{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
dubai-marina-cover
dubai-camels-men-sidebar

Reiser til Dubai - fra nomadeliv til verdensmetropol

Dubai er en larmende by som gjennom de tre siste årtiene har skutt opp fra å være kun sanddyner i ingenmannsland til en av verdens absolutt kuleste metropoler! Med imponerende byggverk, internasjonale omgivelser, sol året rundt og arabisk gjestfrihet har denne byen alt å tilby deg - og enda mer! Hos KILROY finner du billige reiser til Dubai!

Shopping i Dubai

Dubai er et mekka for shopaholics! Her finner du noen av verdens største og beste kjøpesentra med både internasjonale og lokale merkevarer. Arabiske markeder må også besøkes. Det mest velkjente er sannsynligvis gullmarkedet i Deira. Gull er rimelig her så det er et perfekt sted til å fylle opp smykkeskrinet!

Badelek og strandliv i Dubai

Wild Wadi ligger rett ved den fascinerende bygningen Burj Al Arab og er en vannpark fylt med fart og moro! Dette er stedet for kule vannsklier, bølgebasseng, surfe-simulering og sist men ikke minst, Jumeriah Sceirah, som slynger deg 33 meter rett opp i lufta med en fart på opptil 80 km/t!

Langs Jumeirah Beach Road ligger det et lite utvalg offentlige strender som er i god stand. Store bølger hører til sjeldenhetene og vannet er like rent og deilig som sandstranden.

Natteliv i Dubai

Alt skjer på hotellene! Her finner du det meste av restauranter, nattklubber og barer. Hotellene er også de eneste stedene (med få unntak) hvor alkohol serveres. Tirsdagskveld er damenes kveld med gratis drinker og full fart hele natten - men du finner kjapt ut av hver kveld er en festkveld i Dubai!

Overnatting i Dubai

Sorry folkens, Dubai har gjennom årene blitt promotert som en luksusdestinasjon, så 5-stjernes hoteller dukker opp hvor enn du snur deg. Imidlertid kan du enda finne hoteller av lavere klasse og lavere priser i byens eldre områder som f.eks Deira, men hosteller finner du dessverre ikke i denne byen.

Klima i Dubai

Så lenge du unngår sommeren kan du reise når som helst - da er det nemlig dampende hett, og fra dryppende svette på utsiden forvandles du kjapt til is innendørs (disse folka elsker airconditioner!). Den mest behagelige årstiden er sen høst/vinter.

Komme seg rundt i Dubai

Trafikken er kaotisk så styr unna leiebil! Taxi er veldig rimelig og finnes overalt. Offentlige busser opererer også. Dubai's metro er under utbygging og vil bli et effektivt og behagelig transportmiddel så snart det er i drift. Best transport får du imidlertid om du tar en abra(båt) på tvers av The Creek fra Bur Dubai til Deira. Koster AED1 og gir deg et annerledes syn av byen.

Don't they know it's Friday?

For muslimer er ukens fridag fredager. I Dubai betyr det at de både tar fredags-bønnene så vel som å få unnagjort nødvendig shopping denne dagen. For å si det sånn, det siste du som turist bør gjøre er å dra på kjøpesentrene på fredager! I stedet bør du nyte en deilig fredagsbrunch på en av de fancy restaurantene. Det koster litt, men på disse stedene får du ofte fantastiske matbuffeter der du kan spise så mye du vil, etterfulgt av drikkebuffeter hvor boblene flyter over - nevnte noen Möet? Oh yes!

 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL DE FORENTE ARABISKE EMIRATER

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...