{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
autumn-colors-road-trip-quebec-canada-cover
quebec-girl-hiking-sidebar

Reiser til Quebec - Vilt og vakkert!

Quebec er den største provinsen i Canada og kanskje også den mest fengslende av landets 10 provinser. Hovedspråket som snakkes her er fransk, men den engelsk-amerikanske kulturen er imidlertid svært utbredt. Denne dobbeltsidigheten i kulturen er, sammen med den vakre naturen, det som gjør denne provinsen så utrolig spennende. Hos KILROY finner du billige reiser til Quebec!

Spør oss om reiser til Quebec

Quebec er mest kjent for sin vakre natur, men har også flere spennende storbyer, som Quebec City og populære Montreal. Med mindre du har et hav av tid, er det likevel nok med et par dager nok i selve Montreal. Quebec har så enormt mye mer å by på - det ene vidunderet trer frem etter det andre, spesielt når du kommer deg ut i naturen!

En unik natur

Langs Atlanterhavskysten finner du den ville og vakre Mingan Archipelago National Park, en øygruppe med et rikt dyre- og planteliv og underlige kalksteinsformasjoner. Et perfekt sted for å leie kajakk og legge ut på sjøeventyr!

Kysten er både praktfull, storartet og vakker - til tider nesten overveldende, spesielt i Tadoussac. Her, midt i den imponerende fjorden, ankommer det årlig store mengder med hvaler - til stor glede for alle de besøkende turistene. Om sommeren når det er høysesong, fylles den ellers så rolige landsbyen med naturelskere fra hele verden. Landsbyen er utrolig vakker og koselig, og et lite opphold her gir deg langt mer enn bare hvalopplevelser! Fascinerende sanddyner, båtturer og kajakkpadling på fjorden og supre fotturmuligheter er bare noe av det du kan oppleve. Fjordene her er fantastiske med stupbratte vegger som stuper ned opp til 500 meter enkelte steder. Denne delen av Quebec er rett og slett for bra til å gå glipp av!     

Skjønnhet og atter skjønnhet

Du bør heller ikke gå glipp av Parc de la Gaspésie på den andre siden av fjorden. Dette er et blendende vakkert område bestående av fjellkjeder med supre muligheter for camping og fotturer. Her finner du et praktfullt kanadisk landskap med innsjøer, skoger, fossefall og gode sjanser for å spotte nord-amerikanske reinsdyr, rev, elg og svartbjørn. Ta med deg fiskestangen og prøv lykken i en av elvene eller innsjøene, mens du lar blikket hvile over skog og mark. Reiser du videre østover fra byen St. Anne Des Monts forbi Mont St. Pierre støter du igjen på sanseløs vakker natur.

Iles de la Madeleine er en annen øygruppe i Gulf of St. Lawrence, og byr på et bedårende landskap bestående av flotte strender, enorme bølger som slår mot de røde klippene, tidevannsdammer, laguner og underlige steinformasjoner. Atmosfæren er avslappende og innbydende i de mange små landsbyene med sine fiskebåter og fargerike hus. Sommeren er den beste årstiden å reise hit på.

Quebec har ingen ende

Det er umulig å beskrive Quebecs skjønnhet og attraksjoner fullt ut. Det ville nord, fattig på innbyggere men rik på natur og nesten glemte kulturer og livsformer er et skikkelig eventyr. Laurentians er et område nord for Montreal du enkelt kan nå, og her kan du oppleve et landskap bestående av åskammer, innsjøer, elver og hyggelige småbyer. Quebec City må selvsagt også nevnes, en relativt liten by (167.000 innbyggere) hvor den franske kulturen er enda tydeligere enn i resten av delstaten.

Vil du reise til Quebec?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Quebec og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL CANADA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Canada?

Vi samarbeider med flere universiteter i Canada, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere i Canada

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...