Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
nicaragua-leon-village-colorful-houses-sidebar

Nicaragua - vulkaner, rom og latinorytmer!

Nicaragua gir deg de rette latinovibbene med sitt superfristende innhold, bl.a. krystallklart karibisk hav, fantastiske surfemuligheter i San Juan del Sur, klatreturer på vulkan med fantastisk utsikt og verdens beste rom! Nicaragua er en langt mer interessant og vennlig destinasjon enn sitt rykte tilsier, så kast deg ut på reise og opplev landets sterke tradisjoner mens du nyter det enkle - men herlige - liv! Hos oss finner du billige reiser til Nicaragua!

Spør oss om reiser til Nicaragua

Nicaragua er et av Mellom-Amerikas fattigste land, noe som reflekteres gjennom turismen (som imidlertid vokser hurtig). Drømmende backpackere vil definitivt finne en rekke spennende destinasjoner på reisen i Nicaragua, og oppleve virkelige eventyr til langt bedre priser enn i nabolandet Costa Rica. Nicaragua er et kaffeproduserende land, men i tillegg til utsøkt kaffe produserer de også Latin-Amerikas beste rom! Prøv den legendariske Flor de Caña og bland den med fersk mangopurè - drinker blir sjelden bedre enn dette, det garanterer vi! Reis innom den tropiske karibiske kysten og bli kjent med Garifuna-folkets herlige kultur og bra musikk, etterfulgt av en visitt til Stillehavskysten og de mange vulkaner, innsjøer og regnskoger dette enestående landet har å by på!

Managua

Hovedstaden i Nicaragua er ikke blant verdens hyggeligste storbyer. Du kan finne ordinære tjenester her, kjøpesentre og et vibrerende uteliv, men for de fleste turister er Managua bare et forbindende ledd videre til andre destinasjoner. Ta gjerne turen innom Parque Histórico Nacional Loma de Tiscalpa Park, som sannsynligvis er byens beste sightseeing. Sikkerheten er ikke helt på topp her, så vi anbefaler å alltid benytte taxi når du beveger deg rundt, f. eks til og fra shopping, bank eller nattklubber.

Granada

Granada ble grunnlagt i 1524 av spanske kolonister og er en superkoselig småby med brosteinsgater, hestevogner og fargerike hus. Byen ligger til rett ved innsjøen Lago de Nicaragua, Mellom-Amerikasstørste ferskvannsjø, der hundrevis av holmer venter på å bli utforsket. Tar du ferge til Isla de Ometepe kan du prøve klatring på vulkan samtidig som du nyter utsikt over innsjøen. Tilbring gjerne et par dager her, slik at du får slappet av og virkelig nytt den herlige atmosfæren, byens kule uteplasser og små, luksuriøse massasjesteder. Spør din reisespesialist om beste tips angående overnatting.

Undere i kulturverdenen

Fra Granada eller Managua kan du enkelt komme deg videre til Masaya, som regnes som landets sentrum for kunst og kultur. Her kan du lære alt om hvordan var før spanjolene overtok, for ikke å snakke om tradisjonelt håndverk. Flotte suvenirer til de hjemme finner du på Mercado Artesanías. Gå heller ikke glipp av de enestående utsiktene fra Volcán Masaya. Masaya i seg selv er ikke akkurat noe glansbilde, delvis på grunn av arrene etter de 2000 jordskjelvene som har vært her. Likevel representerer Masaya det virkelige dagliglivet i Nicaragua, hvilket ofte er mer interessant enn polerte turistområder.

Klatring på vulkan, dykking og strandliv

Klatre opp på den storslåtte vulkanen Volcán Concepción ved Lago de Nicaragua, eller sett kurs mot kjeden av hele fem vulkaner - Maribos, hvor alle vulkanene kan klatres på og du etterpå kan slappe av i varme kilder eller i kraterinnsjøen. Husk å medbring masse vann og gode sko, da slike klatreturer kan være temmelig tøffe. Dykkerekan sette kurs mot herlige Corn Islands, Islas del Maís, i det tropiske Karibien der opplevelser under havets overflate venter. Svøm blant hai og rokker forbi fargerike korallrev og spennende undersjøiske grotter. Corn Islands er også kjent for sine paradisaktige sandstrender med svaiende kokospalmer. Little Corn Island er perfekt for de som søker den ultimate ro på ferien sin.

Transport i Nicaragua

I Nicaragua, så vel som i Mellom-Amerika generelt, kommer man seg overalt i de såkalte kyllingbussene og minivans. I tillegg finnes det utmerkede langdistansebusser som kjører mellom alle de store byene og attraksjoner i hele Mellom-Amerika, så du kan f. eks finne busser som tar deg helt fra Managua til Honduras og de karibiske øyene Roatan og Utila. Granada ligger kun en times kjøretur unna. Vi anbefaler selskapene Transnica og Tica som holder god kvalitet på bussene. Mellom Corn Islands finnes det taxibåt (pangas) som opererer et par ganger daglig.

Sesonger

Dette kommer an på hvilken del av landet du skal besøke. Stillehavssiden har regntid mellom mai og november, så dersom du planlegger trekking eller strandliv bør du reise hit på den tørre årstiden.

Våre reisetips til Nicaragua

Når vi sier at Granada er en varm og historisk by du bør få med deg - så mener vi akkurat det! Dette gjelder også Isla de Ometepe og Corn Islands. De hissende lydene fra Volcán Masaya er en spesiell opplevelse, og utsiktene herfra vil ta pusten fra de fleste - så pakk sekken, kom deg av gårde og finn ut hva vi snakker om!

Vil du reise til Nicaragua?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Nicaragua og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Nicaragua

Opplev krystallklart karibisk hav, utrolige surfeforhold og klatreturer på vulkaner! Med Latin-Amerikas beste rom kan du vente deg fantastiske drinker her, og landet er også kjent for sin herlige kultur og gode musikk. Besøker du stillehavskysten får du sett både vulkaner, vakre innsjøer og regnskoger. Skal du reise til hovedstaden Managua anbefaler vi å ta turen innom Parque Histórico Nacional Loma de Tiscalpa Park. Granada er også en fantastisk koselig by, med brosteinsgater, hestevogner og fargerike hus. 

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL NICARAGUA

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kommende events

Bruk filter
Sorter etter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
 • Navn A til Å
 • Velg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  30000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fant {{ filterCount }} aktivitet, sortert etter

  Vi fant {{ filterCount }} aktiviteter, sortert etter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
 • Navn A til Å
 • Se flere opplevelsesreiser ({{remainingCards}})

  Vennligst fyll ut alle detaljer

  Lukk
  Kontakt
  Skriv til oss

  Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

  Dette feltet må fylles ut
  Dette feltet må fylles ut

  Hei,

  Takk for din henvendelse!

  Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

  I mellomtiden kan du sjekke ut programmet på KILROY Travel Festival!

  PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

  KILROY

  Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

  Book et møte

  Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
  Dette feltet må fylles ut

  Takk for din møtebooking!

  Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

  I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

  PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

  KILROY

   

  Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

  Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

  Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...