{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
jamaica-waterfall-port-antonio-cover
jamaica-beach-kingston-sidebar

Reiser til Jamaica – Ingen bekymringer!

"No worries!" uttales på syngende Jamaica-dialekt, mens velkjent reggaemusikk spilles hvor enn du går. Jamaicas livlige kultur har påvirket en hel verden og det er ikke uten grunn. Her er det bare å legge bekymringene igjen hjemme, for på ferie i Jamaica har du bare grunn til å nyte livet og "be happy!".

Spør oss om reiser til Jamaica

Backpacking på Jamaica

Start reisen til Jamaica i hovedstaden Kingston, den største engelsktalende byen i Karibien. Utforsk Jamaicas kultur og historie og legg turen innom Bob Marley Museum hvor du finner mange morsomme og interessante minner etter reggaelegenden. Ønsker du å feste natten gjennom er Kingston uten tvil rette sted for deg! 

Nyt en frisk drink med verdens beste rom eller dykk ned i det krystallklare vannet - uansett hva du finner på vil reisen til Jamaica uten tvil ta deg med storm. På nord- og vestkysten finner du mange av øyas velkjente tropestrender. Montego Bay er et ferieparadis der du kan slappe av i en hengekøye under skyggen av et palmetre, lukke øynene og lytte til havets melodier. Innlandet består av en vakker blanding av fjellterreng, underjordiske grotter og elver omgitt av eksotiske planter. 

Reisetips til Jamaica

Du kan for eksempel reise til Jamaica med fly via USA eller som en del av en rundtur i Karibien. Jamaica har et subtropisk klima, men på grunn av vind som blåser inn fra Det karibiske hav blir det sjelden for varmt. Høysesong er mellom desember og april, mens regntiden varer fra mai til november. 

En reise til Jamaica er ikke komplett uten å prøvesmake Jamaican Rom, en sterk drink som absolutt få det til å gå rundt i hodet på deg! Lokal mat er fantastisk og består av deilig grillretter, fisk og sjømat tilsatt fargerike og aromatiske kryddere. Vi garanterer kulinariske opplevelser!  

Er du glad i tur? Da bør du legge ut på fottur opp til Blue Montain Peak. Dette er øyas høyeste punkt, og herfra ser du Jamaica fra et helt annet perspektiv. Du kan også spille golf i vakre omgivelser på en rekke golfklubber. Sjekk ut lokale markeder hvor du kan få tak i flotte suvenirer og andre spennende varer. Uansett hvor du drar på Jamaica vil øyas fantastiske sjarme, vakre natur og varme smil gjøre at du definitivt ønsker å returnere!

Vil du reise til Jamaica?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Jamaica og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Jamaica

Opplev reggaemusikk på sitt beste, samt en livlig kultur som har påvirket en hel verden, på Jamaica. Slapp av i en hengekøye under skyggen av et palmetre, besøk den herlige og lange sandstranden Negril, eller det vakre Dunn Rivers Fall i Ocho Rios. Dersom du blir lei av bare sol og strand anbefaler vi at du legger ut på fottur opp Blue Montain Peak. Dette er øyas høyeste punkt, og herfra får du sett Jamaica fra et helt annet perspektiv.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL JAMAICA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...