{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reise til Panama med KILROY
Reise til Panama med KILROY

Reise til Panama - Øyhopping i strandparadis!

En reise til Panama er drømmen for mange, og spesielt for aktive backpackere og strandløver. Panama er fylt med skjulte øyer, uberørte strender, tettvokste skoger og flotte korallrev for de som vil dykke under havets overflate. En reise til Panama gir en smakebit av en avslappet karibisk kultur og det deilige livet som følger med! Landet er det sørligste i Mellom-Amerika og her kan du utforske sjøsiden av det tropiske Karibien hvor du finner en helt annen atmosfære enn på Stillehavssiden. Øyhopping rundt San Blas-øyene er absolutt å anbefale, samt de årlige festivalene i Panama City og Mardi Gras i Peninsula de Azuero!

Spør oss om reise til Panama


Panama City - storby, stand og regnskog

Denne storbyen er et internasjonalt opplevelsessentrum, og det er ingen begrensninger når det kommer til hippe nattklubber og gode restauranter. Du finner festløvene langs gaten Calle Uruguay, mens de fleste turistene oppholder seg i den historiske delen av byen, Casco Viejo, som ligger til ved sjøen. Legger du turen innom hovedstaden når du reiser til Panama kan du spasere små 15 minutter fra sentrum kan du overraskende nok legge ut på en fin utendørstur i regnskogen i Parque Natural Metropolitano. 


Bocas del Toro - frodig jungel og lekre strender

Øygruppen Bocas del Toro trekker mange turister og ligger i nærheten av grensen til Costa Rica. Den består av seks grønne øyer og en vakker undersjøisk nasjonalpark kalt Parque Nacional Marino Isla Bastimentos. Masseturismen er enda fraværende i Panama, så du vil ikke finne store kommersielle hotellkjeder når du reiser til Panama. Atmosfæren er langt mer avslappet, og alle ovennevnte øyer er dekt av frodig jungel og lekre strender.

Isla Colón er den mest utviklede av alle øyene, og er du på jakt etter et roligere sted anbefaler vi at du setter kurs mot den nærliggende Isla Caranero - også kjent som tidligere reparasjonssted for skipet til Christopher Columbus.


Øyhopping i San Blas- et must på reise i Panama

Mange kan nok si seg enig at en reise til Panama ikke er komplett uten en tur innom San Blas. Hvis tropiske strender er et av trekkplasterne for at du reiser til Panama, er øyhopping blant San Blas-øyene noe for deg. Utenfor den karibiske kysten i Panama finner du 365 små paradisøyer, San Blas. Her finner du hva de fleste av oss forbinder med paradisstrand. Palmer, krystallklart vann, sunkne skip, korallrev og kritthvite sandstrender på alle kanter. Forruten sol, strand og herlig latskap byr også øyene på fersk og kortreist sjømat.


Aktiviteter og opplevelser på reise i Panama

Å reise til Panama passer for de fleste, men Panama er simpelthen skreddersydd for backpackere på utkikk etter eventyr og opplevelser på reisen. Å ligge i en hengekøye på stranda mellom svaiende palmer er chill det, men når å reise til Panama, byr helt klart på paradisstrender pluss så utrolig mye mer! Øyhopping, surfing, turer i regnskog og jungel, et rikt dyreliv, snorkling og dykking, elevrafting og mye mer.

Landets eneste vulkan ligger i Parque Nacional Volcán Barú, hvor du kan legge ut på trekkingturer mens du omgis av utrolig vakker natur. I Cerro Punta, Boquete og El Valle er det perfekte forhold for camping.

Reiser du til Panama på utkikk etter utsøkte naturopplevelser og det store adrenalinkicket, kan du sette kurs mot den fruktbare delstaten Chiriquí og teste ut elverafting. Elvene er lange og du omgis av frodig regnskog og vakre fossefall. Chiriquí er økoturistenes drømmested!

Eventyr over og under vann

Jakter du gode bølger på din reise til Panama, kan du velge blant flere sinnsykt kule steder for surfing der bølgene er store og kraftfulle - og destinasjonen Boca bør testes først. Parque Nacional de Chiriquí består av 25 øyer og 19 korallrev perfekt for dykkere og snorklere, samt den beskyttede Isla Boca Brava der havskilpaddene legger sine egg og apekatter løper om kapp med deg på skogstiene.

Reise rundt i Panama

For å komme til Bocas del Toro kan du ta taxi fra Quabito ved grensen mot Costa Ricatil Changuinola og turen tar mindre enn 30 minutter. Fra Changuinola må du ta båt for å komme ut til Bocas, og disse har daglige avganger. Panama City har et velfungerende bussnettverk kalt "diablos rojos". Fra Panama City kan du ta en togreise med fantastiske utsikter underveis til Colón.

Når burde du reise til Panama

Den beste årstiden å reise til Panama på er mellom desember og april når det ikke er regntid. På den karibiske siden regner det omtrent året rundt, men dette er langt fra problematisk ettersom regnbygene er korte og naturen enda friskere. Det er noe mindre regn mellom februar og mars, samt september og oktober. Dersom du vil på trekking anbefaler vi å reise til Panama på den tørre årstiden, og rafting i Chiriquí er best fra mai til desember.

Vil du reise til Panama?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen til Panama! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Panama og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL PANAMA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...