Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reise til Panama med KILROY

Reise til Panama - Øyhopping i strandparadis!

En reise til Panama er drømmen for mange, og spesielt for aktive backpackere og strandløver. Panama er fylt med skjulte øyer, uberørte strender, tettvokste skoger og flotte korallrev for de som vil dykke under havets overflate. En reise til Panama gir en smakebit av en avslappet karibisk kultur og det deilige livet som følger med! Landet er det sørligste i Mellom-Amerika og her kan du utforske sjøsiden av det tropiske Karibien hvor du finner en helt annen atmosfære enn på Stillehavssiden. Øyhopping rundt San Blas-øyene er absolutt å anbefale, samt de årlige festivalene i Panama City og Mardi Gras i Peninsula de Azuero!

Spør oss om reise til Panama


Panama City - storby, stand og regnskog

Denne storbyen er et internasjonalt opplevelsessentrum, og det er ingen begrensninger når det kommer til hippe nattklubber og gode restauranter. Du finner festløvene langs gaten Calle Uruguay, mens de fleste turistene oppholder seg i den historiske delen av byen, Casco Viejo, som ligger til ved sjøen. Legger du turen innom hovedstaden når du reiser til Panama kan du spasere små 15 minutter fra sentrum kan du overraskende nok legge ut på en fin utendørstur i regnskogen i Parque Natural Metropolitano. 


Bocas del Toro - frodig jungel og lekre strender

Øygruppen Bocas del Toro trekker mange turister og ligger i nærheten av grensen til Costa Rica. Den består av seks grønne øyer og en vakker undersjøisk nasjonalpark kalt Parque Nacional Marino Isla Bastimentos. Masseturismen er enda fraværende i Panama, så du vil ikke finne store kommersielle hotellkjeder når du reiser til Panama. Atmosfæren er langt mer avslappet, og alle ovennevnte øyer er dekt av frodig jungel og lekre strender.

Isla Colón er den mest utviklede av alle øyene, og er du på jakt etter et roligere sted anbefaler vi at du setter kurs mot den nærliggende Isla Caranero - også kjent som tidligere reparasjonssted for skipet til Christopher Columbus.


Øyhopping i San Blas- et must på reise i Panama

Mange kan nok si seg enig at en reise til Panama ikke er komplett uten en tur innom San Blas. Hvis tropiske strender er et av trekkplasterne for at du reiser til Panama, er øyhopping blant San Blas-øyene noe for deg. Utenfor den karibiske kysten i Panama finner du 365 små paradisøyer, San Blas. Her finner du hva de fleste av oss forbinder med paradisstrand. Palmer, krystallklart vann, sunkne skip, korallrev og kritthvite sandstrender på alle kanter. Forruten sol, strand og herlig latskap byr også øyene på fersk og kortreist sjømat.


Aktiviteter og opplevelser på reise i Panama

Å reise til Panama passer for de fleste, men Panama er simpelthen skreddersydd for backpackere på utkikk etter eventyr og opplevelser på reisen. Å ligge i en hengekøye på stranda mellom svaiende palmer er chill det, men når å reise til Panama, byr helt klart på paradisstrender pluss så utrolig mye mer! Øyhopping, surfing, turer i regnskog og jungel, et rikt dyreliv, snorkling og dykking, elevrafting og mye mer.

Landets eneste vulkan ligger i Parque Nacional Volcán Barú, hvor du kan legge ut på trekkingturer mens du omgis av utrolig vakker natur. I Cerro Punta, Boquete og El Valle er det perfekte forhold for camping.

Reiser du til Panama på utkikk etter utsøkte naturopplevelser og det store adrenalinkicket, kan du sette kurs mot den fruktbare delstaten Chiriquí og teste ut elverafting. Elvene er lange og du omgis av frodig regnskog og vakre fossefall. Chiriquí er økoturistenes drømmested!

Eventyr over og under vann

Jakter du gode bølger på din reise til Panama, kan du velge blant flere sinnsykt kule steder for surfing der bølgene er store og kraftfulle - og destinasjonen Boca bør testes først. Parque Nacional de Chiriquí består av 25 øyer og 19 korallrev perfekt for dykkere og snorklere, samt den beskyttede Isla Boca Brava der havskilpaddene legger sine egg og apekatter løper om kapp med deg på skogstiene.

Reise rundt i Panama

For å komme til Bocas del Toro kan du ta taxi fra Quabito ved grensen mot Costa Ricatil Changuinola og turen tar mindre enn 30 minutter. Fra Changuinola må du ta båt for å komme ut til Bocas, og disse har daglige avganger. Panama City har et velfungerende bussnettverk kalt "diablos rojos". Fra Panama City kan du ta en togreise med fantastiske utsikter underveis til Colón.

Når burde du reise til Panama

Den beste årstiden å reise til Panama på er mellom desember og april når det ikke er regntid. På den karibiske siden regner det omtrent året rundt, men dette er langt fra problematisk ettersom regnbygene er korte og naturen enda friskere. Det er noe mindre regn mellom februar og mars, samt september og oktober. Dersom du vil på trekking anbefaler vi å reise til Panama på den tørre årstiden, og rafting i Chiriquí er best fra mai til desember.

Vil du reise til Panama?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen til Panama! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Panama og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på reise i Panama

Panama er en forholdsvis rimelig destinasjon for den aktive reisende, og et godt alternativ for deg som ikke ønsker å treffe på altfor mange turiste. Tropiske Panama byr på vakre øyer, uberørte strender, korallrev og glimrende muligheter for trekking, surfing, og dykking

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL PANAMA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Opplevelser på reise i Panama

Det finnes utallige måter å utforske og oppleve Panama på. Her kan du se noen av våre beste forslag
Se flere reiseopplevelser

Kommende events

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...