{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Tradisjonelt fargerikt klesplagg i Guatemala
Volcán de Fuego i Guatemala

Reiser til Guatamala - Kaffeland og mayakultur!

En reise til Guatemala kan by på mye spennende, spesielt om du er glad i utendørsaktiviteter. Den antikke mayakulturen, sjarmerende kolonibyer og et utrolig naturlandskap gjør dette landet til en svært fascinerende destinasjon for backpacking! Den geografiske plasseringen gjør at landet er det perfekte startstedet for din reiserute gjennom Mellom-Amerika. Nabolandet Mexico ligger i nordvest, Stillehavet og Belize i sørvest og til slutt Honduras og El Salvador i sørøst. Det er lettvint å reise rundt mellom landene, men husk å bruke litt tid i Guatemala også! Det er en spennende destinasjon i seg selv!

Spør oss om reiser til Guatemala

På reise i Guatemala blir du møtt av fjellandskap med nydelige omgivelser, kystlinje med fine strender, dramatiske kontraster mellom tropiske regnskoger og kjølige høyland perfekt for fotturister - tilsammen tilbyr de endeløse muligheter for eventyr! Landet har 37 vulkaner, hvor Volcano Tajumulco rangerer som den høyeste i hele Mellom-Amerika. Med andre ord, en reise til Guatemala har noe å tilby for enhver.

Mayakultur på reise i Guatemala

Mayatemplenes mystiske ruiner er et absolutt must på din ekspedisjon, og Gutemala kan tilby utallige steder i landet hvor du finner disse. Få med deg hvor den mektige maya-sivilisasjonen blomstret dypt inne i jungelen. Det er nemlig god grunn til at Tikal står høyt på listen for reisende på backpacking i Guatemala og Mellom-Amerika. Omgitt av dyp jungel og århundrer av mystikk, finner du mayakulturens største utgravde område, Tikal i Guatemala. Her kan du klatre til topps på tempelpyramider, og se utover jungelen og mayaruinene som ruver majestetisk over tretoppene. Er du heldig kan du kanskje spotte noen av nasjonalparkens over 300 fuglearter.

Byer og landsbygder verdt en visitt

Du vil oppleve mange sjarmerende små landsbygder på reise i Guatemala, som Flores i nærheten av Tikal. Den fargerike småbyen er en populær base for backpackere i Guatemala på vei til Tikal. I Flores kan du gå på deg vill i sjarmerende bakgater, låne en kano og se området fra vannet, eller teste ut de fylte små tortillaene pupusa. Det ryktes nemlig at landets beste pupusa er å finne her. Hvis du er fan av den afro-karibiske kulturen og bra livemusikk bør du hoppe på en båt til kystbyen Livingston. Atmosfæren her er svært forskjellig fra Flores, som er mer påvirket av mayakulturen. Meld deg på et rimelig - dog absolutt effektivt - spanskkurs i den gamle hovedstaden, UNESCOs verdensarvlistede Antigua. Dette er en fargerik koliniby med masse av morsomme barer og fine restauranter.

Lago Atitlán - ta en dukkert i et digert vulkankrater

Har du Lake Atitlàn på listen over steder du vil oppleve på reise i Guatemala er det en god idè er å booke minibuss fra Antiguatil den lille landsbygda Panajachel. Veien sirkulerer høyt oppe i fjellene, så enestående utsikter er en absolutt garanti! Panajachel ligger rett ved innsjøen Lake Atitlàn, omkranset av tre kjempeflotte vulkaner, og er Panajachel ofte startpunktet for backpackere og andre reisende på vei den dypeste innsjøen i Mellom-Amerika som også er kjent som en av verdens vakreste. 

Aktiviteter i Guatemala

Guatemala er et paradis for mennesker med sans for livet utendørs. Reiser du til Guatamala kan du prøve spennende trekking, kanopadling på elver dypt inne i jungelen, sjekk ut solkyssede strender på den karibiske kysten eller fest på høyt nivå i Antigua! Semuc Champey med sine nærliggende grotter og fossefall er sagt å være en av de vakreste stedene i Guatemala. Slapp av og nyt omgivelsene i et av de mange små naturlige vannbassengene.

Sett kurs mot den avslappede landsbygda San Marcos som ligger ved Lago Atitlàn. Her treffer du på et folk hvor fred, sunn livsstil og en rolig levemåte står i fokus - bonus: få turister ferdes hit! Nyt mangfoldet av god vegetarisk mat, koselige hostels, yogatimer og alle mulige slags helsekurs. Prøv en frisk ecaulyptus-badstu etter yogatimen, litt deilig massasje eller kul livemusikk.

Reisen til og rundt i Guatemala

Du kan enten fly inn til Mexico City eller Guatemala City - begge fungerer som landets transportbase. Behagelige og rimelige busselskaper finnes overalt slik at du enkelt kan reise mellom hoveddestinasjonene, men om du vil reise som den ultimate backpacker skal du hoppe på en såkalt "chicken bus" - de lokales transportmiddel. Nyttig for kortere distanser, og du får det beste inntrykket av lokal kultur!

Vil du reise til Guatemala?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Guatemala og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve når du reiser i Guatemala

Den antikke mayakulturen, sjarmerende kolonibyer og et utrolig naturlandskap gjør Guatemala til en svært fascinerende destinasjon, også perfekt for backpacking! Fjellandskap med nydelige omgivelser, kystlinje med fine strender, dramatiske kontraster mellom tropiske regnskoger og kjølige høyland perfekt for fotturister - tilsammen tilbyr de endeløse muligheter for eventyr på reise i Guatemala!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...