{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
el-salvador-concepcion-de-ataco-village-houses-cover
el-salvador-el-tunco-beach-surfer-sidebar

Reiser til El Salvador - surfing og svarte strender

En tur innom El Salvador er det ikke altfor mange backpackere som har opplevd. Vulkansk naturlandskap, fantastiske surfebølger og svarte sandstrender er både vakkert og imponerende, samt at turgåere finner massevis av kule løyper og muligheter for fotturer. Hos oss finner du billige reiser til El Salvador!

Spør oss om reiser til El Salvador

Dette landet er perfekt for de som elsker å reise til steder andre turister enda ikke har oppdaget. Selv om El Salvador ofte blir husket for sin voldelige fortid er nåtiden svært annerledes. Landets lokalbefolkning er vennlige og naturen er slående vakker. Vulkansk naturlandskap og frodige skoger gjør landet til et paradis for fotturister!

Parque Nacional Montecristo-El Trifinio

El Salvador har flere lite besøkte naturskatter, og Parque Nacional Montecristo-El Trifinio er en aldri så liten juvel. Beliggende i høyden er denne skogen hjem til flere interessante arter fra både dyre- og planteverdenen. Så fort du har skaffet deg en tillatelse fra Wild Life Service kan du beskue både fargerike ordkidèer og lekende edderkoppaper. Er du heldig får du kanskje til og med et glimt av en puma!

Vakre Parque Nacional Los Volcanes inkluderer tre store vulkaner. Vulkanen San Salvador har to topper og det går en liten vei opp dit med fantastisk utsikt over krateret.

Andre høydepunkter

Lago de Coatepeque er en ren og klar krater-innsjø omringet av vulkanfjell. Du vil neppe angre når du kommet hit - og husk for all del svømmetøy!

Kolonibyene har interessante severdigheter som bl.a. museer fulle av spennende historie. San Salvador er i seg selv ikke så spesiell; du finner noen kjøpesentre og pizzeriaer men det generelle inntrykket er skittent og fattig. Ta heller turen til mindre landsbygder.

Aktiviteter i El Salvador

Landets digre bølger er perfekt for surfing, og det finnes flere supre surfestrender langs kysten. Noen av de passer imidlertid best for erfarne surfere, så sjekk gjerne ut på forhånd. Ta en kyllingbuss eller taxi nordover fra strandbyen La Libertad, da kommer du til flotte strender hvor det knapt er andre mennesker. Playa Zunzal og Tunco er to gode alternativer.

Det beste dykkestedet er ved Playa Los Còbanos som er omringet av vakre korallrev. I tillegg finnes det massevis av muligheter for kule fotturer.

Reise rundt i El Salvador

Fly til San Salvador. Taxi og colectivo-busser er greit for å komme seg rundt. Det finnes også gode internasjonale busselskaper som har avganger fra Terminal Puerto Bus i San Salvador. Intercity-bussene er gamle amerikanske skolebusser malt i alle mulige farger. Sistnevnte er rimelige men dog ikke så komfortable. Om du vil leie bil får du gjort dette i San Salvador.

Dersom du reiser fra Honduras bør du sjekke tidtabeller for krysning av landegrensene.

Sikkerhet

Faktum er at du vil se massevis av små armeer i gatene rundt omkring. Vis forsiktighet når du farter rundt på lande- og motorveier ettersom det kan oppstå kriminelle hendelser her. Unngå så godt du kan å reise etter mørket.

Det er alltid tryggere å reise med buss på 1. klasse i stedet for 2. klasse.

Vil du reise til El Salvador?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til El Salvador og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i El Salvador

Besøk hovedstaden San Salvador og reis videre ut til mindre, sjarmerende landsbygder!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL EL SALVADOR

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...