{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
abu-dhabi-sheikh-zayed-grand-mosque-cover
abu-dhabi-mosque-sidebar

Reiser til Abu Dhabi - Storby i ørkenen

Abu Dhabi er hovedstaden i De forente arabiske emirater og er også det største emiratet i De forente arabiske emirater. Selv om Abu Dhabi kan virke ganske strømlinjeformet, er det nok av liv og opplevelser i de trange smugene. Hos KILROY finner du billige reiser til Abu Dhabi!

Av alle menneskene som bor i Abu Dhabi er hele 80 % gjestearbeidere, spesielt fra India og Pakistan. Dette skaper et flerkulturelt fellesskap og erfaringer av alle slag.

Abu Dhabi - En ultramoderne oase

Abu Dhabi ligger ved Den persiske gulfen, og framstår som en ultra-moderne oase i ørkenlandet De forente arabiske emirater. Det er nesten umulig å forestille seg at denne byen har steget opp fra nesten intet på kun 50 år. I 2007 ble Abu Dhabi kåret til verdens rikeste by av Fortune Magazine.

Mat og drikke i Abu Dhabi

Fordi Abu Dhabi har så mange gjestearbeidere fra hele Asia, er det nok av muligheter til å oppleve nesten all type asiatisk mat. Nesten alle gjestearbeiderne har tatt med sitt eget kjøkken til Abu Dhabi, noe som også kommer turistene til gode. Du kommer garantert ikke til å gå sulten til sengs.

Shopping i Abu Dhabi

Abu Dhabi er en moderne by med høye bygninger, moderne kjøpesentre og alt annet som tilhører denne kategorien. Du er på rett sted hvis du drømmer om å kjøpe det nyeste som finnes av elektronisk utstyr til en rimelig pris. Sheik Zayed Street er fylt med databutikker så langt øyet kan se.

Muligheter for stopover i Abu Dhabi

Abu Dhabi er ikke en typisk backpackerdestinasjon, men det er et kult sted å stoppe noen få dager om du reiser mellom Europa og Asia, Afrika eller Oseania. Har du godt med tid kan du også legge turen innom Dubai.

Klima i Abu Dhabi

I løpet av juli og august vil temperaturer i Abu Dhabi stige opp mot 50 varmegrader, så vurder om dette er da du ønsker å besøke byen. Til gjengjeld, dersom du reiser i disse måneden vil du ofte få opptil 50 % rabatt på de store luksushotellene på grunn av at det er så få turister.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL DE FORENTE ARABISKE EMIRATER

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...