{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Banff National Park

banff-national-park-lake-moraine-cover
banff-national-park-canada-johnson-lake-girl-blue-hair-sidebar

Reiser til Banff nasjonalpark - i hjertet av Rocky Mountains

Nasjonalparken Banff er et mekka for naturelskere og skientusiaster! Nasjonalparken som ligger tett på Calgary i delstaten Alberta har et rikt tilbud av utendørsaktiviteter og er den perfekte destinasjon for en aktiv ferie! Bestill din reise til Banff og Calgary hos KILROY.

Spør oss om reiser til Banff

Banff ligger ca. 10 mil fra Calgary i hjertet av fantastiske Rocky Mountains. Det kan derfor være en god ide å tilbringe et par dager i Calgary før du reiser videre til Banff. På den måten vil du få en god kombinasjon av spennede storbyliv og vakre naturopplevelser!

I Banff nasjonalpark vil du ikke bare finne storslått alpin-landskap med perfekt snøforhold, men også lyseblå isbreer, vakre innsjøer, trollske skoger, majestetiske fossefall og vakre dype daler som for eksempel Valley of the Ten Peaks.

Banff sentrum

Midt i Banff National Park finner du den sjarmerende lille byen Banff og dets 8000 innbyggere. Fjellbyen ligger på 1400 meters høyde og byr på en spektakulær utsikt over Rocky Mountains. Banff har flere gode hotell og restauranter å velge mellom, og under høysesongene om sommeren og vinteren har den lille byen et yrende uteliv hvor glade turister samles på de lokale barene.  

Det beste av Banff nasjonalpark

Om det er én ting du ikke kan gå glipp av når du reiser til Banff så er det Lake Louise. Det er vanskelig å ikke la seg begeistre av denne flotte emeraldgrønne innsjøen som på mange måter er Banffs store stolthet. Moraine Lake og Peyto Lake er også to vakre innsjøer som må ses. Når du har fått tatt de obligatoriske bildene av innsjøene (og det kan ta sin tid...) kan du sette kursen mot alpinbakkene.

Hvis du liker å gå tur i skog og mark har du truffet blink med Banff National Park. Nasjonalparken kan nemlig skilte med over 1600 km med turstier av forskjellig lendge og vanskelighetsgrad. Ved parkens turistsenter kan du få all informasjon du trenger før du legger i vei. Det er for eksempel mulig å campe flere steder i parken, og det finnes mange operatører som tilbyr mountain biking, kanopadling eller hesteridning. I dette villmarksparadiset kan du få oppleve litt av alt! 

Når du først er i Banff må du også ta en tur i Banff Gondola opp til Sulphur Mountains. Her oppe kan du nyte den aller beste utsikten i hele Banff. Mount Norquay er et annet godt alternativ hvor man kan oppleve en fantastisk utsikt til Banffs storslåtte fjell og daler. Om sommeren er det også gode muligheter for å se både svartbjørner og grizzlybjørner i Banff nasjonalpark - det finnes mange gode turoperatører som arrangerer bjørnesafari i området. 

Nord for Banff ligger en annen nasjonal park - Jasper nasjonalpark. De to nasjonalparkene deler den flotte Icefields Parkway. Icefields Parkway er en 230 km lang strekning som passerer mange av de to parkenes beste attraksjoner. Hvis du er interessert i å se mer av hva Canadas villmark har å tilby, kan en road trip være en god løsning. Sjekk ut denne road trip'en gjennom Canadas villmark! 

Skikjøring i Banff

Det er ikke uten grunn at Banff har blitt et av de mest populære vinterdestinasjonene ikke bare i Canada, men også i hele Nord-Amerika. Snøforholdene her er upåklagelige, det er rikelig med skiløyper og det er sjeldent lange køer ved skiheisene. Her varer skisesongen fra midten av november til slutten av mai.

Vil du reise til Banff National Park?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Banff National Park og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Hvordan reise til Banff nasjonalpark?

Nærmeste internasjonale flyplass til Banff nasjonalpark ligger i Calgary. Fra Calgary kan du ta bussen eller kjøre selv til Banff. Turen går langs Highway 1, som er en av de flotteste kjørerutene i vestlige Canada. Byen Banff ligger ca. 128 km fra Calgary, og kjøreturen hit tar ca. 1.5 time.

Det er også fullt mulig å reise til Banff fra Vancouver. Kjøreturen vil da ta lengere tid, og burde legges opp som en lengere road trip med flere stopp. Det er derimot mye spennende å se på ruten, så hvis du har tid til rådighet kan vi anbefale deg dette alternativet. Velger du derimot å kjøre direkte fra Vancouver til Banff må du regne med 10-12 timer på veien.

Husk at vi også hjelper deg med å finne billig leiebil i Canada. 

Flybilletter til Calgary

Du kan spare tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Calgary online. Alternativt kan du kontakte oss dersom du ønsker å få skreddersydd en reise med både flybilletter, leiebil og opplevelser i Banff nasjonalpark og Canada for øvrig. 

Husk at flybillettene til Calgary og Vancouver kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL CANADA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Canada?

Vi samarbeider med flere universiteter i Canada, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere i Canada

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...