{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
aerial-of-beirut-lebanon-cover
streets-of-beirut-sidebar

Reiser til Beirut - En av verdens kuleste byer?

Beirut er noe spesielt, selv til et punkt der mange reisende forelsker seg helt i byen og kaller det den beste i hele verden! Beirut er ikke slik som sine nabolands arabiske hovedsteder, hvor stemningen her mer frigjort og libaneserene elsker å feste. Pust dypt ned i magen og ta del i den libanesiske livsgleden,  joie de vivre, som om det ikke fantes noen morgendag. Hos KILROY finner du billige reiser til Beirut!

Etter flere år med borgerkrig og påfølgende politisk uro har livet kommet tilbake til gatene i Beirut: forretningsmenn, kvinner som shopper og lekende barn er igjen med på å fylle gatene i Beirut, også kalt Midtøstens Paris. De to byene ligner derimot ikke, siden Beirut, som resten av Midtøstens betong-dominerte hovedsteder, ikke er noen sexy by. Men stemningen er der. Spesielt rundt Place d'Etoile hvor de fransk-inspirerte fortauskafèene fyller gatene. Beirut er en by med en intens nyere historie og en befolkning som er vant til å tilpasse seg dagliglivet etter dagens politiske situasjon.

Downtown Beirut

Beirut er velsignet med en vakker kystlinje rett ved Middelhavet, som varierer fra klipper til strender. Lokalbefolkningen elsker å gå kveldsturer langs Corniche promenaden, så dette er det perfekte sted for å havne i en samtale med, eller dele en "hookah" (vannpipe), med nysgjerrige unge libanesere. Planlegg turen slik at du ender opp ved siden av Pigeon Rocks ved solnedgang og kan nyte den gylne fargen som leker seg over Middelhavet, mens du spiser meze og drikker mintbrus på Bay Rock Café, som kan by på Beiruts beste utsikt. Lenger sør finner du Beiruts offentlige hvite sandstrand, Ramlet al-Bayda, hvor man kan leie solstoler og kjøpe snacks fra de mange salgsbodene. Om du er litt mer luksus-dyr kan du betale for å komme inn i en av de mange strandklubbene, som f.eks. Universitetets klubb, AUB Beach Club.

Beirut - eventyrerens Ibiza!

En reise til Beirut er ikke den samme hvis du ikke har smakt på litt av byens uteliv, som er "top notch". Byen er som en helt spesiell versjon av Ibiza, som en slags Ibiza for eventyrere. Du vil finne festivaler som passer for alle her. Barer, restauranter og mindre DJ-parties & happenings er samlet i Gemeyzeh, nær Mohammad al-Amin-moskeen. Gå ikke glipp av en kveld med rock'n'roll på Bar Louis for god live-musikk hver kveld. Spredt utover Beirut finnes gigantiske og ekstravagante nattklubber som holder Beirut i gang kveld etter kveld. Det er her libaneserene glemmer alt om borgerkrig, religiøse fraksjoner og politisk ustabilitet og bare fester hele bekymringen ut av systemet sitt. De mest kjente dansestedene er den eksentriske B 018, den futuristiske Palais By Crystal og Beirut største homsescene, Acid, som skjuler seg bak Futuroscope Shopping Mall.

Dagsturer fra Beirut - idyll i Byblos og Libanons kulturelle høydepunkter

Det er en fin liten ettermiddagstur fra Beirut til den flotte havnebyen Byblos, som med rette befinner seg på UNESCO's Verdensarvliste som den eldste bebodde byen i verden. Herifra kan du nyte utsikten over Middelhavet og Libanons kystlinje fra det gamle Crusader-slottet og avslutte dagen din med sushi og solnedganger fra restaurantene i det fine havnen. Vest for Beirut, en tre timers kjøretur inn i landet, ligger den største og mest ekstravagante romerske bygningen i Midtøsten; Baalbek, som betyr "Solbyen". Seks av grunnpilarene i Jupiter-tempelet står fortsatt, og er med sine 22,9 meter verdens høyeste romerske søyler. Imponerende er det også at Bacchus-tempelet fortsatt står med 46 intakte søyler og overdådige dekorasjoner. Baalbek er absolutt det kulturelle høydepunktet i Libanon.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL LIBANON

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...