{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Saint Vincent og Grenadinene

tobago-cays-saint-vincent-and-the-grenadines-cover
union-island-saint-vincent-and-the-grenadines-sidebar

Reiser til Saint Vincent og Grenadinene - Dykking og kitesurfing

Saint Vincent & Grenadinene er en bemerkelsesverdig destinasjon i Karibien og blant annet et paradis for kitesurfing, dykking og dyphavsfiske. Saint Vincent er den største øya og utgjør majoriteten av landet. Grenadinene består av 32 øyer og strekker seg sørover mot Grenada. Blant de mest populære øyene kan vi nevne Union Island, Tobago Cays og Mustique. Hos KILROY finner du billige reiser til Saint Vincent & Grenadinene!

Spør oss om Saint Vincent & Grenadine

Saint Vincent & Grenadinene framstår som et paradis og er et friskt pust blant andre destinasjoner i Karibien. Du blir møtt av spektakulær natur, azurblått hav, et deilig klima og en sjarmerende lokalbefolkning. I tillegg slipper du i stor grad unna masseturismen og all-inclusive resortene. Der er svært få cruiseskip som stopper her.

Reise rundt på Saint Vincent & Grenadinene

Når du først ankommer Saint Vincent lander du antageligvis på E.T. Joshua Airport rett utenfor hovedstaden Kingstown. Har du ingen transport arrangert videre på forhånd så frykt ikke, det vil være nok av lokale som har møtt opp for å ta deg i mot og kan kjøre deg hvor du måtte ønske for en billig penge. For å komme seg rundt på St. Vincent anbefaler vi leiebil.

Ønsker du å komme deg ut på noen av øyene som utgjør Grenadinene er dette enkelt. Det er god fergeforbindelse, noen treige og noen raske, men felles for de alle er at de er norske! Alle passasjerfergene mellom øyene er nemlig gamle norske ferger fra Vestlandet.

Du kan også fly til flere av de små øyene med SVG Air.

Union Island

Et av våre beste tips og varmeste anbefalinger er Union Island. Øya har en fantastisk vibe, herlige mennesker, og er et glimrende utgangspunkt for å utforske Tobago Cays. Her kan du benytte tiden din til å ta et kitesurfekurs, dra på dyphavsfiske, dykke eller dra på seiltur med et av skipene som ble brukt i innspillingen til Pirates of the Caribbean. Det er flere gode restauranter, og du må IKKE gå glipp av de vanvittig gode fiskeburgerene på Twilight, en liten og sjarmerende restaurant/bar rett ved kaia i Clifton. Du finner flere billige overnattingsalternativer her, lei gjerne et rom av noen av de lokale, eller bo hakket mer fancy på Yacht-klubben. Vi kan anbefale kitekurs med JT Pro Center Kiteschool.

Tobago Cays

Tobago Cays er en liten øygruppe bestående av fem ubebodde øyer og er en del av en beskyttet marin nasjonalpark. Flere av øyene som utgjør Tobago Cays var sentrale i innspillingen av Pirates of the Caribbean. De vakre øyene er et yndet mål for seilbåter på øyhopping i Karibien. Du kan snorkle og dykke blant skilpadder, rokker, nurse sharks og fargerike fisker.

Når bør man reise til Saint Vincent & Grenadinene?

Regn- og orkansesongen faller mellom mai og november. Så for å få mest mulig ut av reisen din bør du reise utenom denne perioden. Klimaet er tropisk gjennom hele året, og det er få om noen endringer i hele tatt når det gjelder temperatur.

Innreisebestemmelser til Saint Vincent & Grenadinene

Nordmenn kan per i dag oppholdet seg inntil 90 dager visumfritt på Saint Vincent & Grenadinene, men hver oppmerksom på at du trenger en utreisebillett når du ankommer med fly. Union Island har blant annet båtforbindelse videre til Carriacou, Grenada.

Vil du reise til Saint Vincent & Grenadine?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Saint Vincent & Grenadine og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL SAINT VINCENT OG GRENADINENE

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...