{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
doha-qatar-skyline-view-blue-cover
doha-woman-sidebar

Reiser til Doha – En perle i Midtøsten

Doha er hovedstaden i Qatar som er et av Midtøstens mest spennende land. Utviklingen i byen går enormt fort så det er stadig nye prosjekter på gang. I 2022 skal også VM i fotball arrangeres i byen. Doha er en flott destinasjon for spennende opplevelser og fantastisk shopping. Hos KILROY finner du billige reiser til Doha.

Fly til Doha med Qatar Airways som er ett av verdens beste flyselskaper. Legg inn noen dager i Doha hvis Doha er en mellomlanding på vei til en annen destinasjon eller velg Doha som din neste tur/retur destinasjon. Du kommer ikke til å angre.

Severdigheter i Doha

Opplevelsene står i kø i Doha. Hva med et kveldscruise med mat og drikke der du kan få en flott utsikt over den futuristiske skylinen som Doha er kjent for.

Besøk også Museum of Islamic Art som med sitt unike design og enorme samling arabiske gjenstander i alle mulige kategorier virkelig er verdt et besøk.

Dra ut til The Pearl som er en kunstig øy som er bygd opp helt fra "scratch". Her finner du hoteller, leiligheter og det er muligheter for en liten shoppingrunde også. I båthavna på The Pearl ligger luksusbåtene og vaker tett i tett.

Mulighetene er mange i Doha, men ta deg gjerne en tur ut til sanddynene litt utenfor byen også. De inviterer til actionfylte eventyr som f.eks. ørkensafari og sandboarding.  Bruk en hel dag ute i ørkenen der du avslutter med et bedre måltid i en av beduincampene og et bad i Persiabukten som ligger like ved.

Shopping i Doha

Vil du at visakortet skal gå varmt så er det ikke vanskelig å få til det i Doha. Dra til det enorme kjøpesenteret Vellagio som har alt fra H&M til alle de mest eksklusive merkene. Skulle du gå lei shoppingen kan du ta deg en tur på den tilhørende skøytebanen. Eller hva med et besøk på senterets egne tivoli med bl.a tømmerrenne og berg og dalbane. Senteret er tydelig inspirert av Venezia så det er mulig å ta seg en tur med gondolene på en av flere kanaler som er å finne inne i kjøpesenteret. Kontrastene er store i Doha. Også når det gjelder shopping. Er du på jakt etter lokale skatter i form av kunst, klær eller mat så er Souq Waqif stedet. Dette er Dohas eldste marked som delvis ble restaurert i opprinnelig stil i 2004. Et yrende folkeliv preger markedet og det finnes flere hyggelige restauranter og hoteller her også. I denne delen av byen får du virkelig et godt innblikk i det autentiske Doha.

Strandliv i Doha

Stranden er aldri langt unna i Doha. Med sol og varmt klima året rundt er det klart det frister med en dukkert. Mange av hotellene har egen tilgang til egen strandlinje så det kan lønne seg å booke hoteller som har denne muligheten. Strendene er rene og innbydende og ofte er det «happenings» her som er verdt å få med seg.

Natteliv i Doha

Kveldene med mest uteliv er torsdager og fredager. Uken for hvermansen i Doha starter på søndager så lørdager er ofte litt roligere. Det finnes mange hyggelige restauranter rundt om i Doha, men vil man nyte alkohol så må dette gjøres på hotellene. Flere av de største hotellene har restauranter og barer der det er mulig å virkelig få tatt seg en fest hvis man ønsker det.

Overnatting i Doha

Standarden på hotellene i Doha er veldig bra. Luksushotellene ligger på rekke og rad så du bør forvente at prisene er der etter. I forhold til hva man får er det ikke dyrt, men ikke forvent å finne så mange hosteller til 200 kroner natten. De fleste hotellene ligger i den nyere bydelen West Bay, men det er gode alternativer i andre deler av byen også.

Klima i Doha

Sol året rundt med temperaturer fra ca. 30 grader betyr at de solhungrige vil trives i Doha. I juni, juli og august kan temperaturene bevege seg opp mot 45-50 grader så det kan være greit å styre unna denne perioden. Den beste tiden å reise på er sen høst eller vinter.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL QATAR

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...