{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
nicaragua-man-mountains-hiking-volcano-cover
nicaragua-leon-village-colorful-houses-sidebar

Nicaragua - vulkaner, rom og latinorytmer!

Nicaragua gir deg de rette latinovibbene med sitt superfristende innhold, bl.a. krystallklart karibisk hav, fantastiske surfemuligheter i San Juan del Sur, klatreturer på vulkan med fantastisk utsikt og verdens beste rom! Nicaragua er en langt mer interessant og vennlig destinasjon enn sitt rykte tilsier, så kast deg ut på reise og opplev landets sterke tradisjoner mens du nyter det enkle - men herlige - liv! Hos oss finner du billige reiser til Nicaragua!

Spør oss om reiser til Nicaragua

Nicaragua er et av Mellom-Amerikas fattigste land, noe som reflekteres gjennom turismen (som imidlertid vokser hurtig). Drømmende backpackere vil definitivt finne en rekke spennende destinasjoner på reisen i Nicaragua, og oppleve virkelige eventyr til langt bedre priser enn i nabolandet Costa Rica. Nicaragua er et kaffeproduserende land, men i tillegg til utsøkt kaffe produserer de også Latin-Amerikas beste rom! Prøv den legendariske Flor de Caña og bland den med fersk mangopurè - drinker blir sjelden bedre enn dette, det garanterer vi! Reis innom den tropiske karibiske kysten og bli kjent med Garifuna-folkets herlige kultur og bra musikk, etterfulgt av en visitt til Stillehavskysten og de mange vulkaner, innsjøer og regnskoger dette enestående landet har å by på!

Managua

Hovedstaden i Nicaragua er ikke blant verdens hyggeligste storbyer. Du kan finne ordinære tjenester her, kjøpesentre og et vibrerende uteliv, men for de fleste turister er Managua bare et forbindende ledd videre til andre destinasjoner. Ta gjerne turen innom Parque Histórico Nacional Loma de Tiscalpa Park, som sannsynligvis er byens beste sightseeing. Sikkerheten er ikke helt på topp her, så vi anbefaler å alltid benytte taxi når du beveger deg rundt, f. eks til og fra shopping, bank eller nattklubber.

Granada

Granada ble grunnlagt i 1524 av spanske kolonister og er en superkoselig småby med brosteinsgater, hestevogner og fargerike hus. Byen ligger til rett ved innsjøen Lago de Nicaragua, Mellom-Amerikasstørste ferskvannsjø, der hundrevis av holmer venter på å bli utforsket. Tar du ferge til Isla de Ometepe kan du prøve klatring på vulkan samtidig som du nyter utsikt over innsjøen. Tilbring gjerne et par dager her, slik at du får slappet av og virkelig nytt den herlige atmosfæren, byens kule uteplasser og små, luksuriøse massasjesteder. Spør din reisespesialist om beste tips angående overnatting.

Undere i kulturverdenen

Fra Granada eller Managua kan du enkelt komme deg videre til Masaya, som regnes som landets sentrum for kunst og kultur. Her kan du lære alt om hvordan var før spanjolene overtok, for ikke å snakke om tradisjonelt håndverk. Flotte suvenirer til de hjemme finner du på Mercado Artesanías. Gå heller ikke glipp av de enestående utsiktene fra Volcán Masaya. Masaya i seg selv er ikke akkurat noe glansbilde, delvis på grunn av arrene etter de 2000 jordskjelvene som har vært her. Likevel representerer Masaya det virkelige dagliglivet i Nicaragua, hvilket ofte er mer interessant enn polerte turistområder.

Klatring på vulkan, dykking og strandliv

Klatre opp på den storslåtte vulkanen Volcán Concepción ved Lago de Nicaragua, eller sett kurs mot kjeden av hele fem vulkaner - Maribos, hvor alle vulkanene kan klatres på og du etterpå kan slappe av i varme kilder eller i kraterinnsjøen. Husk å medbring masse vann og gode sko, da slike klatreturer kan være temmelig tøffe. Dykkerekan sette kurs mot herlige Corn Islands, Islas del Maís, i det tropiske Karibien der opplevelser under havets overflate venter. Svøm blant hai og rokker forbi fargerike korallrev og spennende undersjøiske grotter. Corn Islands er også kjent for sine paradisaktige sandstrender med svaiende kokospalmer. Little Corn Island er perfekt for de som søker den ultimate ro på ferien sin.

Transport i Nicaragua

I Nicaragua, så vel som i Mellom-Amerika generelt, kommer man seg overalt i de såkalte kyllingbussene og minivans. I tillegg finnes det utmerkede langdistansebusser som kjører mellom alle de store byene og attraksjoner i hele Mellom-Amerika, så du kan f. eks finne busser som tar deg helt fra Managua til Honduras og de karibiske øyene Roatan og Utila. Granada ligger kun en times kjøretur unna. Vi anbefaler selskapene Transnica og Tica som holder god kvalitet på bussene. Mellom Corn Islands finnes det taxibåt (pangas) som opererer et par ganger daglig.

Sesonger

Dette kommer an på hvilken del av landet du skal besøke. Stillehavssiden har regntid mellom mai og november, så dersom du planlegger trekking eller strandliv bør du reise hit på den tørre årstiden.

Våre reisetips til Nicaragua

Når vi sier at Granada er en varm og historisk by du bør få med deg - så mener vi akkurat det! Dette gjelder også Isla de Ometepe og Corn Islands. De hissende lydene fra Volcán Masaya er en spesiell opplevelse, og utsiktene herfra vil ta pusten fra de fleste - så pakk sekken, kom deg av gårde og finn ut hva vi snakker om!

Vil du reise til Nicaragua?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Nicaragua og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Nicaragua

Opplev krystallklart karibisk hav, utrolige surfeforhold og klatreturer på vulkaner! Med Latin-Amerikas beste rom kan du vente deg fantastiske drinker her, og landet er også kjent for sin herlige kultur og gode musikk. Besøker du stillehavskysten får du sett både vulkaner, vakre innsjøer og regnskoger. Skal du reise til hovedstaden Managua anbefaler vi å ta turen innom Parque Histórico Nacional Loma de Tiscalpa Park. Granada er også en fantastisk koselig by, med brosteinsgater, hestevogner og fargerike hus. 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL NICARAGUA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...