{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reise til Costa Rica med KILROY
Reise til Costa Rica med KILROY

Reiser til Costa Rica - Pura Vida!

Costa Rica er et magisk land for de som er ute etter et allsidig reisemål. Mange reiser til Costa Rica for å kombinere det beste av strandliv og spennende aktiviteter. Nyt bading og soling på en av de fantastiske strendene langs den karibiske kysten, test ut surfing og kiting på den ville stillehavskysten, eller fossefallrappelering, ziplining og canopyturer i jungelen for den eventyrlystne, og sist men ikke minst - shopping! Costa Rica kan by på et hav av opplevelser, og landet er perfekt for backpacking. En ting er hvertfall sikkert, Costa Rica har vanvittig mye spennende å by på!

Spør oss om reiser til Costa Rica

Backpacking i Costa Rica starter ofte i San Jose

Reisen til Costa Rica begynner ofte i hovedstaden San José. Costa Rica regnes for mange som et ekte surferparadis, og San José kan derfor by på rikelig med billig og bra surferklær. Kun et par timers kjøretur herfra ligger Stillehavskysten og Den Karibiske Kyst. San José er delt opp i forskjellige soner, og det anbefales å bo i de tryggeste (1-9). Plaza de la Cultura og byens katedral ligger her, og er noe man absolutt bør få med seg.

Oppdag vulkan, jungel og varme kilder på reisen i Costa Rica

Arenal er absolutt verdt et besøk på grunn av sin fantastiske natur. Det er også et bra utgangspunkt for spennede jungel-, canopy-, hengebru- og rappelleringsturer som setter fart på adrenalinet! Husk også å ta et bad i de varme kildene som kommer fra den berømte vulkanen! Vulkanen er i skrivende stund (2020) i en dvaleperiode og det er vanskelig å forutsi når vulkanen gjennopptar sin aktivitet - det kan ta alt fra noen måneder til flere tiår.

Opplev de grønne dalene i Monteverde på reisen i Costa Rica

Aldri igjen vil du se så grønne daler. Her er det umulig å komme seg frem uten Jeep, da det kun går i svært slitne grusveier. Her kan man se en ekte "Cloud forest", hvor du kan spotte en en av verdens vakreste fugler, Quetalen, som kommer til dalen for å samle avocado! Man kan også besøke en lokal kaffeplantasje, ta en hikingtur i jungelen eller fjellene, eller besøke nasjonalparken.

Himmelske strender og dykkemuligheter på Manuel Antonio og Quepos

I Manuel Antonio finner du himmelske dykkemuligheter og en fantastisk nasjonalpark med nydelige strender. Bruk litt ekstra penger på å leie en lokal guide som kan vise deg ting du aldri ville sett på egen hånd. I nasjonalparken får man også benytte seg av strendene som er mye bedre enn ellers i turiststedet Manuel Antonio. Reis til Quepos bare 5 minutter unna om du vil oppleve mer enn bare sol og bad!

Jacó er stedet om du vil surfe på reisen i Costa Rica

Mange reiser til Costa Rica for de fantastiske surfestedene, og her møtes verdenseliten for å trene og konkurrere. Surfing i Costa Rica kan være morsomt selv for nybegynnere, og det kryr av muligheter for å teste bølgene! Jacó er ofte utnevnt til landets surfeparadis, og her er det alltid mange backpackere og strandfester. Med andre ord, god stemning og muligheter for å møte andre reisende i deilige omgivelser!

Våre reisetips for reise i Costa Rica

Det er billig å reise rundt med buss i Costa Rica. Vær obs på at det til tross for mange avganger hver dag kan være kun én direktetur. Du kan derfor regne med å måtte bytte buss en del ganger på veien. Husk å passe på bagasjen!

Costa Rica er et av de dyreste landene i Sør- og Mellom-Amerika, men har fortsatt gode priser. Maten består av mye ris og bønner i ulike varianter (Casados), og er veldig variert. Vår erfaring er at jo mer anonym restauranten ser ut fra utsiden, jo bedre mat og service - og omvendt!

Klimaet i Costa Rica

Den beste tiden å reise til Costa Rica er mellom desember og april. Det er da det er tørrest. Det er regntid ellers, men med mindre man kun er ute etter sol og bad er regntiden en fantastisk tid å reise til Costa Rica på, med tanke på regnskogen, dyrearter, og et helt annet prisnivå på alt. Reis til Costa Rica, og opplev hva lokaluttrykket "Pura Vida!" virkelig betyr!

Frivillig arbeid når du reiser i Costa Rica

Hvis du drømmer om jobbe som frivillig finnes det mange spennende prosjekter i Costa Rica, blant annet med mennesker, natur og dyreliv. På alle prosjektene vil du få hands-on erfaring, lære masse om Costa Rica, lære spansk og ikke minst, utgjøre en forskjell for lokalbefolkningen.

Vil du reise til Costa Rica?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Costa Rica og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Costa Rica

Opplev Costa Ricas allsidighet med bading og soling, surfing, kiting, fossefallrappelering, ziplining, canopyturer og shopping. Costa Rica er perfekt for backpacking, og har mye å by på! Besøk spennende steder som San Jose, Arenal, Monteverde og Manuel Antonio.

Reiseinspirasjon

Les flere artikler
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL COSTA RICA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...