 1 CUC pr kilometer, og nå som tips er godkjent på Cuba vil rundt 10% bli tatt vel imot. Sykkeltaxi er et bra alternativ dersom du ikke har det travelt, og prisnivået er det samme som for vanlig taxi. Disse trenger du ikke lete lenge etter da sykkelsjåførene gjerne spotter deg først. Offentlige busser er en siste mulighet, men passer best for de med bedre spanskkunnskaper og erfaring med rutene. Husk at turister skal stille seg bakerst i køene. Bussene, kalt guaguas eller camellos, opererer døgnet rundt men har flest avganger på dag og tidlig kveld. Merk at det ikke finnes faste rutetabeller og at bussene stort sett alltid er overfylte.

Overnatting i Havana

Det finnes både flotte resorts og billige hostels i Havana, i tillegg til såkalte "casa" som betyr at man bor hjemme hos de lokale. Sistnevnte er absolutt et must for backpackere for å komme tettest mulig på kulturen i tillegg til at det er budsjettvennlig. Du finner hostels og hoteller ved å undersøke rundt på destinasjonen der du befinner deg, men sørg for å booke de første nettene på forhånd slik at du ikke blir svindlet ved ankomst.

Uteliv i Havana

Selv om man sjelden opplever de største gourmet-måltidene på Cuba vil en helaften ute i Havana garantert være en suksess. Barer og diskoteker er det mange av, men det kan være like gøy å vrikke hoftene til latinorytmer ute i gatene der de lokale ofte samles til fest. Det er ingen offisielle åpningstider så utesteder stenger som regel når siste gjest har gått. Et must før man forlater Cuba er selvfølgelig en kveld på en av byens berømte jazzklubber der 50-årenes stil absolutt kommer til syne!

Prisnivå i Havana

På Cuba finner man både dyrt og billig avhengig av hva man kjøper, men som backpacker kan man klare seg for rundt 20-25 USD per døgn til mat og overnatting.

Reisetips til Havana

Vær obs på at det finnes få minibanker, så ta ut penger når du har mulighet Ta med hjemmefra det du trenger av toalettsaker. Det er vanskelig å få tak i f.eks tamponger, tannkrem, shampoo o.l. Boktips: "Dette er Cuba - alt annet er løgn" skrevet av to norske forfattere.

Vil du reise til Havana?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Havana og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL CUBA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...